Френският е в същност египетски и е с 6 години гаранция. Изолацията му е по-добра, но делатометърът е по-калпав от тези, в бойлерите на Теси.
Френският е в същност египетски и е с 6 години гаранция. Изолацията му е по-добра, но делатометърът е по-калпав от тези, в бойлерите на Теси.
Вертикален бойлер Tedan STANDART INOX 80L + подарък млековарка
- - - - - - - - - -
не са за подценяване 120м. гаранция.
Не според мен, това е терморегулатора.
То щото тия на Теси са връхта. По-калпави бойлери може и да има, но аз не съм виждал.
Аз имам 9- годишен на Теси и наистина е върха. Във всяко отношение. Новите тесита не ги знам, затова заложих на египетския французин. 6-те години гаранция допринесоха за сделката![]()
Между терморегулатор и дИлатометър няма нищо общо!
Не. С меден двукиловатов нагревател е, но дилатометърът е италиански, а контактната му сестема прекъсва фазата и нулата. Много по-добре изработен е.
Преди това Теси ползвал ли си друг бойлер? Топлоизолация=0. Пластмаси=0 За около 1-2 месеца се запълва с котлен камък малкото разстояние м/у нагревателя и тръбичката за сондите на защитата и регулатора и става интересно. Моят ще го изтрая още съвсем малко!
Ползвал съм фламина и елдом. Нито един не е имал проблеми с котления камък. Водата е около 12 dH. С елинсталацията, също без проблеми. 2 kW и 2,5 kW нагреватели. Топлоизолацията и на трите е пунтамара. Ще ги сменя, когато се разхерметизират. Най-зле откъм изработка е недоразумението на Елдом.
Купи си го
Здравейте,
Бойлер DRAZICE OKCE 80л - eMAG.bg - този звяр дали си заслужава?