Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 245

Перални,Препоръки 2008г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

здравейте,

моля за съвет - ще си вземам пералня за вграждане - между Електролукс и Уирпуул кое да избера -

EWI -1235 - Elekrolux или Whirlpool AWO/D-041 ?

моля за некой съвет плиис?

2.  

3. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2008г

Kristoff търси хотпоинт/аристон в магазините Зора

4. Тук е от
    Aug 2006

Перални,Препоръки 2008г

Техномаркет и Технополис предлагат Аристон Хотпойнт на малко по-добра цена от Зора , Ритони и други вериги магазини. Лично впечатление събрано покрай доста обикаляне и избор на електроуреди.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от sunshine0
    Kristoff търси хотпоинт/аристон в магазините Зора
    Ти ползваш ли ги тези марки или работиш в Зора?
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36617.0.html
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36570.0.html
    от концерна Индезит (Индезит, Аристон, Хотпойнт) нищо повече. Като гледам какъв внос има и на тяхна техника уж с "транспортни дефекти" (според мен непродадени мостри и/или върнати веднага след монтажа),нямам думи каква лъжа е всичко. Имам познати с вече гръмнала платка на такава. Не вярвам на тезите на продавачите за серии произведени за западна европа. Отделно че от 2004 г се произвеждат и в Липецк - *****.
    По горе dedis написа:
    Преди около 2 години и нещо купихме Аристон - комбо със сушилня. Тиха, 1200об., наистина суши. Над 800лв беше. Вчера ме одрусаха за ремонт с 350лв!!! Типичен дефект било. На високи обороти на центрофугата хвърляло пяна върху електрониката на програматора. Смениха цялата платка. "Ако съм имал само чип - да го сменя, те нямали".
    сега аз съм на същия хал.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от Kristoff
    ... Свързах се със фирмата в София и ще ми изпратят каталог с цените. А днес в един от магазините на Зора ми казаха че единственно модела на BOSCH WAE 20461 BY е събиран в Германия. Някой има ли наблюдения за този модел ?
    Във Варненския магазин ми казаха че се правят в Полша. http://bosch.expo2000.bg/category.php?cat=p2_c4&pid=11 (струва ми се че цената в сайта не е актуална в магазина май беше по-ниска).
    Аз вече не храня илюзии, че ще намеря нещо германско. И аз се интересувам от модела, ако цената на ремонта на Индезита надхвърли 150 лева.

7. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от zz_stefanov
    Във Варненския магазин ми казаха че се правят във Полша. http://bosch.expo2000.bg/category.php?cat=p2_c4&pid=11 (струва ми се че цената в сайта не е актуална в магазина май беше по-ниска).
    Аз вече не храня илюзии, че ще намеря нещо германско. И аз се интересувам от модела, ако цената на ремонта на Индезита надхвърли 150 лева.

zz stefanov за Бош-а са ме излъгали за сглобката в Германия. Никъде не намерих етикет . Така се крият от истината като пишат произведено в Европа.
    По лошото е че вече всичко е еднодневки - прави се да издържи до края на гаранцията , а често пъти и толкова не може.
    Бях се засилил да си вземем Електролукс. С тези новите казани от карборан - пластмаса . Е как да им вярвам ,
    като в тази пластмаса са пресовани лагерите с тялото им. Икономия на неръждавейка, по голяма печалба, а клиента после да споменава майка им.
    Колко време ще издържат тези боклуци? Преди две години мои познати си купиха Електролукс, но казана беше от хромникел , нямат проблеми.
    Новия модел на Аристон Хотпоинт е хубав, но с хвърлянето на тази пяна върху платката и монтирания електронен блок на вратата с лентов кабел си е риск от прекъсване.
    Май Миле-то ще е решение. За да не се ядосва човек после. (Пералнята не е миксер да го сложиш в чантата и да го разнасяш по ремонти). Наистина в София ги предлагат . Цената с доставката до дома и монтажа е 2070 лв. за модела: "Miele W1714" .
    Като доставката означава за цялата територия на България.
    Тук във Варна също има оторизиран продавач на Миле, но нещо се е полакомил и продава този модел със 100 лв повече - за 2169 пари. Тариката ако не си коригира цената ще духа супата, защото ще си я купя от София.
    И то не само аз .

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,
    изчетох горе-долу всичко по темата тук и из интернет каквото намерих, но не мога да намеря задоволителен отговор.
    Затова моля за съвет и мнение.
    Проблема е следният предстои ни закупуването на пералня и сушилня, защото чакаме бебе и се местим в самостоятелна квартира.
    За съжаление повечето от информацията, която изчетох вече не съответства на това, което човек може да намери по магазините.
    Аз съм за отделни уреди, в следствие на всичко, което прочетох, а мъжът ми - за комбо. Аз се спрях на Електролукс, но поотделно ни
    излизат около 1400лв., защото няма по-евтини сушилни в момента, а аз държа пералнята ни да е хубава също. Мъжът ми си е харесал
    ARISTON AMD-129, защото двама негови приятели имат тази пералня-сушилня и са много доволни.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09012860
    Аз предпочитам тази ако ще е Аристон, защото поне няма да се налага да суша на два пъти:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038573 ARISTON ARMXXD-129
    Обаче за тази няма отзиви още, защото е нов модел и е рано май да има вече развалили се.
    Функциите й много ми харесват, но ме притеснява това, че може след 2 години да трябва вече често да я ремонтираме. ;о(
    Така и не разбрах точно какъв е проблема с марките Индезит и Аристон? Защо всички казват, че не са добри??

Колкото до Електролукс - също ми е трудно да избера. Нещо не ги разбирам тези нови перални, а сушилня преди не съм ползвала.
    За поотделно можем да си ползволим до 700лв на уред абс. максимум, обаче в този ценови диапазон нещо не мога да си харесам нищо.
    Бях харесала 2 стари модела около 500-550 лв на перални Електролукс на сайта на Техномаркет, но вече не ги предлагат,
    а новите са ми бая странни и не знам дали ще мога да ги ползвам. Сушилните - още по тъмна Индия. ;о(((

Моля, посъветвайте ни нещо.

10. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

айде бе хора, кажете нещо...
    всички казват, че да си вземеш уред е като томбола - на късмет...
    имам приятели дето си имат от години индезит или аристон, а като гледам и електролукса не е без дефекти...
    какво да правим? посъветвайте ни...

11. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от tsantova
    айде бе хора, кажете нещо...
    всички казват, че да си вземеш уред е като томбола - на късмет...
    имам приятели дето си имат от години индезит или аристон, а като гледам и електролукса не е без дефекти...
    какво да правим? посъветвайте ни...
    и аз имам познати дето Индезитите им са по на 12 години и си работят. Сегашните са с електроника и не ти ги препоръчвам. В къщи има климатик, компютри, DWD, уредба и 3 телевизора (кое от кое по китайско), които са постоянно включени в контакта, но само пералнята се дъни и капризничои от захранването. Та и до ремонт на 3,5 година се стигна. Лошот е че не е единичен случай.

12. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравей, Fares! Бих искала да те попитам за теча на твоята АЕГ 52840? Какво се оказа? Според съптуга ми причината може да е била в някой не добре свързан или уплътнен маркуч? Моля те, пиши ми какво се оказа, защото и ние сме се решили на покупка на същия модел пералня. Много се повлияхме от мненията на хората във форума и най-вече от думите на модераторите. Моля Ви, ако някои от другите посетители на форума имате същия модел пералня, пишете ми какви са впечатленията Ви. Аз лично се тревожа, тъй като вчера бяхме в Техномаркет и пералнята е в промоция - 699лв (в Денси Център цената беше 759лв), а знам, че щом нещо е в промоция, то вероятно дава дефекти или има много залежали бройки в склада, тъй като съотношението цена - технически възможности не е рентабилно. Моля Ви помагайте с мнения, понеже покупката е спешна и нямаме много време. Мерси!

13. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от zz_stefanov
    и аз имам познати дето Индезитите им са по на 12 години и си работят. Сегашните са с електроника и не ти ги препоръчвам. В къщи има климатик, компютри, DWD, уредба и 3 телевизора (кое от кое по китайско), които са постоянно включени в контакта, но само пералнята се дъни и капризничои от захранването. Та и до ремонт на 3,5 година се стигна. Лошот е че не е единичен случай.
    а какво би препорачал като отделни уреди... пералните около 700 кинта са от 700 оборота нагоре...което на мен не ми харесва много...в сегашната квартира перем на един Краун дето има 3 бутона и една врътка и му използвам единствено програмата за синтетика щото не хаби толкова дрехите...и си се справя идеално.. а и вълна-та ползвам за пуловери и това е... гледах едно зануси за 500 пари дето можеше от 400 до 1000 да му настройваш оборотите и врътка с всичките там основни програми деликатно, вълна, синтетика и т.н. и почвам да си мисля дали не е по-добър вариант вместо за 700 лв. да взема пералня дето на 1200 оборота ще ми изкарва дрехите на хармоника и ще ми ги мачка, че и в сушилнята да ги пека после съвсем да не мога да ги изгладя... ?

За сушилня видях само една до 700лв. на електролукс... но нещо не я разбирам съвсем - някакви часове има...?? аз ли ще трябва да му казвам колко време да работи? гледах и ръководството - пак не вдянах... аз искам да е по-простичко нещо да му казвам ей ти синтетика, деликатно, вълна, памук пък то да си прави там каквото прави...не видях никъде и за половин програма как се пуска... щото много женуря в бг мама форума пишат, че така по-малко се мачкали и не ставали 3 размера по-малки дрехите...?

Може ли някой със сушилня да разясни как работят тез чудеса? Препоръчайте свястни пералня и сушилня, моля.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Перални,Препоръки 2008г

Моля , хората , които разбират от перални
    да препоръчат нещо , че наща перла гръмна Sad
    Търсим до около 450 лева от магазините на ЗОРА
    и ми казаха да избера нещо с от 800 до 1000 оборота
    ама аз не разбира.. ОЧаквам предложения..

http://zora.bg/

16. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2008г

А защо точно от зора?По принцип нямам добро мнение за тях,като верига.Иначе в наши дни не робувай много много на марки,че нещата не са каквито бяха.По-скоро всичко е до късмет.Гледай гаранцията да е по-голяма,също така смятам,че до 800 об\мин.са достатъчни,но всеки сам си преценя.Аз,лично,преди година и нещо си взех пералня "Ханса"-полско производство,непозната ми дотогава,но досега нямам проблеми.
    Абе всичко е доста субективно взимай,която ти е по на сърце и успех!

17. Тук е от
    Jan 2008

Перални,Препоръки 2008г

Пичове , това
    си го харесах от пръв път..

http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=3223&hotels=

Най вероятно това ще взимаме , а от Зора , защото
    баща ми настоява , били най евтини цените

18. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от Zein
    Пичове , това
    си го харесах от пръв път..

http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=3223&hotels=

Най вероятно това ще взимаме , а от Зора , защото
    баща ми настоява , били най евтини цените
    Ми прочети по-горе: неразглобяем казан, аварираща електроника... И за цените някой беше писал, но важното е да е от Зора за да върви рекламата .
    PS: да не би тази верига да се е набутала с един кораб непродаваеми индезити, че циклично някой ни пуска рекламки:
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...7;sa=showPosts
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...4;sa=showPosts
    Дано да не съм прав и всичко да е мноооого неволно

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Газов котел - мнения и препоръки 2008г
    От karim във форум Отопление
    Отговори: 115
    Последно: 26-12-08, 01:34
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе