Да, разбрах, явно моите изисквания отговарят на този модел.
Pioneer
Onkyo
Denon
Yamaha
Sony
Marantz
Tehnics
Panasonic
Harman Kardon
Thunder
NAD
Anthem
Integra
Kenwood
Да, разбрах, явно моите изисквания отговарят на този модел.
Само и ако имаше едно усб на предния панел за възпроизвеждане и на аудио файлове ( mp3 , flac ) и за тези пари - пушка . Но няма , но си става за дом. кино . Така си мисля аз .
Здравейте,podredko-аз имам дом.кино Сони dav-sc8,старо е,но колоните и най вече буфера са доста добри според мен.Logic,аз точно това искам-добра карантия без излишни залъгалки.А на компа си имам Foobar,ако е толко зор за този flac.
- - - - - - - - - -
Понеже някой спомена за други опции,гледам и тезиnkyo TX-SR577 и две Сонита-STR-DB930,STR-DE597
Току що ми се обадиха да ми предложат Sony STR-DN610 Receiver,3D,320лв.май това ще е избора ми.Дали е добър?
Модел 2010 и 3Д - нещо не ми се вярва ? Това е коментара ми .
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONY-HT-DH540SS или YAMAHA RX-V375 BLACK :: Ресивъри :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria кое е по добре,и разликата за по скъпото заслужава ли си?Втората система няма буфер.Те ресийвърите май са един клас,но колоните незнам...
И сега какво се търси , колега ? Искаш големи колони ми се струва , а как са като качесво питаш ли ? Отиваш на място да ги чуеш и сам да си прецениш .
Лично аз никога няма да си ги купя тези колони Ямаха . Не ми харесват . Лично мнение .
Този пост е редактиран от salky; 13-10-13 в 22:51.
Колега salky , аз не съм специалист, но от темите които съм прочел, колона по евтина от 500-600лв броя не си струва и то говорим за букшелф колона. А за подова колона по малко 800лв същият ефект. А ти искаш за 100лв да вземеш ресивър, че и 5 колони. То и аз искам ама няма. Среден клас ресивър + комплект колони си приготви около 4000лв!
Значи според теб фирмите който произвеждат по евтини колони и ресийвъри трябва да ги спрат от производствои да фалират,така ли?И хората който имат ресийвъри и колони по за 400-500лв.да ги изхвърлят,така ли?Айде мисли с тая глава,а не да я носиш само да се подстригваш......И не ме иронизирай,че искам колони и ресийвър за 100лв.70 процента от потребителите търсят нещо до 1000лв.Така че,си запази мнението за себе си и не дрънкай глупости.....
Гледай сега хората коЙто имат ресиЙвър и колони за 400-500лв. си е тяхна работа дали да ги изхвърлят или не, аз исках да изразя мнение и ако мога да помогна по някакъв начин с поста си. За мен лично тази комбинация от 1000лв, не си струва, защото ефекта няма да е кой знае колко по голям от системите за домашното кино които са по 500лв., но ти си знаеш. Имам ресивър и колони таванен тип, ако искаш, за да спестиш някой лев, ела ще ти го дам за 200лв. Главата ми видно не я нося само за подстригване, с оглед на това, че пиша по грамотно, следователно имам повече умствен багаж от теб. Относно иронията, ако помислиш малко, ще разбереш, че съм пропуснал просто една нула. Мнението не мога да си го запазя за мен, защото това е форум и всеки може да изразява мнението си, още повече, че задаваш някакъв въпрос. Ако искаш ти отговарят, само хора, които са угодни тебе, упомени, кои да са те.
И накрая съвет, ако в къщи не ти дават думата, като на мъж, недея да си го изкарваш на съфорумци, те с нищо не са виновни за това ти положение!
Грамотният,прочети си отново поста за правописни грешки!