Ами не е точно така, солта се грижи за системата за омекотяване на водата и ако не се ползва сол, въпросната се 'чупи'.
Сол трябва да си се сипе(струва смешни пари) и за София ще кара с години.
Коментирано е вече назад в темата.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Ами не е точно така, солта се грижи за системата за омекотяване на водата и ако не се ползва сол, въпросната се 'чупи'.
Сол трябва да си се сипе(струва смешни пари) и за София ще кара с години.
Коментирано е вече назад в темата.
Солта регенерира йонообменната смола. Ако не сипваш сол при мека или омекотена предварително вода, както е при мен - изключваш омекотяването, и нищо не се “чупи”.
Аз на моята съм си сложил сол, настроил съм я на най-ниската степен, която покрива твърдостта на водата в София и всичко е точно.
АКо системата се изключи, след време и да я включиш няма да има никой, защото смолата ще е заминала.
По въпроса със солта - напълних сол на нова машина, няколко месеца минаха и не е светвало още. Нормално ли е да се хаби толкова бавно? Имаше и още нещо за наливане като и там не е светвала лампа.
Нормално е. Зависи колко често я използваш и колко сол си програмирал да използва. Другия резервоар е за гланц.
Здравейте и за много години.
Имам едно старо куче Miele G880 SC, с което не ми се разделя. Единствения проблем, който прави е, че на интензивната програма на 75 градуса (само и единствено на нея), след като измие съдовете и преди да влезе в режим сушене - минава в авариен режим, започват да светят всички лампички и до там. С малко проба грешка, успях да направя комбинация за да я 'излъжа' да излезе от този режим, за да ползвам останалите програми, но все пак бих искал, ако може да се ползва и 75 градусовата програма. Смених термо датчика, но без промяна.
Имате ли идеи от какво може да е?
Благодаря предварително за отзивите.
По принцип има тема "Ремонт и сервиз" за тези работи Успех с поправката.
Тази съдомиална е повече от чудесна. Използваме я от 3 години и до сега не ни е създавала проблем. Работи тихо и мие дори най- мазните съдове безкомпромисно. Позлваме таблетки 4 в 1 Fairy Platinum и всичко е точно :D
Не знаеш ли, че има 12 в 1. Излагате се с 4 в 1.
Здравейте, моля за предложения за съдомиялна за марка и модел до 1000 лв. Това,което ми хвана окото е whirlpool wio 3t133 ple, защото са с 2 години гаранция, но при регистриране на уреда стават общо 6 години гаранция.Благодаря
С този бюджет Whirlpool или някой от по-евтините модели на Bosch в промоция.
Добър избор ли е този модел, който съм посочил. Виждам, че има 3-та кошница за прибори.По хубави ли са тези с три кошници или с две кошници са по-добри, защото доколкото прочетох,ако съм разбрал правилно, тези с две кошници имат добълнителна перка за измиване или няма значение просто си е допълнителна екстра тази трета кошница за прибори
Модела е добър а екстрата с третата кошница е задължителна (поне според мен). Виждам, че има мултизонно измиване и PowerClean, за трета перка не съм сигурен. Лично аз бих заложил на Bosch, макар и 4-та серия. В момента Bosch са с 5 годишна гаранция, срещу 6 за Whirlpool. Което и да изберете няма да сбъркате. Ако ще е Whirlpool, може да погледнете WCIO 3T341 PE. Гледам, че е на промо в техномаркета и ми се вижда по-добър вариант от тази, която сте дали. Има една програма по-малко, но пък е по-икономична и по-тиха.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 04-06-24 в 12:39.
Допълнителната перка е отгоре и доскоро беше патент само на Мийле. Може патента да е изтекъл и други да ги правят. Да допълнителната кошница си заслужава, ако имаш търпението да нареждаш посудата една по една. Това отваря повече място отдолу. Аз бих взел Бош в този ценови диапазон.