Страница 85 от 98 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Някой да има впечатления от 40TL838G - дали поддържа БГ субтитри, бива ли го плеъра и изобщо струва ли си парите ТВ-то (1200 в ТМ)?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от maikl
    Някой да има впечатления от 40TL838G - дали поддържа БГ субтитри, бива ли го плеъра и изобщо струва ли си парите ТВ-то (1200 в ТМ)?
    На първа страница е описано как да си конвертираш субтитрите в UTF-8 и нямаш грижи плейва всичко само да не е с DTS звук.

4. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от bgeorgiev
    На първа страница е описано как да си конвертираш субтитрите в UTF-8 и нямаш грижи плейва всичко само да не е с DTS звук.
    Здравей колега. Аз съм с такъва Тошиба и впечатленията са ми следните:

Звука и картината нямат проблем, мрежовия плеър си работи, субтитри не можах да подкарам, в магазина на този въпрос ми отговориха, че нямал "кирилизатор" и затова не ставало да изкарва субс, от към интернета не мога да го логна във фейса, ютюб има само когато зададеш държава Германия, в следствие на което първо нарежда немските канали след това останалите, което лично мен вече не ми прави голямо впечатление, но си ме дразни, 3Д - то не знам как е, не съм си взел очила още и като цяло това е, ако се сетя още нещо или теб те интересува друго питаи.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329489062[/time]_________________________________________________

Също преди да направя ъпдейт на софта не се изключваше като го настроя.

5. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    Вече много въпроси станаха мойте ама какво да направя като не съм много навътре с нещата. Сега въпроса ми е каква е разликата между ActiveVison M100HD Pro и 200 AMR и какви са оптималните им настройки, т.е. дали Active Vision да е на smooth или standard и AMR дали да е на standard или wide? Питам, защото бях писал по-рано, че леко ми се замацва картината при движения и не знам дали е нормално или е възможно матрицата да има някакъв дефект?
    Колега къде го видя това 200 АМР? има само М100ХД

6. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от pastir
    Колега къде го видя това 200 АМР? има само М100ХД
    Ето тук http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...Specifications в краткото описание пише 200 AMR, а по надолу в спецификациите ще намериш, че пише 200 Active Motion Rate (AMR) / Frame Refresh Rate. И не знам каква е разликата между това 200амр и актив вижъна?

7. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте!Някой може ли да ми каже какво означава,че телевизорите на Toshiba са с Windows7 сертификат.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    Здравейте!Някой може ли да ми каже какво означава,че телевизорите на Toshiba са с Windows7 сертификат.
    Значи, че телевизора работи без проблем с Windows 7, а ако телевизора има DLNA може да се свърже с Windows 7 в домашна мрежа.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329495524[/time]_________________________________________________

Аз искам да попитам дали вградения плеър поддържа 24р и ако поддържа как може да се пусне, защото като гледам филми от флашка или от домашната мрежа ми се получава така наречения judder ефект, а когато си пусна филма през компютъра и хдми или блу рей и съм сложил херците на 23 филмите вървят много гладко.

10. Тук е от
    Nov 2011

Ето тук http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...Specifications в краткото описание пише 200 AMR, а по надолу в спецификациите ще намериш, че пише 200 Active Motion Rate (AMR) / Frame Refresh Rate. И не знам каква е разликата между това 200амр и актив вижъна?
    Да там е писано, ама в менюто на тв'то си виждал ли си 200? Щото таквоз животно няма

11. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от pastir
    Да там е писано, ама в менюто на тв'то си виждал ли си 200? Щото таквоз животно няма
    Няма да и затова много се чудя какво е това. Забелязах в сайта на тошиба, че на телевизорите, които са с актив вижън м200хд на тях пише пък, че са с 400AMR.

12. Тук е от
    Nov 2011

Няма да и затова много се чудя какво е това. Забелязах в сайта на тошиба, че на телевизорите, които са с актив вижън м200хд на тях пише пък, че са с 400AMR.
    Ами доколкото помня някаде бяха го казали че тези 100 при някои модели ги рекламират на 200 или има начин да се направят на 200 и дефакто ползват само 100, предполагам пък тези на 400 са пак нещо такова и реално са на 200. Но не помня някаде в темата по назад ли беше

13. Тук е от
    Dec 2011

За TL моделите, за пореден път тези субтитри.
    Вървят субтитрите, но не на всички филми (от 10 филма 1 или най-много 2 не ми вървят)
    Направете ги с Notepad UTF-8 формат и разбира се с еднакви имена като видео файла. Качвате ги в една папка на флаш паметта и стартирате избрания видео файл. Няма да Ви се появи икона на субтитрите, но като започне филма натиснете бутона на дистанционното SUBTITLE и няма начин да не тръгнат.

Успех и поздрави

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

И как се изгражда тази домашна мрежа-TB Toshiba32TL838?

16. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря на El_Nino и bgeorgiev за отговорите за 40TL838G. Мой авер се колебаеше какъв ТВ да си купи, затова попитах за този (аз лично съм фен на Тошиба), но днес си е купил Самсунг 40D5000 за същите пари (1200).

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от kok12
    За TL моделите, за пореден път тези субтитри.
    Вървят субтитрите, но не на всички филми (от 10 филма 1 или най-много 2 не ми вървят)
    Направете ги с Notepad UTF-8 формат и разбира се с еднакви имена като видео файла. Качвате ги в една папка на флаш паметта и стартирате избрания видео файл. Няма да Ви се появи икона на субтитрите, но като започне филма натиснете бутона на дистанционното SUBTITLE и няма начин да не тръгнат.

Нямам случай да не тръгнат субтитри , но ги правя само с Subtitle edit ,с нодпад не става винаги

Успех и поздрави

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    И как се изгражда тази домашна мрежа-TB Toshiba32TL838?
    Като свържеш тв-то с мрежов кабел или пък с wifi донгъл към домашния интернет рутер където е вързан и компа на който ползваш Windows7, като избереш Network Media Player от тв-то се вижда DLNA сървър на компа който се конфигурира от Windows Media Player какво да ти шерва филми, музика, картинки.

И понеже този DLNA сървър не е много удобен, ползваме други като PS3 Media server и други.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 98 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе