Първоначално публикувано от
itzo28 Това го разглеждах като възможност , но от сервиза на старата ми пералня ми казаха да си отварям очите за дребния шрифт. Много съм резервиран към такива оферти с дребен шрифт. Казаха че пълна гаранция с доплащане нямало, в почти всички случаи след изтичане на нормалната две годишна гаранция , клиентът си плащал ремонта, а гаранцията покривала само частите или дори процент от цената на частите. Пак залагат капани на нормалния бг потребител. Има ли някакви такива(дребни шрифтове) в твоята допълнителна гаранция? И указано ли точно какво покрива допълнителната гаранция? Все пак не съм виждал такава гаранция и ако е възможно да ме информираш , ще съм благодарен. А относно АЕГ-то от промоцията - уж било правено в Германия, но аз така и не намерих някъде да пише, най-вероятно е от задната страна на пералнята. Това също ме привлече като факт - ако е истина разбира се. Ако някой може да предложи алтернативен изпитан вариант с Бош или Сийменс би било добре. На доста места във форума прочетох мнения от хора които се занимават с ремонт на перални и останах с впечатление , че повечето са на мнение , че АЕГ все още са доста добра фирма и пералните им са на ниво.