Цифричката на машините се определя от капацитета на охлаждане, не на отопление.
Цифричката на машините се определя от капацитета на охлаждане, не на отопление.
Здравейте,
Интересувам се какво Ви е мнението за тази машина
https://*********/invertoren-klimati...tu-klas-a.html
Копа при отопление не е ли нисък?
fuji-electric-rsg-18lfc
Благодаря!
Този пост е редактиран от Dominator; 14-11-18 в 19:57.
Машината е огън и пали чергата в студените зимни нощи.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Здравейте, имам питане относно 14 lmcb nordic днес при 2-3 градуса и силна мъгла прави дефрост на 2-3 часа. Нормално ли е? Монтиран в помещение около 30 кв.м.Ако задавам тъп въпрос извинете ме , но не разбирам от климатици въобще.
На силна мъгла даже е бонус 2-3 часа.
Значи да не го мисля. Ок благодаря Ви.
Здравейте, да Ви попитам чисто нов климатик на 3 дни fuji-electric-rsg-18lfc спря да духа толо - само студено. Това се случи след изваждане на захранващия щепсел при работещ климатик.
Дали нещо не се е прецакала електрониката? Така или иначе се обадих на фирмата, но чак след седмица ще може да се установи проблема. Може ли да е от недостиг на фреон?
Благодаря!
Компресорът отвън тръгва ли?
Развъртва, да - понеже духа ледено студена струя.
Може да е малко глупаво, но...погледнахте ли дистанционното? Пуснете от бутона отново режим топло. Да не би да се е включил на режим охлаждане?
Погледнах го, дори пробвах да направя инверсия, тоест викам си ако нещо електрониката се е шашнала, да не би на режим студено да духа топло и обратното, но не е от това.
Предположение - може би някакъв проблем с четирипътния вентил във външното - заседнал, или бобината, която го превключва не работи.
При монтажа вакуумираха ли системата?
Рестартирай климатика от контакта, застани отвън до външното тяло и пак го пусни на отопление. Трябва да се чуе щракване/цъкване при стартиране, не се ли чуе, значи е вентила.
Ясно, благодаря!
Ще пиша като се устаови повредата.