Здравейте, да питам това датчик ли е и как функционира?
Здравейте, да питам това датчик ли е и как функционира?
Това трябва да в подгрева на тавата.
Да, това е подгрева на тавата на Fujitsu General ASHG12LMCB, но това датчик ли е и каква му е функцията?
Термо изключвател. или както там му се вика.
Против прегряване на "котлона"
Режеш кабела, слагаш превключвател и го извеждаш на одобно за теб място. за да можеш да го включиш при нужда.
Не знам дали няма да даде грешка, но можеш да опиташ.
И пада гаранцията .. нещо по интелигентно трябва да се измисли ,като втора букса с удължител и ключе ,да не е разваля оригиналния вид .
Климатика не е в гаранция...търся просто и лесно решение. Ако някой е правил такава шашма да споделя
Щом не е в гаранция, действай.
Грешки не дава!
Изпробвано на 1бр. LMCBN и на 3бр. KMCBN.
Не съм предвидил ключета и не мисля даже. Дъното на тея климатици е с достатъчно отвори.
Дърпаш буксата от платката и готово.
А засичал ли си кога работи тоя нагревател?
Тази тава, така перфорирана (виждал съм доста такива, в нашия град има доста, включително и на един приятел), според мен не би трябвало да замръзне без нагревател, при зими като последните 3-4.
Можеш ли да ме ориентираш коя е буксата на нагревателя на платката? Външното ми тяло е на терсене място, и не мога да го разглобя от задния край, за да проследя кабела. Но имам достъп до платката. По мои наблюдения реотана сработва от -1-2 градуса на долу. В по студени месеци вдига по 20-тина лева сметката. Не е кой знае какво ама що пък!
Би трябвало да се захранва отстрани, под пластмасовия капак, където влизат тръбите. По принцип там е захранването на външното тяло и клемите. Афтърмаркет нагревателите обикновено от там се захранват.
Малко съм позабравил как беше точно на LMCBN,щото беше преди 2г.
Според сервизното е буксата CN-10. Според него пак, на средата на тоя кабела, след бушоните има 2-ра междинна букса(не я помня).
От нея също може да се откачи, дават я бял и черен кабел към бял и черен.
На KMCBN, междинната букса я има и си виси там. Може да се достигне с цената на обелвания на ръката и псувни. Като се свали капака, криещ крановете се пада отляво на захранващите букси.
Не се сещам на L-ката дали е достъпно, не съм гледал.
Иначе горният капак и предният свалихме за достъп.
Снимка ако има ще е по-лесно.
Благодарение на добър съфорумец, а и отличен профисионалист...казусът с нагревателя е решен! Благодаря на всички, които се отзоваха на моето запитване. Желая весели празници на всички!