Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
374. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.57%
  • Onkyo

54 14.44%
  • Denon

52 13.90%
  • Yamaha

103 27.54%
  • Sony

59 15.78%
  • Marantz

27 7.22%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.87%
  • Harman Kardon

7 1.87%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.53%
Страница 38 от 63 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2007

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Имам такъв въпрос : Ако купя ресийвър от Англия, освен щепсела ще имам ли други проблеми? Извинявам се, ако питам нещо, което вече е дискутирано тук.

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Той и щепсела не е проблем. С един адаптер за 2лв. си решаваш "проблема" .

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от georgibg Виж публикацията
    Имам такъв въпрос : Ако купя ресийвър от Англия, освен щепсела ще имам ли други проблеми? Извинявам се, ако питам нещо, което вече е дискутирано тук.
    Не , освен ако попаднеш на някой ....Ако е от магазин ,чисто нов , е друго .

5. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Единствения ти "проблем" е че ще го вземеш на почти половин цена,отколкото е тук
    Всичката ми аудио-видео,и други видове техника без телевизора,е купена от там,точно поради тази причина....
    Този пост е редактиран от iveto; 30-04-17 в 19:27.

6. Тук е от
    Jul 2007

Благодаря за отговорите! Имам обаче допълнителен въпрос. Опитах се да купя ресийвър Denon AVR-X 3300 от магазина Peter Tyson, където цената е най-ниска в момента, но не стана. Исках да платя с карта Visa от ДСК, но ми отказаха, искаха да имам карта от английска банка. Някой пазарувал от там може ли да ми даде съвет какво да направя.

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

От този сайт не можеш да пазаруваш с българска карта. Купи от магазина му в amazon.co.uk и ще стане.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2007

За съжаление цената на този ресийвър в amazon.co.uk е доста по-висока, а от Peter Tyson въобще не се предлага там. Някой може ли да даде сайтове на други магазини за електроника в Англия, откъдето да може да се купува с български карти.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

А PayPal не приемат ли?

11. Member Аватара на Ulfhedinn
    Тук е от
    Nov 2011

За съжаление цената на този ресийвър в amazon.co.uk е доста по-висока, а от Peter Tyson въобще не се предлага там. Някой може ли да даде сайтове на други магазини за електроника в Англия, откъдето да може да се купува с български карти.
    Виж amazon.de: https://www.amazon.de/Denon-AVRX3300...non+avr-x3300w излиза с около 100 лв. по-скъп от този, който продава Peter Tyson. Доставят до България.

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Като добавиш ресивъра в кошницата от сайта му след това избери опцията за плащане да е с Amazon Pay. Прехвърля те в Амазон акаунта (ако нямаш си направи) и извършваш плащането от там.
    Ако няма възможност за директна доставка до БГ трябва да ползваш посредници, като Гъбко и други подобни.
    Аз преди години по същата схема си купих моя ресивъра от сайта на Peter Tyson.
    Този пост е редактиран от gnf; 02-05-17 в 18:39.

13. Тук е от
    Jul 2007

Благодаря за съветите, ще пробвам. А с amazon.de в момента имам проблем - при направата на акаунт сбърках billing address, в резултат на което ми блокираха акаунта и още не мога да се оправя. Така че борбата продължава.....

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Добри цени има меко казано в Peter Tyson - като им гледам сега цените на Q серията на KEF и цените тука ...
    -Q900 - 599GBP (към 1390лв - цена в БГ - 3000лв)
    -Q300 - 229GBP (530лв срещу 1000лв в БГ)

Този пост е редактиран от svetlio1; 03-05-17 в 01:12.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

А от Англия ползвали ли сте някоя от фирмите за превоз до България, всичко в нормално състояние ли дойде? Аз също съм на вълна покупка от Peter Tyson или Richer Sounds и като съфорумеца по-горе съм се наточил на Denon AVR-X3300 (още умувам за колони). Мисля да ползвам фирма за превоз (Gabieli ползвам от години), та се чудя дали биха преозили ресийвър и колони и в какво състояние ще дойдат (досега не съм използвал превозвач за транспорт на скъпа техника)...Магазините не ме притесняват, четох доста и не очаквам неприятни изненади от тях. Притеснява ме транспорта.
    Този пост е редактиран от Petar U; 06-05-17 в 22:41.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Хасково

Проверих за Denon AVR-X3300 в amazon.de е 580EUR без ДДС. 740EUR е с ДДС и всички разходи за доставката. В Peter Tyson е £529.00. У нас го намирам за 1930лв.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    А от Англия ползвали ли сте някоя от фирмите за превоз до България, всичко в нормално състояние ли дойде? Аз също съм на вълна покупка от Peter Tyson или Richer Sounds и като съфорумеца по-горе съм се наточил на Denon AVR-X3300 (още умувам за колони). Мисля да ползвам фирма за превоз (Gabieli ползвам от години), та се чудя дали биха преозили ресийвър и колони и в какво състояние ще дойдат (досега не съм използвал превозвач за транспорт на скъпа техника)...Магазините не ме притесняват, четох доста и не очаквам неприятни изненади от тях. Притеснява ме транспорта.
    Нямаш никакви грижи с такава поръчка и с транспорта до БГ ( ползвам Габко от ЮК и немско до бг склад ).

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от nikolov333 Виж публикацията
    Проверих за Denon AVR-X3300 в amazon.de е 580EUR без ДДС. 740EUR е с ДДС и всички разходи за доставката. В Peter Tyson е £529.00. У нас го намирам за 1930лв.
    Аз не виждам проблем ! От където е най-евтино , от там се купува .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 63 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5417
    Последно: 28-12-24, 17:40
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе