И при мен досега не е имало никакви такива проблеми. И при мен не е 1 или 2 компютъра с Windows 10, а става въпрос за много компютри.
И при мен досега не е имало никакви такива проблеми. И при мен не е 1 или 2 компютъра с Windows 10, а става въпрос за много компютри.
При мен са около 100-тина с WIn10Pro x64 само - никакви грижи както казах с кирилицата или пък таскбар и хром. Но имаме грижи със съвместимостта на драйвери на някой пак големи марки у-ва и драйвъри - въпреки ужким, че са съпортнати...
Всъщност чиста инсталация ли ти е или е ъпгрейд до Win10?
Служебния е ъпгрейд от 7 - другия е на чисто 14379build пише...
Сега само "излекувания" - преди големия ъпдейт и другия (служебния с оригинална 10-ка) имаше (изчезна старт менюто), за сега уж е добре - да видим до кога
Ъпгрейдите не са за предпочитане.
Иначе при мен гледам v.1511 build 10586.545
При мен Windows 10 e 1607 build 14393.105.
Ако ще си ги мерим: version 1607, build 14393.187 (Win 10 Home - на един от лаптопите, от който пиша в момента)
В случай, че имате редовен Win7 лиценз (***),
то един полезен линк за безплатен ъпгрейд до Win10:
https://www.microsoft.com/en-us/soft...load/windows10
От линка може например да изтеглите инсталационно ISO или USB с подходяща езикова версия.
В България при дистрибуторите EN-версията която се предлага е само UK.
От линка можете да си изтеглите US и ще имате например папка Favorites, вместо Favourites.
(***) = (или поне изглеждащ като такъв)
ЗАБЕЛЕЖКА:
Ъпгрейда с инсталационен носител от Win7 към Win10 се прави, като от работещ Win7 се стартира съответния setup от носителя.
Не става с boot от носителя. По-точно става и с boot от носителя, но не се "наследява" лиценза от Win7 и съответно не може да се възползвате от безплатен ъпгрейд.
Този пост е редактиран от MitkoS; 13-02-17 в 19:25.
Тоя или тая Котана, как я махате? Дразни ме!
някаква волюм или валю версия сложих - няма кортани и дяволи, изчистено е като седмицата
Без да съм напълно сигурен, все си мисля, че Кортана не се предлага за нашия регион.
Така че, ако в Location се посочи Bulgarian, то Кортана се "самопремахва"