AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
е да ама на на предишната, на тази при брат ми .. няма такова нещо, само натискаш бутона старт и пак тръгва.. мн страно , Благодаря !
Програматорът ми прилича на механичен. Ако е така, значи работи нормално. След края на програмата има междинно положение и ако искаш да пуснеш същата програма трябва да завъртиш програматора в начална позиция на същата програма. Ако искаш следваща програма завърташ само една позиция.
аа не става, независимо коя искаш да пуснеш след като е свършила, трябва да върнеш в първоначално положениемн тъпо
Колеги,някой би ли изказал мнение за пералня Bosch WAE20465BY,благодаря предварително.До сега бях с един Ariston и не искам да чуя за тази марка вече.
Здравейте! Началото на годината си купих Hotpoint-Ariston WML 903 B EU. Проблема е, че на която и програма да я сложа да пере тя пере по 3 часа близо, независимо от количеството пране което слагаме. Единствено на програмата за 30мин със студена вода, успява да изпере за около 40мин. На какво може да се дължи това?
Бутон за съкращаване времето за пране/бързо пране/,имаш ли?
Освен това ако всеки път ползваш предпране,времето неминуемо се увеличава.
Пералнята ми е WML 803B EU, грешката е моя! Та, като огледах нещата се оказа че в книжката ми за експлоатация пише, че третият под врътките за градусите и центрофугата бутон от ляво на дясно е по-различен от това което би трябвало да бъде! На моята пералня е изобразено едно "P" (като на модел WML 701 EU), а в книжката и по-принцип на този модел до колкото гледам трябва да е изобразено едно часовниче, което отговаря на "Бързо пране". Не знам какво трябва да означава това?
Разгледах ръководството за употреба на твоя модел пералня - http://www.downloadbooklets.com/_pdf...%20803B_BG.pdf , според което уреда няма бутон бързо пране,а часовничето означава отложен старт.В таблицата на програмите,основните такива наистина са доста дълги,затова единственото,което можеш да направиш е да пускаш 10 или 14 програми.
Интересно, моето ръководство е малко по-различно! Явно са го объркали нещо. Иначе, като напиша в интернет моята марка пералня навсякъде излизат с двата часовника (отложен старт и вместо предпране-бързо пране). Не разбирам ... или от този модел перални има два вида?
Едва ли има 2 различни модела.По-вероятно е да са объркали книжката.А ръководството,видях оттук - Hotpoint .
В краен случай можеш да се свържеш със представителството на Аристон за България и да обясниш за какво иде реч.
Привет! Старата пералня сдаде багажа и се налага да купим нова. Спряхме се на следните модели:
1. AEG L60270FL
2.Bosch WaB20260BY
3. LG F12B9QD
4. Електролукс EWF 1076GDW
5. Samsung WF 70F5EON2W
6. Gorenje W72230(W7203)
7. Hotpoint Ariston AQ7L092EU
Кой от тях си заслужава парите? Очакваме и евентуално да ни предложите друг модел до към 700 лева.
Този пост е редактиран от dafi_dimo; 09-08-13 в 00:43.