Първоначално публикувано от
tintin И все пак ако завивката си е с тежина до 3 кг, а просто е по-обемна, то предполагам, че по-големия отвор е по-функционален. Не е ли така?
Изключително много благодаря за всичките съвети, препоръки и въобще за цялата помощ, която ми оказахте :Super:. Утре ще ходим, ще гледаме и без пералня няма да се прибираме

. И естествено ще имам предвид всички дадени ми препоръки.
PS. Относно терморегулатора - аз и в момента имам такъв на Кандито и даже си мислех колко е досадно всеки път като пускам пералнята да трябва да настройвам и него допълнително. Но като се позамислих днес, осъзнах май чак сега, че определено е по-различно като имаш свободата да определяш пералнята дори и 2 часа да речем да ти пере, пък ако щеш и само на 30 градуса. А като се има предвид, че аз често пъти пера на дълги програми и ниска температура ............... ще трябва сериозно да се замисля дали да направя такъв компромис. Ама пък така ми се ще да има повечко по-съвременни глезотийки .... :coolsmiley: Е, какво да се прави - жена :knuppel2:. Сигурно накрая ще избера тази, която ми харесва най-много на външен вид

/то това и за мъжете се отнася, ама за други неща

/ . Нощес ще го мисля, пък утре каквото стане.