AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Честита Нова Година!
На 1 ви януари се развали пералнята/Whirlpool/.
Новогодишна радост!
В първият работен ден отивам за нова. Дайте съвет за марка! Бюджета ми е до 1500-1600лв. Ограничението ми е 55см дълбочина заради плота /60см/.Това намалява възможния избор, за съжаление.Гледах в ЕМАГ:
Bosch WAN28262BY
Samsung WW90T554DAX/S7
Samsung WW90T754DBX/S7
Бюджетът ви позволява голям избор - общо взето почти всичко може да си купите без ултра топ моделите за по 2к.
Купих въпросния Бош на майка ми на черния петък за 640 лв. Доста е добра. Но с вашия бюджет бих разгледал WAU28S60BY.
Да, не обърнах внимание на дълбочината.
Заради ограничението , ако търсите топ модел за бюджета ви, сте ограничен в Самсунг - те са 55см.
Какво мислите за Самсунг?
Гледам, че дават 10г гаранция на мотора.
Бош имат модели под 60см с вратата. Звънни на Експо2000.
Гледах на сайта.Всичко е 60см.
Bosch Wan28262BY е 55 см. Произведена е в Полша. Среден клас 4-та серия. Качеството на използваните материали е доста добре. Има всякакви програми, включително и супер бързи от 15-30 минути. Както казах, майка ми твърди,че досега не е имала по-добра пералня, но нейното сравнение е с марки като Беко, Индезит, Хотпойнт.
До преди месец имаше промоция с 5 години пълна и 10 години гаранция на мотора след регистрация в сайта на mybosch.
Сега проверих и все още я има промоцията.
Този пост е редактиран от gurcayy; 02-01-22 в 16:17.
АЕГ също имат с по-малка дълбочина,,,,
https://www.technopolis.bg/bg//Domak...0+%D1%81%D0%BC
Това са слим модели.
Да разбирам ли, че Бош 4-та серия е по-добрият избор от горните два модела на Самсунг? Защото, ако е така веднага го грабвам.Цената е двойно по-малка от тази, която бях предвидил за пералня.
По-добрият избор е, само внимавай какво поръчваш. 8кг модел има шанс да е повече от 60см.
От София си, ходи до Експо2000, официален представител на марката са и ще ти кажат със сигурност коя колко санта е, всички модели в сайта ги имат изложени.
Благодаря за съветите!
Samsung са с повече екстри и затова ми харесаха, но мисля да ви послушам и да си взема Bosch.
Предполагам, че предимството е здравина, сервиз и добра гаранция.
Спрях се на модел WAN28263BY. Изискването за дълбочена 55см ме ограничава до този модел.Утре отивам в Eкспо2000 да си я поръчам.
Този пост е редактиран от Caesar; 04-01-22 в 00:21.