Имам такъв въпрос : Ако купя ресийвър от Англия, освен щепсела ще имам ли други проблеми? Извинявам се, ако питам нещо, което вече е дискутирано тук.
Pioneer
Onkyo
Denon
Yamaha
Sony
Marantz
Tehnics
Panasonic
Harman Kardon
Thunder
NAD
Anthem
Integra
Kenwood
Имам такъв въпрос : Ако купя ресийвър от Англия, освен щепсела ще имам ли други проблеми? Извинявам се, ако питам нещо, което вече е дискутирано тук.
Той и щепсела не е проблем. С един адаптер за 2лв. си решаваш "проблема" .
Този пост е редактиран от iveto; 30-04-17 в 19:27.
Благодаря за отговорите! Имам обаче допълнителен въпрос. Опитах се да купя ресийвър Denon AVR-X 3300 от магазина Peter Tyson, където цената е най-ниска в момента, но не стана. Исках да платя с карта Visa от ДСК, но ми отказаха, искаха да имам карта от английска банка. Някой пазарувал от там може ли да ми даде съвет какво да направя.
От този сайт не можеш да пазаруваш с българска карта. Купи от магазина му в amazon.co.uk и ще стане.
За съжаление цената на този ресийвър в amazon.co.uk е доста по-висока, а от Peter Tyson въобще не се предлага там. Някой може ли да даде сайтове на други магазини за електроника в Англия, откъдето да може да се купува с български карти.
А PayPal не приемат ли?
Виж amazon.de: https://www.amazon.de/Denon-AVRX3300...non+avr-x3300w излиза с около 100 лв. по-скъп от този, който продава Peter Tyson. Доставят до България.
Като добавиш ресивъра в кошницата от сайта му след това избери опцията за плащане да е с Amazon Pay. Прехвърля те в Амазон акаунта (ако нямаш си направи) и извършваш плащането от там.
Ако няма възможност за директна доставка до БГ трябва да ползваш посредници, като Гъбко и други подобни.
Аз преди години по същата схема си купих моя ресивъра от сайта на Peter Tyson.
Този пост е редактиран от gnf; 02-05-17 в 18:39.
Благодаря за съветите, ще пробвам. А с amazon.de в момента имам проблем - при направата на акаунт сбърках billing address, в резултат на което ми блокираха акаунта и още не мога да се оправя. Така че борбата продължава.....
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-05-17 в 01:12.
А от Англия ползвали ли сте някоя от фирмите за превоз до България, всичко в нормално състояние ли дойде? Аз също съм на вълна покупка от Peter Tyson или Richer Sounds и като съфорумеца по-горе съм се наточил на Denon AVR-X3300 (още умувам за колони). Мисля да ползвам фирма за превоз (Gabieli ползвам от години), та се чудя дали биха преозили ресийвър и колони и в какво състояние ще дойдат (досега не съм използвал превозвач за транспорт на скъпа техника)...Магазините не ме притесняват, четох доста и не очаквам неприятни изненади от тях. Притеснява ме транспорта.
Този пост е редактиран от Petar U; 06-05-17 в 22:41.
Проверих за Denon AVR-X3300 в amazon.de е 580EUR без ДДС. 740EUR е с ДДС и всички разходи за доставката. В Peter Tyson е £529.00. У нас го намирам за 1930лв.