Страница 95 от 98 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Добър ден(вечер) на всички от този форум.
    Нов собственик на Тошиба 46TL838G съм и НЕ мога да кажа ,че съм доволен от телевизора толкова много минуси и недостатъци на едно място не съм виждал но това си е мое мнение ,единствения плюс е цената.
    Та на въпроса решил съм да правя фрим ъпгрейд от този линк http://ibm-network.com/downloadbereich.html
    С флашка TL838_6.4.0H.1 от 29.02.2012 на ясно съм с процедурата но питането ми е някой който е правил ъпгрейд на TL серията дали има някакъв смисъл изобщо !!! Не питам за нови функции и глезотии защото такива от Тошиба никога няма да има, а за подробно инфо какво точно съдържа този фрим
    и какви са промените. Поздрави на всички

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

вече съм флашнал с TL838_6.4.0H.1 и за сега мога да кажа, че YouTube работи сравнително по бързо.

4. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

vanyboy,би ли споделил нещо конкретно за тези минуси и недостатъци. Не зная и цената доколко е плюс, след като Hitachi 46H8L03 се продава за 1330 лв.

5. Тук е от
    Feb 2012

Днес ходих да ТМ да ги разгледам и са останали само мостри та се чудя дали да дам тези пари за телевизор "втора употреба" както беше казал един колега от форума или да търся друг модел който не е работил.За около тези пари гледах един модел на samsung или по точно SAMSUNG UE-40D6100 Цена: 1,439.00 лв който е от 2011г.моделhttp://www.technomarket.bg/products/09107184/samsung-ue-40d6100 и би трябвало да имат запечатани бройки.Някой да даде съвет?

6. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от chervenia2
    Днес ходих да ТМ да ги разгледам и са останали само мостри та се чудя дали да дам тези пари за телевизор "втора употреба" както беше казал един колега от форума или да търся друг модел който не е работил.За около тези пари гледах един модел на samsung или по точно SAMSUNG UE-40D6100 Цена: 1,439.00 лв който е от 2011г.моделhttp://www.technomarket.bg/products/09107184/samsung-ue-40d6100 и би трябвало да имат запечатани бройки.Някой да даде съвет?
    Я си вземи един Tochiba 46TL838G и недей се занимава с глупости....имам го от три месеца и съм страшно доволен.....не знам колегите какви проблеми и какви минуси виждат в тоя модел........ама проблема си е техен..........при мен всичко си бачка както трябва...иска само малко бутване по настройките на цветовете,и от там на сетне картината е слънце.........

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте! Искам да попитам има ли някаква особеност при инсталиране на CAM модул на Toshiba LV833 ,защото тръгва да търси цифровите канали и показва ,че ги намира но после никъде не се запаметяват и не можем да ги намерим никъде!

8.  

9. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    vanyboy,би ли споделил нещо конкретно за тези минуси и недостатъци. Не зная и цената доколко е плюс, след като Hitachi 46H8L03 се продава за 1330 лв.
    О да бих споделил, доста са и не знам от къде да започна:
    1.Панел на Самсунг -K
    2.Корпус от много не качествена пластмаса
    3.ЛОША ама много лоша и не равномерна подсветка в 2D а в 3D e нетърпимо
    4.Цветовете няма да ги коментирам, след сериозна игра с настройките се докарват
    5.Тук там лоша кирилизация на менюто
    6.Липса на централен бутон OFF от пред
    7.Много лошо разположение при 46" на страничните бутони(много са на вътре и са крайно не удобни)
    8.Голяма не видима област между рамката и видимата част на панела ~3-4мм
    9.USB > субтитри,DTS и др.
    10.Не възможно гледане на 3D през Мрежовия медия плеър
    11.Тошиба плейс без коментар (няма скайп и отворен интернет браузър)
    12.Не възможно смарт фона ви да управлява ТВ-то(с и без донгъл)
    13. 3 D очилата на мен не са ми удобни
    14.И още други дребни дразнещи нещица https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50634.0.html да не повтарям колегата от 1-ва стр.
    Сравнението с Хитачито не мога да коментирам но Хитачито не е 3D
    Поздрави на всички

10. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Благодаря. С колегата pci сте в единомислие само за необходимостта от "бутване на цветовете". Странно е впечатленията Ви да са като за различни телевизори. А това "ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ 8 ms", при Тошиба 46TL838G, според Вас, усеща ли се осезаемо? Консултант в Техномаркет оня ден ме убеждаваше, че вероятно "нямало да мога да разгранича" разлики спрямо телевизори с време на реакция 2-5 ms. Вероятно подходът е такъв за да не се откаже кандидаткупувача от идеята за покупка...

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Колега, консултантите в Техномакет мен са ме убеждавали, че няма да забележа разликата между 50 и 100 Hz. Те просто се стремят да кажат на клиентите това, което искат да чуят и същевременно на момента да продадат наличната стока. Да с просто око не можеш да кажеш този телевизор е с 2 мс матрица, а този другия с 8, но все пак...в случая колкото по-малко, толкова по-добре.

12. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от kotarankat
    Колега, консултантите в Техномакет мен са ме убеждавали, че няма да забележа разликата между 50 и 100 Hz. Те просто се стремят да кажат на клиентите това, което искат да чуят и същевременно на момента да продадат наличната стока. Да с просто око не можеш да кажеш този телевизор е с 2 мс матрица, а този другия с 8, но все пак...в случая колкото по-малко, толкова по-добре.
    Колега мен пък ми е интересно каква е разилката межди 50 и 100 хц за нормално око и нормално гледане? Каква е разликата между 2-5-8 милисекунди? как точно се долавят щом с просто око не може? Да не би да гледап твто с някакъв скенер?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от pastir
    Колега мен пък ми е интересно каква е разилката межди 50 и 100 хц за нормално око и нормално гледане? Каква е разликата между 2-5-8 милисекунди? как точно се долавят щом с просто око не може? Да не би да гледап твто с някакъв скенер?
    Няма смисъл да започваме спор или да обясняваме неща написани достатъчно подробно във форума.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от kotarankat
    Няма смисъл да започваме спор или да обясняваме неща написани достатъчно подробно във форума.
    Добре де нямам време да чета целия форум, искам да знам каква е разликата? А че консултатантите лъжат това всички го знаем.

16. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

[/quote]
    Благодаря. С колегата pci сте в единомислие само за необходимостта от "бутване на цветовете". Странно е впечатленията Ви да са като за различни телевизори. А това "ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ 8 ms", при Тошиба 46TL838G, според Вас, усеща ли се осезаемо? Консултант в Техномаркет оня ден ме убеждаваше, че вероятно "нямало да мога да разгранича" разлики спрямо телевизори с време на реакция 2-5 ms. Вероятно подходът е такъв за да не се откаже кандидаткупувача от идеята за покупка...
    С колегата vanyboy сме на различни мнения понеже явни имаме различни критерии......примерно той изтъква матрицата на Самсунг като минус,а за мен това е плюс......копчетата му били неудобно разположени.......ами то си има дистанционно.......неравномерна подсветка и аз имам,но съвсем малко в ъглите и не я забелязвам почти никога,нямало скайп и други разни глезотии.........аз си имам лаптоп за тая цел,не можел да гледа 3Д......при мен е перфектно,доста филми изгледахме цялото семейство и сме повече от доволни.Относно времето на реакция.....гледам доста футбол и не съм забелязал някакво мазане и т.н. така че за мен телевизора си е много добър за това което го ползвам,а именно филми и телевизия.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Времето за реакция изписвано в спесификациите НЯМА нищо общо с реалното такова. Това, което е изписано в характеристиките е продукт на маркетинга с цел реклама и залъгване на крайният клиент.
    Реалните времена на реакция от черно до бяло са между 8 и 16 милисекунди в зависимост от типа матрица.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от pastir
    Добре де нямам време да чета целия форум, искам да знам каква е разликата? А че консултатантите лъжат това всички го знаем.
    Не е нужно да четеш целия форум. Форумът си има търсачка, която при добро желание можеш да използваш за да си отговориш и сам на въпроси, които са дъвкани многократно.

Спрете да разводнявате темата със странични въпроси!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 95 от 98 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе