Ми чува се ,но ми се струва доста тихо, като сравнявам с предишната ми миялна
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Ми чува се ,но ми се струва доста тихо, като сравнявам с предишната ми миялна
Чети инструкциите. Номер на грешка не вади ли?
Няма дисплей
- - - - - - - - - -
Отзад е бил прегънат маркуча за входящата вода!Изправих го и всичко се нареди.Благодаря ви много и прощавайте!
Здравейте, избирам свободно стояща съдомиялна 60 см, която ще се ползва летния сезон по 1-3 месеца в района на Каварна.
Водата е доста варовита, а въздухът е влажен и солен заради морето.
Насочил съм се към Bosch Sms6eci11e, в момента се продава за около 1600 лв в Технополис и емаг:
https://www.technopolis.bg/bg/Svobod...CI11E/p/652111
Има ли по-добро предложение със сходна цена, като при нужда бюджетът може да се увеличи малко?
Ако уредът дефектира и се наложи ремонт по гаранция каква е практиката - техник от сервиза идва на място, или трябва аз да закарам уреда в магазина?
Благодаря Ви предварително!![]()
Здравейте!
Реших и аз да купя съдомиялна машина.
Посъветваха ме да купя една от тези две марки.
Обясниха ми, че уредите са сглобявани в Германия.
1. NEFF S857YMX02E
https://www.technopolis.bg/bg/Sadomi...MX02E/p/652395
2. NEFF S897ZM801E
https://www.technopolis.bg/bg/Sadomi...M801E/p/652394
Моля, бихте ли ме посъветвали дали да купя една от тях, или всеки друг съвет за марка / модел!
Надеждни ли са NEFF като марка?
Благодаря предварително за вниманието и помоща!
Neff и Siemens са Bosch. Като цяло добре сте се ориентирали с марката, което и от трите да вземете, няма да сбъркате. Единствените разлики са в дизайна и екстрите. Не съм сигурен обаче, че са сглобявани в Германия. Единствено може би Siemens, тъй като се изтеглиха от нашия пазар преди години. Ако държите на тях ще трябва да проверите по магазините за директен внос (трансппортни дефекти, втора употреба и т.н.). Не сте дали точен бюджет. Ако няма ограничение може да заложите и на Miele. Това се води най-доброто и идва на съответната цена, но пък доста често правят промоции. Я намаление, я 10 годишна гаранция.
CubanLinx благодаря за отговора!
Послушах познат който ми препоръча да търся такава съдомиялна, която да има автоматично отваряне на вратата след приключване на измиването, тъй-като така най-добре изсъхват съдовете (според него).
В крайна сметка взех тази BOSCH SPV6EMX05E. За съжаление Neff-овете които съм споменал нямат такава опция. Надвам се този Бош да служи добре дълги години.
https://www.technopolis.bg/bg/Sadomi...ab=featuresTab
Страхотен избор. Не би трябвало да имате проблеми. В Полша ли е сглобявана? Със сигурност има модели на Neff и Siemens, които са с автоматично отваряне на вратата. Не мисля, че тази екстра чак толкова ще помогне за доизсушаването на съдовете. Щом това ви е важно, трябваше да погледнете за модели със зеолит, каквито предлагат и трите марки.
Аз от доста време насам също съм на тема съдомиялни, досега все го отлагах, но старата машина окончателно се предаде. Мога ли да помоля за мнение за "Bosch SPV4EMX24E", добър избор ли е за цената си?
Модела е добър, зависи какви есктри търсите. Гледам, че и той е с автоматично отваряне на вратата. Ако изсушаването ви е проблем, търсете модел със зеолит. Имайте предвид обаче, че са по-скъпи. А и преди време бяха проблемни именно заради зеолита. Сега може и да е отстранен този проблем. Както казах, Neff и Siemens са Bosch. Няма да сбъркате с нито един от трите бранда. Всичко опира до дизайн и екстри. Като качество и трите марки са еднакви. Единствено Miele ги водят по-добри откъм изработка. Но и за тях съм чувал, че имат проблемни серии. Личното ми мнение е, че Bosch е перфектен избор, без значение от серията или модела. Какъв ви е бюджета за нов уред?
@CubanLinx, да в Полша е сглобяван този Бош, който взех.
Модела е добър. Може да погледнете и Neff S875EMX05E. Общо взето са сходни и като гледам само на дизайн са различни. Сигурно имат и някоя и друга различна програма. И двете са с WiFi, ако това изобщо ви интересува.
В крайна сметка взех Bosch SPV4EMX24E. Надявам се да изкара повече от старата Teka и се надявам да не сменям кошници през година и половина...
Намери какво да стравняваш!Bosch с Teka...
Само най-важната функция липсва! Не зарежда сама по Wi-Fi съдовете и препарата!
Супер е машинката! Със здраве да си я ползвате дълги години!