А ти се научи как се пише запетая. Слага се след думата, а не преди следващата. Може да отвориш една книга и да огледаш, ако не вярваш.
За Елдом не му го навирам, но му казвам вариант спрямо емайлирания. Твоя Тедан какво го хвалиш толкова - копче има ли за изключване и защо няма.
[QUOTE=i486;1078219]А ти се научи как се пише запетая. Слага се след думата, а не преди следващата. Може да отвориш една книга и да огледаш, ако не вярваш.
За Елдом не му го навирам, но му казвам вариант спрямо емайлирания. Твоя Тедан какво го хвалиш толкова - копче има ли за изключване и защо няма.[/QUOT
Да неръждавейката е по добрия избор .Не хваля нищо ,имам два бойлера неръждавейка на елдом ,затова не ги препоръчвам.
Пука ли здраво ламарината като се променя налягането? И по-важното има ли прокапали - колко години ги ползваш? Чувал съм, че заварките са им слабото място.
Моят, неръждавейка на Елдом, в края на месеца става на 14г. От време на време го чувам, че пука, но не е нещо фрапиращо. Включва се всяка вечер, не е почистван досега.
Не зная, произведен е м.Ноември 2009г. Купих го Декември 2010г.
![]()
Аз мойта неръждавейка на Елдом веднъж не съм я чул да пука.
От 5г. си стои на Еко и си е пълно безгрижие.
До сега 5г. модерна емалайка не е изкарвала при мен.
Здравейте дойде време да сменям бойлера и съм се спрял на няколко модела и не мога да взема решение кой да е!Ето на кои съм се спрял: Midea D80-20ED6 Flat,Ariston Velis Dune Wi-Fi 80
,Ariston Lydos Wi-Fi 80,Ariston LYDOS HYBRID WI-FI 80,Ferroli TITANO TWIN 80 това са моделите,като фаворити са ми Мидеята и Аристона със термопомпата но не знам дали няма да е много шумен ако имате наблщдения върху тези модели или да предложите нещо друго ще съм благодарен да споделите!
Wi-fi може ли да обясниш за какво ти е? Надявам се, че има и фенерче към бойлера.
Ей така да си включвам и изключвам фенерчето!
Четох, четох... стигнах поне 3-4 години назад в темата и се чудя - как така никой не изказа мнение за Cata, испанските бойлери на Интерсервиз. Странно. Или все някой си е купил но поради липса на проблеми или никаква мотивация да рекламира, така и няма отзиви за тях.
С извинение за тази бележка, може и да греша, но засега съм се насочил към двойния 80л. CATA CTRS-80-REV Slim Dual. Ако може някой да сподели мнение.
На първия въпрос - Узуновите са познати преобладаващо, да не напиша единствено във Варна и околията.
Знаеш защо. Някога предлагаха сравнително качествена и непретенциозна бяла техника.
Предимно Fagor и Edesa, които от 2014 са в общата група с CATA: Welcome to CNA Group
На последния въпрос нямам отговор, просто защото нямам даже косвени впечатления.
Притежаваме няколко вентилатора за баня CATA, най-старият от които е на 12 години почти и е в перфектно състояние.