Благодаря, в такъв случай сигурно е е FAGOR.
Здравейте интересува ме да ли някой има информация за перални Elektra Bregenz или въобще някаква информация за марката.Понеже сyм се спрял на една която е втора ръка произведана е или в Австрия или Германия.Та с една дума стават или не?
модела е Elektra Bregenz waf 5600
Благодаря на всички за отговорите
Ако не можем да намерим WT881, понеже са спрени от производство /май/, сигурно ще е D 61212, ама направо ми се къса сърцето да дам още 200лв. отгоре за този конденз-вярно е че парата дори и с въздухопровод не е малко. При мен пералнята и сушилнята ще са една в/у друга и в малко пространство.
![]()
![]()
Здравейте
имам си нова пералня (е нова, нова на година и половина май стана) и пера само на една програма, защото само на нея и знам функцията. Имам упътване на английски, но не се справям с него и искам да си намеря на български. Пералнята ми е модел
"ELECTROLUX" EWF 805
и си я купих на промоция от Техномаркет преди време, сега мисля, че не се продава вече такъв модел, а може би най-близкия до този е "ELECTROLUX" EWF 810, но и за него не откривам никъде в нета упътване на български език.
Ако някой може да ми помогне ще почерпя!
А вече от тук нататък каквото и да си купя първо ще правя старателно проучване в нета и задължително ще искам подробно упътване на български иначе просто няма да го купувам. Не сме длъжни да бъдем полиглоти нали така особено що се касае до технически термини!!!
![]()
@Potrebitel_28, дай е-мейл на Л.С., мисля, че ще мога да ти помогна с упътвания на БГ за EW805 и EWF800. Предполагам, че ще ти бъдат поне малко полезни.
Имам много малко място за пералня и по тази причина се спрях на http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019047 (Elktrolux EWT1216). причина за избора е факт че има Silent бутон, а пералнята е непосредствнно до стената на спалнята ми и тишината е от особено значение. За съжаление не можах да намеря достатъчно инфо за модела, може би защото най-вероятно е за източна Европа. Та молбата ми е, ако някой има мнение за нея или линк с данни, да го пусне1
здравейте,
доста мнения за перални машини видях, но никой не обсъжда т.нар. "къси" перални.
можете ли да дадете мнение за gorenje ws42101 и gorenje ws43121?
или да препоръчате други марки с добро съотношение качество/цена?
благодаря.
Здравейте,
От днес съм щаслив собственик на пералня втора употреба - Miele Novotronic W 921. Никъде не мога да намеря упътване за употрева в нет-а ? Ако някой може да помогне.
а някой да може да помогне с ръководство за Electrolux EWF 1040 на български или сходно ?
Здравейте!
Искаме да си купим пералня. Бяхме се спрели на три марки: Electrolux, General Electic i Zanussi. Днес ходихме в TEHNOPOLIS. Казахме на продавача, че сме се спрели на рези три марки, но той ни каза, че от тях само Zanussi ставала. Другите две ги били сглобявали в Турция и Румъния. Препоръча ни Candy. Моля ви ако имате някакви впечатления за тези марки кажете. Вярно ли е, че Electrolux и General Electic неструват и че Zanussi се добри. Искам и пералнята да е тиха. Препоръчайте ми нещо.
@pifcho
От марките които си изброил точно Candy е най-некачественото.
Electrolux и General Electic и Zanussi се доста по-добри.
оправихме се с ръководствата за пералнята. в крайна сметка седнах и преведох книжлето че да може майка ми да знае кое какво е. тя каза че е доволна от пералнята , много се радва на режима за лесно гладене и на тишината. единственото което не и харесва е начина на отваряне на вратата на пералнята тъй като на предното Candy това ставаше с бутон и още неможе да свикне с това.
И аз да се похваля. Станахме собственици/или тя на нас
/на марката Gorenje-хладилник, фурна,плот, a пералнята и сушилнята купихме по съветите на Badr. Сега да ви
, докато не съм почнала да се оплаквам от тях.
![]()