Страница 83 от 98 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от Steo
    Благодаря ти.С тази настройка нещата се подобриха чувствително.По отношение на драйвера би ли споделил коя версия се смята за най-удачна.
    Относно версията на драйвера нямам идея.......информацията която ти дадох я бях мернал в друг форум,пробвай с драйвера от диска на картата,предполагам че ще е достатъчно старичък.........

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    Ами на тв се вижда, същото като това е https://www.youtube.com/watch?v=Zoq1mKopF5c#ws . Аз преди малко ходих до карфур и беше останала само мострата от този модел, заредих на нея сива снимка от флашка и проблема го нямаше. Човека каза ако ще го сменям да побързам, защото после ще имат само 833. Проблема обаче, е че познати ми викат, че по закона на Мърфи ако го сменя следващия може да няма такъв проблем, а друг и ако наистина има друг вече няма да има с какво да сменя тв-то и ще трябва в сервиза да го нося. По принцип не съм суеверен, но наистина се притеснявам от този закон :D
    Ако не са сменили мострата /която е на рафта при другите. беше най-долу/ преди да взема моя с заигравах с нея и бачкаше много добре.

4. Тук е от
    Feb 2012

Да мострата беше точно на най-долния рафт почти в края до CD-тата. Та аз последно се реших и утре ако мострата е налична ще отида и ще го сменя пък ще видим какъв ми бил късмета я със сменянето, я след това. Иначе сега имам едно питане, защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма. Накрая даже телевизора спря да ми отваря флашката, като я сложа и като избера "филми" и забива и нито дистанционното реагира, нито нищо, оправя се като я извадя.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Форматирай я на ново.

6. Тук е от
    Nov 2011

Да мострата беше точно на най-долния рафт почти в края до CD-тата. Та аз последно се реших и утре ако мострата е налична ще отида и ще го сменя пък ще видим какъв ми бил късмета я със сменянето, я след това. Иначе сега имам едно питане, защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма. Накрая даже телевизора спря да ми отваря флашката, като я сложа и като избера "филми" и забива и нито дистанционното реагира, нито нищо, оправя се като я извадя.
    Колега не се коси толкова, пусни го на сторе моуд и тествай и ще видиш че почти ги няма, а ако има и минимално осветление хептен няма да ги има. Така че не се хвърляй по филми

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Интересно наблюдение относно 3Д очилата
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:19752-43#1392

http://it.consumer.toshiba.eu/it/

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма.
    Има нещо сбъркано в субтитрите на тоя модел 863.И аз не можах да пусна нито български,нито китайски,нито квадратчета - нищо не излиза.
    Но с хоум медиа сървър вървят филмите,субтитрите си вървят и са с нормална големина (като на филмите по телевизията).

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Някой все пак успя ли да влезе в сервизното меню на TL838?

11. Тук е от
    Feb 2012

Днес смених телевизора. Както казах го смених за мостра. Казаха ми, че била на 2 месеца мострата иначе там ги сравних и двата един до друг с еднакви настройки и на стария се виждаха тези линии, а на нови не. Сега като го пуснах в къщи пак ги има, но вече са много по-малки и леки. Да се надяваме, че от сега нататък само ще ме радва и повече няма да имам ядове. Докато свикна с това, че съм сменил чисто нов за мостра ще е нужно малко време, но какво да се прави

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

В този сайт http://tft.vanity.dk/ има безплатна програма за тест на монитори.Свалете си ЕХЕ файла,стартирайте го (не се инсталира) и със скрийн рекордер (например Screenshot Magic си направете скрииншоти на всички тестови таблици (във фуул скрийн режим,за да няма излишни рамки и надписи),запишете си ги като JPEG фотоснимки,качвате ги на флашка и ги пускате на ТВ-то.
    На моя SL863G всички тестове показват прекрасна настройка,единствено при жълт градиент (от черно към жълто) се забелязват леки вертикални ивици.

13. Тук е от
    Jan 2012

Имам затруднения със Хоум медия сървъра .Филмите тръгват със субтитри но само 11 минути .После филмът спира .А когато го пусна без събс.филмът си е целият .някава идея да донастоя нещо там .

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

Значи забелязвам една разлика с предния телевизор. Като се натисне инфо бутона има едно RGB/YUV и на предния беше YUV, а сега на този ми пише RGB (full). Кое е по-добре и как може да се смени, че тука вече не съм запознат много?

16. Тук е от
    Nov 2011

Значи забелязвам една разлика с предния телевизор. Като се натисне инфо бутона има едно RGB/YUV и на предния беше YUV, а сега на този ми пише RGB (full). Кое е по-добре и как може да се смени, че тука вече не съм запознат много?
    Каде го гледаш това?

17. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от pastir
    Каде го гледаш това?
    Ами над бутона за спиране на звука на дистанционното има един бутон инфо и като го натисна ми показва всички настройки на подаваната картина: резолюция, сканиране, херци, цветова гама и точно там като предпоследно има едно RGB/YUV и сега ми е RGB, а преди беше YUV. А за да ти е активен този бутон инфо трябва да влезеш в настройки, предпочитания и там трябва да намериш покажи инфо HDMI или нещо подобно беше. Друг въпрос, според тебе нормално ли е да има лек blur даже и при включен active vision?

18. Тук е от
    Nov 2011

Ами над бутона за спиране на звука на дистанционното има един бутон инфо и като го натисна ми показва всички настройки на подаваната картина: резолюция, сканиране, херци, цветова гама и точно там като предпоследно има едно RGB/YUV и сега ми е RGB, а преди беше YUV. А за да ти е активен този бутон инфо трябва да влезеш в настройки, предпочитания и там трябва да намериш покажи инфо HDMI или нещо подобно беше. Друг въпрос, според тебе нормално ли е да има лек blur даже и при включен active vision?
    Аа ти говориш за хдми Ами аз нямам блур, картината е много ясна. (говоря за цифрова тв) На хдми някои филми са с доста кофти качество, но това е от ниската резолюция, за това ги пускам през хоум медиа сървър и са доста по изчистени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 98 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе