Някой да има впечатления от 40TL838G - дали поддържа БГ субтитри, бива ли го плеъра и изобщо струва ли си парите ТВ-то (1200 в ТМ)?
Някой да има впечатления от 40TL838G - дали поддържа БГ субтитри, бива ли го плеъра и изобщо струва ли си парите ТВ-то (1200 в ТМ)?
На първа страница е описано как да си конвертираш субтитрите в UTF-8 и нямаш грижи плейва всичко само да не е с DTS звук.Първоначално публикувано от maikl
Здравей колега. Аз съм с такъва Тошиба и впечатленията са ми следните:Първоначално публикувано от bgeorgiev
Звука и картината нямат проблем, мрежовия плеър си работи, субтитри не можах да подкарам, в магазина на този въпрос ми отговориха, че нямал "кирилизатор" и затова не ставало да изкарва субс, от към интернета не мога да го логна във фейса, ютюб има само когато зададеш държава Германия, в следствие на което първо нарежда немските канали след това останалите, което лично мен вече не ми прави голямо впечатление, но си ме дразни, 3Д - то не знам как е, не съм си взел очила още и като цяло това е, ако се сетя още нещо или теб те интересува друго питаи.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329489062[/time]_________________________________________________
Също преди да направя ъпдейт на софта не се изключваше като го настроя.
Колега къде го видя това 200 АМР? има само М100ХДПървоначално публикувано от kristian93
Ето тук http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...Specifications в краткото описание пише 200 AMR, а по надолу в спецификациите ще намериш, че пише 200 Active Motion Rate (AMR) / Frame Refresh Rate. И не знам каква е разликата между това 200амр и актив вижъна?Първоначално публикувано от pastir
Здравейте!Някой може ли да ми каже какво означава,че телевизорите на Toshiba са с Windows7 сертификат.
Значи, че телевизора работи без проблем с Windows 7, а ако телевизора има DLNA може да се свърже с Windows 7 в домашна мрежа.Първоначално публикувано от marfi62
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329495524[/time]_________________________________________________
Аз искам да попитам дали вградения плеър поддържа 24р и ако поддържа как може да се пусне, защото като гледам филми от флашка или от домашната мрежа ми се получава така наречения judder ефект, а когато си пусна филма през компютъра и хдми или блу рей и съм сложил херците на 23 филмите вървят много гладко.
Да там е писано, ама в менюто на тв'то си виждал ли си 200? Щото таквоз животно нямаПървоначално публикувано от kristian93
Няма да и затова много се чудя какво е това. Забелязах в сайта на тошиба, че на телевизорите, които са с актив вижън м200хд на тях пише пък, че са с 400AMR.Първоначално публикувано от pastir
Ами доколкото помня някаде бяха го казали че тези 100 при някои модели ги рекламират на 200 или има начин да се направят на 200 и дефакто ползват само 100, предполагам пък тези на 400 са пак нещо такова и реално са на 200. Но не помня някаде в темата по назад ли бешеПървоначално публикувано от kristian93
За TL моделите, за пореден път тези субтитри.
Вървят субтитрите, но не на всички филми (от 10 филма 1 или най-много 2 не ми вървят)
Направете ги с Notepad UTF-8 формат и разбира се с еднакви имена като видео файла. Качвате ги в една папка на флаш паметта и стартирате избрания видео файл. Няма да Ви се появи икона на субтитрите, но като започне филма натиснете бутона на дистанционното SUBTITLE и няма начин да не тръгнат.
Успех и поздрави
И как се изгражда тази домашна мрежа-TB Toshiba32TL838?
Благодаря на El_Nino и bgeorgiev за отговорите за 40TL838G. Мой авер се колебаеше какъв ТВ да си купи, затова попитах за този (аз лично съм фен на Тошиба), но днес си е купил Самсунг 40D5000 за същите пари (1200).
Първоначално публикувано от kok12
Като свържеш тв-то с мрежов кабел или пък с wifi донгъл към домашния интернет рутер където е вързан и компа на който ползваш Windows7, като избереш Network Media Player от тв-то се вижда DLNA сървър на компа който се конфигурира от Windows Media Player какво да ти шерва филми, музика, картинки.Първоначално публикувано от marfi62
И понеже този DLNA сървър не е много удобен, ползваме други като PS3 Media server и други.