Страница 81 от 98 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    За сега мога да кажа, че не е пипан. Той кашона беше като чисто нов само с една лента тиксо без да е скъсан. Като го отвориха да го огледам цялата рамка и стойката са с фолио облепени, а предния не беше. Иначе няма никакви следи от пипане или нещо подобно. За тока и аз се притеснявам честно, но на предни 833 мина успешно ъпдейта. Ще видим след малко дали има някакви проблеми, неравномерна подсветка или нещо друго.
    Ооо ако си мислиш, че няма да има неравномерна подстветка много се лъжеш Аз на моя още му се дразня на моменти в напълно тъмна стая, но пък това си е проблем на голям екран с ъглова подсветка, само дето при мен и по средата си има облаци. Предполагам може да се настрои да не се забелязват, но не съм си играл.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

Абе някой би ли ми дал линк към читав Хоум медия сървър .Ползвах един но взе да се сбърква нещо .Компа ми е слаб така че да не е някой скромен .Радвам се че Кристиан си е меннал ТВ то "безпроблемно",на мен ми идваше да му разбия носа на "консултанта"като взе да ми се отваря когато аз сменях моя във Карфур Варна .Хайде за сега чакам някое линкче
    П.П. с Тoshiba RL838 съм .Равномерна подсветка )))))

4. Тук е от
    Feb 2012

Пробвах тв-то и всичко работи на 6. И отново обаче има неравномерна подсветка , даже има повече петна от предния - само в ъглите са, но са много големи. Иначе останалата част е перфектна.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

6. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте!От известно време съм собственик на модела 40TL838 на Тошиба.Забелязах ,че други притежатели на същия модел като цяло са доволни от качеството на 3D-то.При мен обаче каквото и да пусна е с едни доста дразнещи сенки.На практика всяко око вижда и сянка на изображението което трябва да вижда другото.Ефекта 3D си го има но не е особено приятно да се гледа.Незнам как другите гледат 3D ,аз засега съм пускал само half-SBS тъй като видеокартата ми е от 5-та серия на AMD.Въпросът ми е най-вече дали ако пусна fullHD блурей това ще промени нещо по отношение на въпросния проблем(тоест дали една смяна на видеокарта би била оправдана).

7. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от boy123
    Аз ползвам първият линк от тази страница за сървъра .Благодаря .А някой друг Медиа сървър ?

8.  

9. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от Steo
    Здравейте!От известно време съм собственик на модела 40TL838 на Тошиба.Забелязах ,че други притежатели на същия модел като цяло са доволни от качеството на 3D-то.При мен обаче каквото и да пусна е с едни доста дразнещи сенки.На практика всяко око вижда и сянка на изображението което трябва да вижда другото.Ефекта 3D си го има но не е особено приятно да се гледа.Незнам как другите гледат 3D ,аз засега съм пускал само half-SBS тъй като видеокартата ми е от 5-та серия на AMD.Въпросът ми е най-вече дали ако пусна fullHD блурей това ще промени нещо по отношение на въпросния проблем(тоест дали една смяна на видеокарта би била оправдана).
    Отвори Catalyst-а, отиди на скалирането и го върни на 0% underscan. По някаква идиотска причина всеки нов драйвер държи да включи underscan-а наново, което скапва всякакво 3D. В това е цялата работа.Също така за 5-та серия на AMD препоръчват по стари драйвери за 3D........

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobiangi
    Нещо не се справям във форума.
    Какъв е проблема ?

Цитат Първоначално публикувано от consul73
    Аз ползвам първият линк от тази страница за сървъра .Благодаря. А някой друг Медиа сървър ?
    Колкото искаш...
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

11. Тук е от
    Feb 2012

Сега последно да попитам неравномерната подсветка може ли да се оправи ако занеса тв-то на сервиз и там ми нагласят правилно болтовете? И другия ми въпрос е мога ли спокойно да включа сателитната чиния на вивакома към сателитния вход на телевизора, понеже се притеснявам малко, защото така бях изгорил един тунер за компютър?

12. Тук е от
    Nov 2011

Сега последно да попитам неравномерната подсветка може ли да се оправи ако занеса тв-то на сервиз и там ми нагласят правилно болтовете? И другия ми въпрос е мога ли спокойно да включа сателитната чиния на вивакома към сателитния вход на телевизора, понеже се притеснявам малко, защото така бях изгорил един тунер за компютър?
    За чинията - аз съм с Вивакомска чиния, ама само чиния :Д Ковертора ми е друг и си гледам накадето и каквото насоча, дайе булсата го бях подкарал с модул. Свързвай и не се страхувай. После потърси по форумите за някаква защита, но като цяло не би трябжало да имаш проблеми. Отделно астрата ти е май програмирана да я търсиш в менюто.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

При TOSHIBA TL838 как се влиза в сервизното меню , на панела няма бутон "MENU" ?

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Как се логвате въе фейсбук, защо постоянно ми дава ерор и не ми изпраща мейл?

16. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Как се логвате въе фейсбук, защо постоянно ми дава ерор и не ми изпраща мейл?
    И при мен отначало не ставаше и ми излизаше ерор обаче като ресетнах тв-то поради друга причина и тогава взе, че стана, но не давам гаранции, че е било от това.

17. Тук е от
    Jul 2011

И при мен отначало не ставаше и ми излизаше ерор обаче като ресетнах тв-то поради друга причина и тогава взе, че стана, но не давам гаранции, че е било от това.
    И софтуера смених, и телевизора реснах все тая.

18. Тук е от
    Feb 2012

pastir Да те питам на твойта тошиба забелязваш ли на светла картина при хоризонтално движение нещо като сенчести линии? Бях питал vankoto, но при него ги няма. Изглежда нещо като това http://www.google.bg/imgres?q=uneven...t:429,r:5,s:19
    Другия вариант, където можеш да провериш е да свържеш телевизора към компютъра и за фон да сложиш много тъмно сиво (ако си с уин7 в personalization на desktop background избираш solid colors и там най-тъмното сиво). Вече не знам от какво може да е този проблем. Не знам дали е от неравномерната подсветка или не. Аз затова питам постоянно дали може в сервиза да ми оправят подсветката. На предния модел 833 също го имаше това нещо, на старата ми тошиба, която не е лед също го има.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 98 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе