AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Здравейте,
Предстои ми покупка на нова пералня и се колебя между 2 модела. Ако някой има впечатление от моделите ще съм благодарен да го сподели.
Става въпрос за PANASONIC NA-148 XR1WGN или SIEMENS WM14T440.
Аз май се разколебах за пералян ВУ, сервизирана за 350-400лв - най-вече заради хигиената.
Гледам че за 600лв може на изплащане да се вземе и то с 5г гаранция.
Има ли някаква уловка само се чудя - къде им е недостатъка? Името на марката звучи супер, но...
В едната видях, че има jet-система за пълнене на вода.
Електролукс добри ли са, пише от Полша.
600лв /8кг/ oт брошурата на технополис, а сега и 10% до 17ти (540лв) с 5г гаранция:
EWF1284BW | Перални машини | Electrolux | Продукти | Пране
А Боша - 7кг 680лв -10%, Полша, 2г
Продукти - Перални и сушилни - Перални машини - С предно зареждане - WAN20261BY
В този клас 600-700лв - кои марки са за препоръчване? :thinking:
Инверторния мотор да го избягваме ли?
Здр. Чудя се коя от тези 2-те перални машини да избера и добри ли са като модел /надеждни/?
BOSCH WAE-20469BY - Технoмаркет - онлайн магазин
https://www.technomarket.bg/peralni/...40vfl-09138975
Първата е много добър и надежден избор.
Точно нея си харесах и поръчах днес.
Здравейте , стария Индезит започна да къса дрехите и се оглеждам за нова пералня , препоръчайте ми нещо качествено , като имам няколко изисквания
-да е възможно най-тиха (в малко жилище сме и и хола и кухнята са ни в едно , да може да се стои в стаята докато тя работи да не дразни , по принцип стои затворена с вратичка в шкаф ,но при индезита не се стои..)
-да е максимум 54см дълбока със затворен люк (за да може да се затвори въпросната вратичка)
-да има защита от преливане ,аквастоп и отложен старт
търся качествен уред и цената не е определяща ,но да кажем да не надвишава 800-1000лв
Благодаря на всички отзовали се предварително!
Този пост е редактиран от avenger; 01-05-16 в 14:57.
В този размер трудно ще покрият всички изисквания http://www.technopolis.bg/bg/Washing...283FL/p/687449
- - - - - - - - - -
иначе отиваш на samsung,lg,gorenje.
Не че имам нещо против предложената пералня, но тя си е Bosch брандирана с марката AEG и по-скъпа от модел на Bosch,
който по нищо не и отстъпва: BOSCH WAE 24469.
Бош и Сименс са заедно. АЕГ е луксозната марка на Електролукс и няма нищо общо с Германия освен, че е била навремето немска марка, но сега си е Шведска отвсякъде. Шведски Бош не съм видял, може и да има.
Да, грешката е моя. На Електролукс са марка. Но, пак офертата на Bosch е по-добра.
Да ме осветлиш с какво е по добра?
- - - - - - - - - -
и не отговаря на размера му -54см
Благодаря , bagerista9 предложеният от теб модел има ли аква стоп ,че не го пише в ревюто и какво ще кажете за тази : BOSCH WAT28410
п.п. а също и ако може мнение за тази http://technovision.bg/Model.aspx?ID=402&CatID=2
Този пост е редактиран от peshaka; 03-05-16 в 10:31.
AQUA-CONTROL - програма против наводняване,ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ,ако последната предложена от теб е чисто нова въобще не се замисляй-взимай я
- - - - - - - - - -
BOSCH WAT 28410 -турско производство
Защо смяташ, че този модел е произведен в Турция. Може ли доказателство?