Страница 14 от 36 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 533

Перални,Препоръки 2006г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Онзи кретен от рекламата,който показваше как видите ли изгорял мотора от бибор,поизлъга малко.
    На мотора който показа нямаше следи от варовик.Няма и как да покаже такъв мотор,защото няма* случай при който от варовик да се повреди мотор.
    Вероятноста да се случи това е равносилна на възможноста,когато спукаш гума да се повреди радиото на колата* *
    Прав си. Особено ми хареса определението за онзи калгончо... Имал съм спречквания с него и майсторлъка му, и да ти кажа, определението е слабо - трябва по-силна дума. Като гледам и за реклама не го бива.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте,

наскоро четох мненията ви за пералня ELECTROLUX EWT-1010 [1] и бях решил да я взема, но попаднах на General Electric W12EFEW [2], която е на 1,200 об. и е с 3 години гаранция. Цената на двете е една и съща.
    Бихте ли ми казали какви са разликите между двата вида перални.

[1] http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019012

[2] http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=689214

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от padre
    Здравейте,

наскоро четох мненията ви за пералня ELECTROLUX EWT-1010 [1] и бях решил да я взема, но попаднах на General Electric W12EFEW [2], която е на 1,200 об. и е с 3 години гаранция. Цената на двете е една и съща.
    Бихте ли ми казали какви са разликите между двата вида перални.

[1] http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019012

[2] http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=689214
    Аз ли отварям нещо различно, ама гледам, че едната е с горно отваряне 1000 об/мин- другата с предно и 1200 об/мин...

5. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от llll
    Аз ли отварям нещо различно, ама гледам, че едната е с горно отваряне 1000 об/мин- другата с предно и 1200 об/мин...
    да, това са видимите характеристики

знаете ли за други разлики

Благодаря

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

Какъв тип разлика търсиш.По кой критерий.

7. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Какъв тип* разлика търсиш.По кой критерий.
    виждам че GE е с по-голяма гаранция от ElectroLux и че може да работи на 1,200 оборота, но не знам коя е по-добра с оглед на качество на механиката, функционалност и искам да си отговоря на въпроса, коя от двете да купя. бях се спрял на ElectroLux, но по-високата гаранция на GE и повечето обороти в момента накланят везните към GE. просто не знам какво да избера и по какъв критерии.
    всякакви идеи и насоки ще са ми полезни

Благодаря

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

виждам че GE е с по-голяма гаранция от ElectroLux и че може да работи на 1,200 оборота, но не знам коя е по-добра с оглед на качество на механиката, функционалност и искам да си отговоря на въпроса, коя от двете да купя. бях се спрял на ElectroLux, но по-високата гаранция на GE и повечето обороти в момента накланят везните към GE. просто не знам какво да избера и по какъв критерии.
    всякакви идеи и насоки ще са ми полезни

Благодаря
    padre- аз съм за GE- то. Не че имам преки наблюдения, но пералните с предно отваряне били по- надеждни (така излезе от дискусията във форума) има май повечко екстри, а е и за 6кг! (значи механиката трябва да е по- яка).

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

@padre
    Каквото и да избереш няма да сбъркаш.По-дългия гаранционен срок и според мен е сериозен плюс

11. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

padre- аз съм за GE- то. Не че имам преки наблюдения, но пералните с предно отваряне били по- надеждни (така излезе от дискусията във форума) има май повечко екстри, а е и за 6кг! (значи механиката трябва да е по- яка).
    аз четох в този форум, че пералните с горно отваряне били по-издържливи поради факта, че въртенето на барабана е хоризонтално
    има ли такова нещо или нещо не съм дочел

12. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

аз четох в този форум, че пералните с горно отваряне били по-издържливи поради факта, че въртенето на барабана е хоризонтално
    има ли такова нещо или нещо не съм дочел
    Натделя тезата, че най- големи бели стават при протичане на семеринг- при предно отваряне е един; при горното са два. Следователно шансът да протече е двойно по- голям...
    //edit- От къде на къде въртенето на барабана е хоризонтално- вертикален си е и там барабана, ама е на два лагера

13. Тук е от
    Mar 2006

Перални,Препоръки 2006г

Само да кажа че ако някой му се наложи да ползва сервиз за автоматични перални да не отива в Г-сервис или същия с другото име сервиз България, намира се в София с два клона в Люлин и един в Лозенец май. Останах крайно недоволен от обслужването в интервала от цял един месец за смяна само на лагери, обаче платих и за смяна на маншон, тъй като вече беше измушкан, и имаха наглостта да ми заявят че са ми спестили още 180 лв за смяна на казан, който пък е от карборан, защото "при смяна на лагери се сменя маншона и казана". Просто сервизът беше на не повече от 300 м от блока ми и ми го препоръчаха от технополис. Но си беше набутване и много нерви.*

14.  

15. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

Натделя тезата, че най- големи бели стават при протичане на семеринг- при предно отваряне е един; при горното са два. Следователно шансът да протече е двойно по- голям...
    //edit- От къде на къде въртенето на барабана е хоризонтално- вертикален си е и там барабана, ама е на два лагера
    да, глупаво изказване от моя страна наистина

благодаря за коментарите на всички

16. Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2006г

да, това са видимите характеристики

знаете ли за други разлики

Благодаря
    Само да спомена,че GE W12EFEW се произвежда в Турция,а Electrolux EWT 1010-в Полша.
    Ако това има значение за теб.

17. Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от gino
    Само* да спомена,че GE W12EFEW се произвежда в Турция,а Electrolux EWT 1010-в Полша.*
    Ако това има значение за теб.*
    днес ходихме в магазина и ми споменаха за този факт
    отказах се от GE, защото за пералня от Турция мога да взема BEKO и да спестя 100лв.
    отказах се и от Electrolux заради горното зареждане (на място виждаш доста недостатъци

та в момента съм в задънена улица
    имаше и GE произведени във Великобритания, но или цената или параметрите не ми харесаха

сега обмислям варианта Candy CNL 105 - произвеждат се в Италия

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09018755

цената е същата като на GE, но има повече екстри, но не знам Италия по-добре ли е от Турция

имате ли впечатления за този модел?

18. Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2006г

днес ходихме в магазина и ми споменаха за този факт
    отказах се от GE, защото за пералня от Турция мога да взема BEKO и да спестя 100лв.
    отказах се и от Electrolux заради горното зареждане (на място виждаш доста недостатъци

та в момента съм в задънена улица
    имаше и GE произведени във Великобритания, но или цената или параметрите не ми харесаха

сега обмислям варианта Candy CNL 105 - произвеждат се в Италия

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09018755

цената е същата като на GE, но има повече екстри, но не знам Италия по-добре ли е от Турция

имате ли впечатления за този модел?
    Наистина ако ще е от Турция,по-добре вземи BEKO.Те са изпитани,здрави и се препоръчват като добро съотношение цена/качество.
    Candy CNL 105 -също е добро решение,но виж,има и модел CNL 085 - на 800 об/мин,цената е 469 лв :coolsmiley:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 36 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  5. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе