Страница 2 от 36 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 533

Перални,Препоръки 2006г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Да ти кажа много перални втора употреба се внасят.Повечето са карборан плюс това се транспортират до България без транспортните планки и въпреки това счупен казан от транспорт не съм видял.Мисля че подобна опасност е хипотетична
    Пак благодаря за отделеното време (даром) :Super:

2.  

3. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

Моля.Няма защо

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Перални,Препоръки 2006г

:Super:
    Аз съм от 3 години с Whirlpool с горно зареждане. Винаги ме е привличала идеята какъвто и уред да е, но по-малко място да заема, а не половината ми кухня или коридор. Доволен съм, сравнително тиха е и много стабилна при центрофуга, не си спомням сега кой модел беше, но е с регулатор на оборотите от 100-800. Клас B, но според мен разхода е много малък, както на вода така и на ток.
    btw - Аз доколкото зная и съм почти сигурен че за Източна Европа се правят в Словакия, Попрад през 1991 г.
    За Горение един познат се оплаква че е много шумна и цената й е прекалено висока...

5. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте ,
    Имам Korting KWS 90 от около 2 години - казан от инокс ,плавно регулиране на температурата и центрофугата - 100-900 оборота ,механичен програматор ,клас Б .Нямам забележки ,освен че е леко шумна - едно бучене има като върти барабана ,на центрофуга го няма .. от какво може да е ? или е нормално..нивелирал съм я добре

6. Тук е от
    Oct 2005

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте всички, добре че и в този форум не е дошъл ЙориМ(идеята) и не е пълно със заядливи дървеняци, както при климатиците. Вече не ходя там. Преди една година и аз се чудех какава пералня да си купя и много ми помогна този руски сайт: http://forum.qol.ru/viewforum.php?f=1 .Е съответно си купих Elektrolux и съм доволен като слон, жената също, което е по-важно. Друг път повече, защото кълцам на БДС и много се мъча. Бъдете здрави.

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте,имам проблем с пералня Whirpool AWG 712(400об.) която от вчера отказа да работи.Програматора си цъка ама мотора не върти и даже не прави опит.Помпите си работят.На нито една позиция на програматора мотора не върти което ме кара да мисля че проблема е в мотора.Машината е на 5 години и съответно няма гаранция.Въпроса е кой би ми я ремонтирал качествено на място?Гледам е била ремонтирана гаранциооно от "Сотиров Н"ООД,към същия сервиз ли да се обърна или да търся друг и дайте идея при кой?За София става въпрос.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Здравейте,имам проблем с пералня Whirpool AWG 712(400об.) която от вчера отказа да работи.Програматора си цъка ама мотора не върти и даже не прави опит.Помпите си работят.На нито една позиция на програматора мотора не върти което ме кара да мисля че проблема е в мотора.Машината е на 5 години и съответно няма гаранция.Въпроса е кой би ми я ремонтирал качествено на място?Гледам е била ремонтирана гаранциооно от "Сотиров Н"ООД,към същия сервиз ли да се обърна или да търся друг и дайте идея при кой?За София става въпрос.
    Сервиза, който ги подържа гаранционно ще ти излезе малко по-скъпо, но се предполага, че ще ти подменят частитте с оригинални. Има вероятност да ти е изгорял само кондензатора към двигателя. Ако се чува едно специфично бучене от двигателя може само с кондензатор да се отървеш.
    Съвет!!!: Интересувай се предварително колко ще ти излезе ремонта, и тогава започвай да даваш пари, защото ако е на цена над 150 лв смятай че си се оженил за пералнята си... В смисъл че след 5 год. експлоатация не си струва да даваш повече от 30 % от цената и за ремонт /освен ако нещо не си се влюбил в нея /. А цената в момента на твоята пералня е около 420-450 лв. И ако решиш да я сменяш не си взимай пак Уърлпуул. От 2 години пуснах фабриката в Румъния и вноса на мошенника Китов - собств. на КиК електроникс - Техномаркет е от там.

10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Перални,Препоръки 2006г

Ако се наложи смяна с нова определено няма да взема същата марка.По начало е много капризна тая пералня,ту и е много ту и е малко прането.Само капризи и характер проявява.Ще викна тия които са я ремонтирали като беше гаранционна поне да кажат какво е и ако е мотора май ще тичам за нова.Към кои марки да се ориентирам във ценовия диапазон до 500 лева и какво да гледам освен оборотите на центруфугата?По хипермаркетите ли са най-изгодни цените?Малеее,затрупах ви с въпроси тука.

11. Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2006г

Na men mi trjabva peralnja, s po-visoki oboroti na centrofugata - taka 4e drehite da izlizat maksimalno suhi. Za momenta se kolebaja mejdu 4 modela:
    1. Gorenje 64163* - 1600ob./min kazan inox - 940lv http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2235
    2. Gorenje 64183 - 1800ob./min kazan inox - 1000lv http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2236
    3. General Electric - proizvodstvo England 1600 ob/min kazan karbon- 999lv http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=4734
    4. Brant - Frenska marka, proivodstvo v Italia 1600ob/min kazan karbon- 770lv http://www.densi.bg/index.php?menu=3...roduct_id=6629
    Ostanalite im harakteristiki sa ednakvi - regulirane na oboroti, programi, plaknene i t.n.
    Brant njama LCD display, koeto mai ne e zaguba...
    Germanskite, koito vidjah sa s po-niski* oboroti na centofugata i dvoino po-skapi.
    Kakvo ste kajete?

12. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от rradulov
    Na men mi trjabva peralnja, s po-visoki oboroti na centrofugata - taka 4e drehite da izlizat maksimalno suhi. Za momenta se kolebaja mejdu 4 modela:
    1. Gorenje 64163* - 1600ob./min kazan inox - 940lv http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2235
    2. Gorenje 64183 - 1800ob./min kazan inox - 1000lv http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2236
    3. General Electric - proizvodstvo England 1600 ob/min kazan karbon- 999lv http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=4734
    4. Brant - Frenska marka, proivodstvo v Italia 1600ob/min kazan karbon- 770lv http://www.densi.bg/index.php?menu=3...roduct_id=6629
    Ostanalite im harakteristiki sa ednakvi - regulirane na oboroti, programi, plaknene i t.n.
    Brant njama LCD display, koeto mai ne e zaguba...
    Germanskite, koito vidjah sa s po-niski* oboroti na centofugata i dvoino po-skapi.
    Kakvo ste kajete?
    Аз ще помоля да пишеш на кирилица, а не на шльоковица!

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Перални,Препоръки 2006г

Аз си взех electrolux 1030 (някъде на предната страница го има точния модел) и съм супер доволен засега (5 дена)
    Взех я от технополис. На 800-900 оборота дрехите им трябва около час и половина на топло за да са съвсем сухи.
    Имаше и модел с повече обороти от които аз малко не виждам смисъл

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от XaMaB
    Аз си взех electrolux 1030 (някъде на предната страница го има точния модел) и съм супер доволен засега (5 дена)
    Взех я от технополис. На 800-900 оборота дрехите им трябва около час и половина на топло за да са съвсем сухи.
    Имаше и модел с повече обороти от които аз малко не виждам смисъл
    Да ти е честита, дано си толкова доволен и след 500 дни!
    За добро центрофугиране трябва да се вземе под внимание и диаметъра на барабана, а не само оборотите на центрофугата!

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Перални,Препоръки 2006г

Мнения за Koerting?

17. Тук е от
    Sep 2005

Перални,Препоръки 2006г

Korting = GORENJE !!! С по дървен дизайн
    Обяснението е че е предназначен за швабите, а те си падат по правите линии и изчистени форми. Под капака е едно и също. Здрав и шумен избор с две думи.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Перални,Препоръки 2006г

Шумен не е. Даже и на центрофуга е тиха, макар че малко прилича на земетресение Май е на 1100 оборота.
    А дизайнът е въпрос на вкус.
    Та и аз съм чувал, че се правят също в Словения, едва ли не на същата поточна линия. Въпреки това ми се искаше да разбера ползвал ли е някой тази и - открил ли е седемте разлики Щото според мен май има, не само защото е малко по - скъпа Кьортинга като цяло, а и защото вкъщи досега беше пълна с перални Горение, а тази- поне на първи впечатления ясно се различава!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 36 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  5. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе