Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 245

Перални,Препоръки 2008г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Перални,Препоръки 2008г

Какво не е ли добра ? с мен няма нужда да си играеш на загадки
    и без това не разбирам..

http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=1798&hotels=
    Тази на Crown по-добра ли е :? Казах че джоба е до 450 лева , ако можеш ми
    препоръчай нещо добро 800 оборотно , бих бил доволен

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Писал съм от какво съм си патил и съм чел достатъчно по форумите за да разбера, че не е случайност. Може да съм пристрастен, поради несгодите. Трудно е да да дам препоръка, защото всички производители са снижили качеството. По точно бих го нарекъл - контролирано снижаване на качеството, за да не вземе някой електроуред да мине без ремонт след гаранцията и да върви търговийката. А и като се погледне, като че ли има картел между фирмите за производството на развалящи се веднага след гаранцията уреди. Просто някои са загубили контрола в унеса да правят евтинийки. Аз също избирам. Колебая се между евтино BEKO и скъп БОШ/СИМЕНС. За МИЕЛЕ ще си мечтая само.
    PS: Марки като, ВЕСТЕЛ, НЕО, КРАУН ..... не са на конкретни производители, а на търговските вериги. Някои уреди от тях са сполучливи, ноо....

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2008г

Vestel си е производство на Vestel / Zorlu Group Turkey! http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/index.aspx
    За останалите си прав - запазени търговски марки за България, Сърбия...

5. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Vestel си е производство на Vestel / Zorlu Group Turkey! http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/index.aspx
    За останалите си прав - запазени търговски марки за България, Сърбия...
    Извинете ме. Имах в предид Ватсон на Метро. Те техните телевизори са си на Вестел.

6. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2008г

Колеги ,
    В Зора цените не са най-евтините. От опит ви го казвам.

Най-после ми омръзна да разглеждам перални и днес си платих Ariston AQXD 129 HotPoint за 799 лв. Магазина е технополис, но не искам това да звучи като реклама.
    В Прехвалената ви Зора този модел е 30 лв по скъп - 829 . Хайде 30 пари не са проблем чак толкова. Но има и други неща които ме възмутиха в Зора.
    Вчера сутринта се обаждам по телефона в магазин Зора и питам за модела Whirlpool , който е с 6 год. гаранция - "да имаме такъв модел, заповядайте при нас ..."
    След работа тичам там и ...се оказа че това било промоция, тя вече била изтекла,
    гаранцията всъщност не била толкова, а само ако си платиш допълнително за нея...един вид абонамент... Абе мизерници отвсякъде.
    "Зорниците" ти стоварват пералнята пред блока - оправяй се градски - викай шерпите. ДРУГИТЕ ти я качват културно до етажа на който живееш...

Като цяло обаче всички перални по нормалните магазини са вече чисти ментета. Не говорим за Миеле и подобни , които са над 2000 пари.
    Всичко вече е икономия и мизерия, а цените са си същите, от там- печалбите по високи. Всички перални вече са с полимерни казани.
    Хромникела е много скъп. Мизерниците производители са сключили картелно споразумение и машините едва издържат до края на гаранцията ,
    а след това духайте супата ... и купувайте нова - парите да се въртят.

За първи път в живота си се виждам как си давам парите за менте и го осъзнавам .
    Бях се навил за Миеле, но швабите дават само 2 год. гаранция. Питах ги ..." тъй като вашата марка е мерцедеса
    в пералните и давате на частите си 15 год гаранция , защо е такава малка гаранцията на самата пералня ?"
    Смотолевиха нещо от рода: "... в Европейския Съюз такива са нормите - 2 год...."
    И кво излиза че ние не сме в Европа, щом за Аристона ( и др.) аз имам 3 год. Гаранция. А пък "глупавите " украинци дават на Миелето 4 год. гаранция :

http://www.benatton.com.ua/product_i...oducts_id=1857

А за Миеле-то сме европейци и ни дават само 2 години. Мерси ! Шибан Европейски Съюз...
    Тогава реших , че за парите които ще дам за Миелето ще си купувам през 4 години ТРИ пъти все нови перални ментета .

7. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте!
    Ние си купихме пералня Bosch WAE 2446KBY. Някой може ли да помогне с подробно упътване на Български език?
    Благодаря Ви!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2008г

Един съвет към ползващите перлни машини.
    Категорично е доказано че Калгона е вреден за пералнята--Собствен опит и опита на всички колеги.Невероятно единодушие по-този въпрос.
    [/quote]
    Малко се отклонявам от темата ама би ли обяснил с какво вреди калгона на пералнята защото имам аристон от 6 месеца и постоянно слагам калгон и малко ме стряска тази информация благодаря предварително

10. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

crazywork ето ти едно ръководство
    Относно калгона имаше доста обширна статия някъде из форумите Setcom или hardware.bg, та май наистина вместо да помага, калгона пречи. Аз лично много малко съм ползвал - колкото за проба.

11. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,
    искам да попитам Badr за съвет: трябва да купя пералня с горно отваряне и цена до 700 лв. Дали все още може да се намери качествен модел с механичен програматор и ръчен терморегулатор? Ако има кажете ми кои марки и модели да търся в София.
    Благодаря предварително!

12. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от Flu4iq
    Здравей, Fares! Бих искала да те попитам за теча на твоята АЕГ 52840? Какво се оказа? Според съптуга ми причината може да е била в някой не добре свързан или уплътнен маркуч? Моля те, пиши ми какво се оказа, защото и ние сме се решили на покупка на същия модел пералня. Много се повлияхме от мненията на хората във форума и най-вече от думите на модераторите. Моля Ви, ако някои от другите посетители на форума имате същия модел пералня, пишете ми какви са впечатленията Ви. Аз лично се тревожа, тъй като вчера бяхме в Техномаркет и пералнята е в промоция - 699лв (в Денси Център цената беше 759лв), а знам, че щом нещо е в промоция, то вероятно дава дефекти или има много залежали бройки в склада, тъй като съотношението цена - технически възможности не е рентабилно. Моля Ви помагайте с мнения, понеже покупката е спешна и нямаме много време. Мерси!
    Здравейте отново! Утре ни предстои закупуването на пералнята. Моля Ви за последен съвет- AEG 52840 или да се насоча към друг модел на AEG? Моля Ви за отговор! Ще съм благодарна за всяка информация и съвет!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Тук има коментари и два линка http://www.tehcomservis.com/forum/to...um=6&topic=103 споделям икономическата нецелесъобразност на калгона. Никога нагревателя ми не е правил варовик толкова, че да изгори от това (във Варна водата е много варовита). Не знам как се развалят и съединенията от него. Казаните и съединенията се повреждат по други причини и за повредата на "иначе здравия двигател" не е причина варовика. От люспа варовик, но попаднала поради накланяне при преместване ми се запуши скоро тръбичката на ниворегулатора, което може да предизвика бели, но при нормално положение на пералнята този номер става не от варовик, а от други буклуци.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте! Какво можете да ми кажете за пералните с марка Edesa? Благодаря за отделеното внимание!

16. Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Обръщам се към всички в този форум: знаете ли магазин в София, от който се ангажират да доставят пералнята до дома на съответния етаж, а не само до входа на сградата?
    Благодаря предварително?

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Перални,Препоръки 2008г

Няма такива!

18. Тук е от
    Apr 2008

Перални,Препоръки 2008г

Верига магазини Зора рекламират подобна екстра, а дало го правят незнам...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Газов котел - мнения и препоръки 2008г
    От karim във форум Отопление
    Отговори: 115
    Последно: 26-12-08, 01:34
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе