Първоначално публикувано от
SoftKey За съжаление първоначалният план да закупя LG с удължена гаранция/5г./ отпадна поради изчерпването на наличностите им и изтичане срока на кампанията.
Днес се чух по телефона с гореспоменатия доставчик ва мострени и вт.употреба Miele - стартовите цени започват от 1400 лева - дава 24 месеца гаранция - но във Варна няма техен сервиз, а само техник-приятел, който им съдействал - т.е. при лек проблем трябва да му заплатя посещението, а при сериозен - да я пратя обратно в София, отново след като е прегледана.
Bosch и AEG в момента могат да ми предложат "спокойствието" на удължената гаранция.
Надявах се, че предвид размера на темата да има "проверени" модели от различните производители и модели, които са крайно непрепоръчителни например.
Колкото повече чета и се интересувам - толкова повече нарастват колебанията ми.
По-напред в темата се твърди да се вземат мин.8-9кг перални, защото "лагерната група" е усилена - в поста над мен
kokovox предоставя също разумно и логично обяснение в обратна посока - защо не трябва да са толкова обемни.
Не смятам да се женя за уредите, но предвид това че ще разчитам през следващите години семейството ми да се увеличи и съответно да нарасне обема на прането, искам да предоставя максимално добро "преживяване" на половинката ми, която реално ще оперира уредите.