Сори,обаче маркуч ф18-22мм в тръба Ф50?
Уплътнението е на тръбата и няма нищо общо с височината.
Маншончето 0,50-1 лв,какво му плащаме?
Смятам оттук нататък само да чета,без да давам мнението си......и ще се смея на бисери,!
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Сори,обаче маркуч ф18-22мм в тръба Ф50?
Уплътнението е на тръбата и няма нищо общо с височината.
Маншончето 0,50-1 лв,какво му плащаме?
Смятам оттук нататък само да чета,без да давам мнението си......и ще се смея на бисери,!
Този пост е редактиран от Viking72; 26-08-17 в 01:19.
След малко четене се спрях на няколко модела AEG или по точно на AEG L7FBE48S AEG L6FBI48S AEG L6FEG48S кой модел от трите да купя или нещо друго в този ценови клас
Прегледайте ръководствата и на трите и вижте на коя програмите, функциите и характеристиките ще ви допаднат най-много. Аз така направих и съм много доволна от избора си. Имам първата от споменатите. Тя е и малко по-къса и е идеална за вграждане под плот. Успех с избора!
Ако бяхте си потърсили правата като потребител по- с време......"нямаше да пускате една студена вода". Ако уреда е още в гаранция също можете да си търсите правата! Естествено на тази територия всичко става по трудния начин, но няма невазможни неща!
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Щом искаш с немско произношение пиши Зийменс,а не Сиеменс.
Ако бях рекламен агент на Сименс,нямаше да работя на смени!
И вместо всяка седмица да ревеш от тази пералка-Върния и си вземи левчета!
Ето ти адресът на Сименс в Мюнхен
IMG_20170904_132734.jpg
Не знам дали някой техник на оторизираният сервиз на марката е бил там на обучение,за да правят такива изказвания!
Този пост е редактиран от Viking72; 04-09-17 в 14:48.
Този пост е редактиран от brotzki; 04-09-17 в 14:42.
Здравейте имате ли наблюдение над тези два модела Gorenje W7203 и w7523 втората има повечко сензори ,а като цена нямат особена разлика около 20 лв.
Здравейте,
Candy-то ( около 12 годишно ) май сдаде багажа, като идикациите са за счупена кръстачка на барабан! Насочисъл съм се към AEG - в момента имат 5 г. гаранция. Моделът , който попада в моят бюджет е този - https://zora.bg/product/l6fbi27w-1. Моля за съвет относно марката ката цяло - къде се произвеждат? Други препоръки - Samsung и Whirpool също имат в момента 5 г. Благодаря!
Вземай AEG-то не се занимавай с глупости аз ползвам 7-ма серия от близо месец и съм много доволен като цяло тиха безшумна работа почти не се чува като работи и наистина тази пералня ПЕРЕ дрехите а не ги плакне ....лично мнение без да обиждам други производители
AEG е част от шведската компания Electrolux. Пералните се произвеждат в завода им в Краков, Полша. Ако ти се дават малко повече пари, виж и модела AEG L6FEG48S - има аква стоп сензор и няколко допълнителни много практични програми.
https://zora.bg/product/l6feg48s-1
Не всички се произвеждат в Полша!