Страница 20 от 25 ПърваПърва ... 101819202122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dia
    dia е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Благодаря за хубавата тема и полезните съвети.

Моята пералня - IGNIS \Whirpool\ се счупи тия дни. А и без това никак не я долюбвам, защото е мноооого шумна, мачка прането и го изкарва мокро. На 5-6 години е. Сега й се откърти барабана при един от "шевовете", ламарината се огъна навън към казана и задра яко, а накрая вече и престана съвсем да върти.

Имам два основни въпроса - първо, струва ли си да я ремонтирам изобщо, за да я командировам на вилата - мотора и лагерите й били ОК?

И второ - писна ми да спонсорирам трошки, затова съм хвърлила око на БОШ с капацитет 7 кг WAE2446 KBY или този - 8 кг. WAS24460BY. Понеже ми е кипнало от моя хеликоптер, сигурно се хвърлям да плащам за екстри, които няма да ползвам, затова искам съвет струват ли си парите според вас. Важно ми е и колко са шумни, защото пералнята ми си е направо в хола и в момента будя комшиите четири етажа нагоре и надолу. Имат ли модели с казан от инокс, а не от карборан?

Другият ми избор биха били някой от по-скъпите модели на АЕГ и Сименс, основно заради прочетените тук съвети. Въпросът е кои.

И последно - струва ли си, ама НАИСТИНА, да се изюркам на някое МИИЛЕ за между 2400 - 2800 лв. или и там всичко си е късмет и политика на стимулиране на бързообортния маркет, чрез възкъсичък полезен живот. Щото и там гаранцията си е две години и ни ден отгоре?

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

Погледни тези двете.За 6кг.пране са. Първата е без, а втората със сушилня

1.http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8034
    2.http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8067

Цитат Първоначално публикувано от dia
    да се изюркам на някое МИИЛЕ за между 2400 - 2800 лв.
    За такава сума платена в брой, ще получиш 5-годишен (че и повече) абонамент в някой от
    най-добрите обществени перални FOB->HOME

4. dia
    dia е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от tyo_bg
    За такава сума платена в брой, ще получиш 5-годишен (че и повече) абонамент в някой от
    най-добрите обществени перални FOB->HOME
    Мдаа, примамливо предложение, ама съм много капризен потребител и скоро-скоро биха ми върнали сумата с все прането. Няма да им излязат на сметка транспортните разходи, щото почти всеки ден по пералня ще им трябва. А и нали Мииле-класата си е твоя до живот? Или поне в близките 10-тина - 20 години, ако не си омръзнете много? Това им е рекламното послание?

Благодаря за предложенията. Фагорите не са ми били в шортлистата до момента. Нещо нямам вяра на комботата от всякакъв тип. Суперкомбото ми на лаптопа даде фира за има-няма осем месеца и се наложи да се снаряжавам с външни устройства.

Ако все пак някой може да ми даде съвет за наистина надеждна, проверена в боя пералносушилня, ще съм много благодарна.

5. dia
    dia е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от jakma
    на всички на които предстои да си купят пералня до края на годината препоръчвам Whirlpool
    има промоция на 9 модела перални с 6 години гаранция
    Като цяло тази марка дава много малко дефекти в сравнение с други марки а и лагерите им подлежат на смяна за разлика от
    Индезит Аристон Зануси Електролукс
    Заглеждах ги днес - шести чувства и прочие хубавини. Ама тази 6+4=10-годишна промоционална гаранция на Уърпулите ме озадачи. Що такава агресивна маркетингова кампания, бе, да не са пред банкрут нещо?

А и моя буен агнец вкъщи (IGNIS), нали и той беше от същата рода, та съм много скептична.

6. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

ЗА съжаление попадам на този форум чак сега Днес купихме пералня Electrolux ewf 1005 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026106 , моля за някакви отзиви, че бяхме с ограничен бюджет и това ми се стори най-приемливо. Прецакахме ли се, с две думи ? Жената хареса някакво DAEWOO с нано силвер, но не ми вдъхват доверие, не пишеше казана от какво е.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

споко, не сте се прецакали, по-добре, че не сте взели Деуто, по-нагоре имаше оплаквания от него, а Електролукс си е класика в жанра

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Аее да, и аз така мисля за Електорлукса, ама тая промоция нещо ме притеснява. По принцип като видя надпис "Промоция" или "акция" бЕгам далече . Ама се наложи, бюджета е ограничен

10. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте!

Имам нужда от помощ и ще съм благодарна, ако изразите мнения. Ще си купувам пералня до около 600 лв. Моя майстор ми препоръча Gorenje. След като четох, четох из форумите, стигнах до извода, че били много шумни. В характеристиките им пише, че оборотите са фиксирани. Само на модел WA 62101 пише: "Максимални обороти /оборота/ 1000 обр./мин.", та питам дали могат да се регулират. Колежки ме убеждават, че било добре сама да ги настройвам според прането. Само по този повод започнах да се двоумя м/у Gorenje и Fagor. Вторите ме блазнят и с ен. си клас-0,85 kWh /A+/, а и могат да перат за 1 час. Gorenje пък са с 1,14 kWh, а перат 140 мин. Цените им са еднакви. Дали има значение откъде ще закупя Gorenje, ако се спра на тази марка? Питам, защото са на промоция в някоя от всичките техно-вериги, а си мисля, че там само буклуци продават.

С нетърпение чакам отговорите ви. До неделя трябва да реша. Предварително благодаря!

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перални,Препоръки 2007г

FAGOR!

12. Zia
    Zia е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Имам следния въпрос.
    Разбрах за тази промоция сега на Whirlpool, която е 6 години, но се оказа че важи само за един модел перални с горно зареждане Whirlpool AWE 8725. Разбира се това е пералнята с най-много глупави допълнителни програми и се чудя дали си заслужава да дам 690 лв. Това, което ме кара да се двоумя е 3 пъти по-дългата гаранция.

Какво е вашето мнение?
    Благодаря ви!

13. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Много як форум и компетентни съвети.
    Ще си позволя и аз да задам своя въпрос. до сега ползвах сушилна Дженерал Електрик и въобще не съм доволен, за пореден път се скапа. Също така имам пералня Индезит на над 10г., която никога не е имала проблеми малко протече напоследък, но проблема е че малкия ми дивак(на година и 6 месеца) успя да спраска стъклото, нямам идея как го направи
    Реших да опитам с един удар - три заека, да сменя пералнята, сушилнята и да си направя още безценно място.
    Въпросът ми е дали си струва пералня и сушилня в едно, спрял съм се на модел Индезит widl 106 или 126(1000об).
    Казвайте бързо, че без пералня, мамата си трака. А междувременно може ли да препоръчате сервиз за да ми погледнат уредите все пак или от къде да си купя стъкло, сам ще си го сменя!
    BADR, пмагай братче! после ще има

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от Stanley
    Новите перални са много по-икономични на електричество и вода .....................
    Мерси много !

16. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте, изчетох цялата тема до този момент мога да кажа само хубави неща, беше интересно и полезно. Спрял съм се на три перални препоръчани от badr: Gorenje WA1184 ; BOSCH WFD-1660 (1661) ; AEG L-62610; . Днес звънях в Метро1 и ми казаха, че нямат такива моделина Gorenje . Ако някои знае каде има да сподели , моля.

17. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

WHIRLPOOL AWM-5103/FL-5103/
    Като изчетох всичко май се отказах от комби-то и ще си взема тази пералня. За цената спазва максимален брой препоръки.
    Високи обороти на центрофуга, ръчен терморегулатор, без много електроника. Само хе разбрах казана от ДЮРАПРОБ какво е.Срещнах някъде, но забравих лошо ли беше. До колкото чаткам, то казана може да издържи и 15 г. ама другото като се скапе...
    Така, че май това ще да е!

18. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

Решихме да си вземем пералня Electrolux EWF 1040, но се оказа че не я зареждат вече в техномаркет ако някой знае от къде в София можем да си купим такава моля да сподели. А и искам да попитам дали бихте ми препоръчали някой друг модел на Electrolux, който да си заслужава до 600 лв., защото вече напълно се отчаяхме

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 25 ПърваПърва ... 101819202122 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе