Здравейте и от мен... Предстои ми покупка на пералня....кажете мнение за тази LG F-12B8QD1 :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Здравейте и от мен... Предстои ми покупка на пералня....кажете мнение за тази LG F-12B8QD1 :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
Здравейте, някой може ли да ми намери ръководство за употреба на whirlpool awo/c-51000? Търсих навсякъде но не се увенчах с успехБлагодаря предварително!
![]()
Здравейте, колебая се коя да е от тези две перални http://www.emag.bg/peralnja-s-vertik.../pd/EYGKNBBBM/ и http://www.emag.bg/peralnja-s-vertik.../pd/ED99KBBBM/ Защо нивото на шума при центруфогирането на инверторната е по-високо? Изобщо заслужава ли си разликата цена/качество? Второто питане е какво означават последните три букви на моделите и имат ли разлика: Electrolux EWT1066EDW и Electrolux EWT1066TDW.
Този пост е редактиран от paciem; 28-09-13 в 18:08.
Здравейте,
старата пералня тотално сдаде багажа (испанска Taurus - абсолютен боклук се оказа) и сега решихме да си купим Miele втора употреба. В наличност са два модела W831 Novotronic и W713 Novotronic, цената и на двете е 450лв. Въпросът ми е знаете ли приблизително година на производство на тези машини, дали не са прекалено стари? Продавачите естествено ни убеждават, че вършат страхотна работа.
W831 Novotronic е поне 10/12 годишна .
Което съответно не значи почти нищо-една пералня може да се скапе и за 5г.в перално стопанство.За съжаление тези перални се избират по външен вид-гледа се за захабени и пожълтяли копчета и чекмедже,надраскан люк и т.н.Ако не ви харесва на външен вид не купувайте а чакайте нова доставка/то е малко като колите в Горубляне/.831 е много здрава машина,а седмицата може да е много стара.
Колега,не се заяждам,просто ти допълвам поста.Осма серия/с вертикалния панел/ се произвеждаше до 2007/8г. но без номера с наименования от сорта NOVO ECO като базов модел и много от пералните стопанства по хотелите и сега я купуват за индивидуално пране.
Благодаря Ви за отговорите. В крайна сметка днес намерихме и купихме Miele Novo Super W933, цена 560лв., води се 9-та серия. Утре ще ни я доставят, после ще дам отзиви.
Честито! и безаварийно пране.За да не се чудиш-нивелират се само предните крачета.
Моля за съвет за добра и качествена пералня в ценови диапазон 600~700 лв.
Благодаря за предложението. Полска сглобка ли е?
На етикета (информационна табелка) трябва да пише - made in Slovenia - Перална машина свободностояща W7603L - Gorenje
По принцип Горенье са корави машини/аз поне съм много доволен от моята/. Тази обаче която предлагате на Сашо е с казан от пластмаса /карботех/, а не от инокс и той трябва да си прецени, дали го устройва това.