Първоначално публикувано от
Bojidar_Iliev Пълен новобранец съм в аудио системите и затова много мислих по темата как да си озвуча хола в допълнение на нова 46" плазма. От това, което разбрах и което споделям...понеже все още не съм ориентиран, не знам точно какво искам и винаги ще има по-добро(тук вече цифрите главоломно нарастват) и не на последно място, за да изживея безценната "тръпка" (знаете за какво става въпрос)...Ви моля за Вашето мнение за посочения избор. Идеята е нисък, но горе-долу успешен (колкото и относително да звучи) клас ресивер с колони за кино - за Плазмата. Отделно понеже съм меко казано маниак на тема рок...по-нататък 2 хубави колони с усливател отделно.
Вариант 1 - киното...нямам с какво да сравнявам, така че ако тази комбинация има добри отзиви...да ходя да си го видя и да го взимам. Обърнете внимание, че цената е сравнително прилична : 439+799 = 1238 лв, евентуално някакъв суб
Вариант 2 - стерео: там ще търся решения от типа на 2500 лв. После колоните от стереото, ако са по-нисък клас, ще отидат за задни....Този вариант е с перспектива няколко години