Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 116

Избор на рисийвър за стерео и кино

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Re:Избор на рисийвър за стерео и кино

tonidn81bs моля те не говори глупости ...JBL са едни от най-зле свирещите колони за парите си

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Моля господа, вместо "не взимай", или "говориш глупости" дайте предложения, за да бъдете максимално полезни - и останалите , които четем темата , ни интересува добрия избор.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз тонколони избягвам да препоръчвам. Нещата са строго индивидуални.

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз тонколони избягвам да препоръчвам. Нещата са строго индивидуални.
    Точно така е аз например съм много доволен от моите Ямаха NS-515F но на друг може да не му харесат,затова всеки сам отива слуша и си избира.Според мен има значение и каква музика ще слушаш на тях примерно Ямото ми звучат рокаджийкски спрямо Ямаха.Помещението също е индивидуално в нас звучат добре при вас може и да не е така да не говорим пък за разположението на ОТ в стаята.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Точно по същата логика не е ли некоректно да се казва: тези колони не стават, онези са боклук и човек да си купи вместо за 1000 лева - колони за 2000 без реално никаква разлика за него и в двата случая. Някои умни и опитни хора тук бяха писали нещо много вярно: купи си колони след като ги чуеш и с максималния бюджет, който можеш да си позволиш и ако слухът ти се изтънчи, постепенно ще знаеш какво да търсиш и ъпгрейдваш. Аз поне така се стремя постъпвам.

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Danri, много вярно казано ,съгласен съм с теб.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако визираш изказването ми за Ямахата просто имах предвид, че не отговарят на класа на ресийвъра. Иначе са на много добра цена и направо подарък за това, което предлагат. Като цяло обаче са много по-нисък клас от ресийвъра. Като прибавим и че вече трудно се намира нещо на Ямаха ново, а не мостра не мисля, че са добър избор.

10. Тук е от
    Jun 2006

11. Тук е от
    Jun 2006

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако визираш изказването ми за Ямахата просто имах предвид, че не отговарят на класа на ресийвъра. Иначе са на много добра цена и направо подарък за това, което предлагат. Като цяло обаче са много по-нисък клас от ресийвъра. Като прибавим и че вече трудно се намира нещо на Ямаха ново, а не мостра не мисля, че са добър избор.
    Предполагам, че всички във форума , включително и аз, уважават твоето желание и възможности да помагаш на всички, които имат нужда от компетентен съвет (и за което отделяш явно доста време, което за мен е впечатляващо). За това молбата ми беше, както можеш да кажеш горното, така можеш да кажеш/насочиш, към кой / кои според теб питащият да се насочи - така и други биха могли да се замислят на какво трябва да се обръща внимание (в края на краищата тук сме масовите потребители, за хорните си има други ентусиасти и друг форум

13. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Благодаря на всички, които се включват в темата и се занимават с моя проблем! Предполагам, че има много хора, които следят темата с интерес, защото имат подобен на моя проблем - как с 3000лв да имат добра система за стерео и кино. Явно всичко се свежда до правилното напасване на компонентите. Ясно е, че предложения за тонколони има много на пазара, но кои са подходящи за Yamaha-та е друг въпрос. Danri много правилно казва: ...човек да си купи вместо за 1000 лева - колони за 2000 без реално никаква разлика за него и в двата случая. skalata6290, благодаря ти за линковете, бяха много полезни!
    П.П. Аз съм масов потребител с претенции :-)!!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Дали комбинацията Denon AVR-1910 + MA RX6 е по-добра от Denon AVR-2310 + MA BR6. Знам, че някои от вас биха казали Denon AVR-2310 + MA RX6 е по-добре, но заслужава ли си разликата от 500лв? При Yamaha се спрях на следната комбинация: Yamaha RX-1065 + Jamo C-607, даже остават пари за суб и център! Може ли някой да предложи друга комбинация с други марки в този бюджет?

16. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Цитат Първоначално публикувано от Evlampio
    tonidn81bs моля те не говори глупости ...JBL са едни от най-зле свирещите колони за парите си
    хммм,
    http://www.stereophile.com/budgetcom...bl/index1.html - не мислят така

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от ermenkov
    Дали ...... Може ли някой да предложи друга комбинация с други марки в този бюджет?
    А тази марка колони : http://www.audiovideo-bg.com/article...icleGroupID=85

18. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    А тази марка колони : http://www.audiovideo-bg.com/article...icleGroupID=85
    Не са ми в бюджета!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 06-01-14, 20:56
  2. Отговори: 19
    Последно: 26-09-13, 11:28
  3. Помощ при избор на рисийвър за домашно кино ? - Sony или Onkyo
    От diskos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 10
    Последно: 03-09-13, 00:29
  4. Как да извадя стерео звук от 6.1 канален рисийвър
    От coojoe_213 във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 17-12-11, 16:18
  5. ДОМАШНО КИНО И СТЕРЕО
    От ceco7 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 7
    Последно: 19-09-07, 01:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе