itallianeca...Проблема беше при старите ми перални сега с AEG-то няма проблем с аромата на омекотителя,,,,,,,, а бе усеща се по добре
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
itallianeca...Проблема беше при старите ми перални сега с AEG-то няма проблем с аромата на омекотителя,,,,,,,, а бе усеща се по добре
Този пост е редактиран от avenger; 24-10-17 в 10:52.
Туй на удар намирисва нещо...
Май да, но няма нито драскотинка по нея. Не знам какво да направя, дали да не се опитам да я заменя.
Този пост е редактиран от avenger; 24-10-17 в 10:52.
За предпочитане е да се замени до като не си я ползвал, че после като си я ползвал и установиш проблеми свърши се вече.Предната ми пералня при местенето я транспортирах без да беше закрепена никъде и доста се лашкаше в каросерията на буса при завоите,после си переше без никакви ядове.Даже я бях закупил от магазина с няколко вдлъбнатини и си переше без никакви ядове.Но по добре я смени тази, че не се знае те новите пералки каквито са ,,от днеска до утре,, може да имаш ядове.
IMG_20171024_170242.jpg
Това е транспортната осигуровка на Миле.
Тези другите са със смешни болтове.
Но и осем милиметрови болтове да се скъсат,значи е имало сериозозен удар!
Аз бих върнал пералнята веднага!!
Специално за любителите на омекотители и течните препарати,моля да ги избягвате.
Писал съм в темата.
IMG_20170331_144959.jpg
Исках да покажа как добрите застопоряват машините си за транспорт.
Този пост е редактиран от Viking72; 24-10-17 в 21:04.
Здравейте вече всичко е ок казаха че ще подменят aeg то утре ще го докарат благодаря на всички
монтаж на пералня Електролукс - входа за водата фабрично е запушен с някаква бяла пластмасова преграда на около 1см навътре.
Трябва ли да се изчопли или е самият електромагнитен клапан?
В инструкцията трябва всичко да е дадено за монтаж.Ако няма информация,направи снимка да видя.
АКО е тапа тя е плътна!
Щом е с финни отвори е филтър.
Самият маркуч има ли и друг филтър към крана?
Здравейте!
Старата пералня Indesit win600 се предаде . Смених и четките и за сега работи . Скъсва ми нервите с тези ротационни енкодери . Бърка си програмите но за сега крета .Жената установи ,че не пере добре а основно "плакне" дрехите. Почнах да се оглеждам за нова но имам огромен проблем с мястото .
Търся пералня с максималн дълбочина 57 см. По магазините консултантите са ....... Направо ме отчайват.
Тази пералня като размер става , но няма отзиви за нея . Проверх размера и в магазина . Става
ПЕРАЛНЯ ELECTROLUX EW6F328W | Перални | Перални | Домакински 
AEG L7FBE48S има наличн на 900 лева в зора но е в склад. Нямат я като модел сред мострите . По документи и отзиви става , но все пак искам да я видя , премеря и премисля преди да я купя ако ще е тя . По-новият модел AEG L7 FBE68S е малко по дълбока по документи -57см и е на 1600 оборота . С малко преустройство мога да я вмъкна в предвиденото място . За нея отзиви няма . В момента има АЕГ на промоционални цени с 5 години гранция
Колко Електролукс е по-зле от АЕГ ? Погледнах и Самсунг с бъбалите и допълнителна вратичка на люка за добавяне по време на пране. Мнения всякакви и там чух , но забелязах и ,че не са много популярни тук . Гаранцията им е 5 годишна.
Моля препоръчайте нещо ЧИТАВО и наистина ПЕРЯЩО с дълбочина до 57-58 максимално . Бюджет 1000 лв , НО бих се радвал ако спестя нещо или да се напъна още малко за нещо което ще пере 10 години без да ми къса нервите .
Нормално перем 4 пъти седмично . Имаме първолак и бебе .
Благодаря
Този пост е редактиран от kurdamon; 02-11-17 в 00:06.
Тази дълбочина от 57-58см. може да си вземеш каквото поискаш всичките нови перални влизат в тези размери даже са и много по-малки. Като пример веднага давам Моята пералня със сушилня е 8Кг и е 54см. дълбока Hotpoint Ariston RDSG 86407, а другата ми пералня е SLIM и е дълбока само 44см. и 7кг. Hotpoint Ariston FMSF 702B. Така че всяка една пералня ще ти свърши работа, малко са тези дето са по 60см. дълбоки. Новите модели са по компактни както виждаш. Май само старите модели перални са по 60 см. дълбоки.
Този пост е редактиран от brave; 02-11-17 в 22:11.
Това с размера е голяма измама. Дават я 55 см ,НО реално това е размера на плота отгоре. Реалният размер отива на 64 при самсунг. След спор с жената се реши ,че ще се изкъртят плочките зад пералнята до панел и ще спечеля още 3,5 см (ако е прав панела). Ще понастърча малко и пред вратата и ще може да се вкара и 60 см. пералня. Мой колега има близък приятел в техномаркет (ако не се бъркам) . Сервиза е на гърва на магазина и бил в час със качеството и стоката. Та твърдо препиръчва самсунг. Били много добре направени и не давали дефекти .(наблудение на изминалите три години) .Даже посъветва да не се гледа Аег. Самсунг ги надминали в качество .Има ли някои от вас с тия модерни самсунзи с балончетата ? Как перат ? Дайте инфо по въпроса. Иначе за сега избора е сведен до
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-AEG-L7FBE48S/p/687478
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-ELECTROLUX-EW6F328W/p/688332
Все още разглеждам и самсунг за модел ,но ще е 8 или 9 кг . до 1000 лева.
Този пост е редактиран от kurdamon; 02-11-17 в 23:29.