Здравейте,
Имам голямо желание да се оборудвам със сушилня, но предвид на това, че мястото за подобен допълнителен уред ни е силно ограничено, то проверяваме вариантите за комбиниран уред.
За обема - до момента бяхме с пералня 5кг и съответно за комбинирането си представям вариант за пране + сушене на 4кг без да се налага да вадим половината пералня. Просто честотата на пране ще е малко по-висока.
За проблема с намачкването поради малкия обем - имаме добър парогенератор. Надявам се, че би се справил с гладенето на поизмачканите дрехи. Не съм имал сушилня и съответно не мога да преценя за каква степен на намачкване говорим, така че ще се радвам да ме ориентирате по въпроса..
Пълната дълбочина на нишата за уреда е точно 55.5см. Може би е възможно да се направят някакви сложни преправяния и да дръпнем още 2см напред, но ми е прекалено "изтъняване" и накрая да не стане греда предвид на това, че има и кабели и тръби отзад. И пак не говорим за 60см стандартен размер. Обмислям варианти да се изнесе някъде уреда, но ще е също на база компромиси и неудобства. То и в двата варианта е ясно, че не е перфектно, но това е положението.
В тази връзка може ли някой да препоръча качествен модел (цената не е спънка), който обаче да е с дълбочина 45-50см. Единствено намерих 1-2 модела на LG - Slim F2J6HM0W / Slim F2J7HM1W.
Много ще се радвам, ако някой "избухне" с добро предложение с подобна дълбочина или поне обратна връзка за горните 2 модела на LG.
Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk