Тука не става въпрос за суров източник на енергия, каквото и да означава товаПървоначално публикувано от alexi_dobrev
По-скоро имах предвид, че една 12-ка консумира 100-120 л/час (ако не ме лъже паметта), ноето доста натоварва ВиК сметката...
Тука не става въпрос за суров източник на енергия, каквото и да означава товаПървоначално публикувано от alexi_dobrev
По-скоро имах предвид, че една 12-ка консумира 100-120 л/час (ако не ме лъже паметта), ноето доста натоварва ВиК сметката...
Имам предвид че ако пускаш не добре филтрирана вода през пластинчат топлообменник - се скапват пластините (за 3-5 години работа) . Виждал съм такива пластини - сякаш със шкурка си ги търкал, светят като погледнеш през тях.
При термопомпенните системи земя-фреон-вода се ползва антифриз и там външния топлообменник изкарва доста.
Е, ама то е ясно, че топлообменника трябва да се защити от механичните примеси във водата с филтър. Проблем остават химическите примеси, от които най-кофти е варовикът, но и за него си има начин за почистване.Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Чета някаква книжка по топлотехника, и излиза че по формулата за изчисляване на теоретичното COP (отношение между температурата на кондензиране* в келвини върху температурната разлика на кондензиране и изпаряване ) - определено си е далавера да се правят каскадни отоплителни системи за работа при ниски външни температури. Не ти трябват скъпи компресори - напротив кой да е може да работи в улекчен режим. Просто трябва да се изберат подходящи компоненти (топлообменници вентили и количество фреон) - което е по силите на всеки добър сервиз за климатици.
Може ли един въпрос? След като е далавера да се правят каскадни т.н., защо до сега никоя мултинационална мега компания с лаборатории и изследоватеслки центрове за милиони не са го направили?Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Имам оферта за едно и двустепенни чилари на York - утре ще ти я сканирам за да видиш точните модели.Първоначално публикувано от TazmaniaK
Ако искаш и аз мога да ти пратя оферта на CLIVET за 12-степенни чилъри, но там компресорите не са свързани каскадно, а в паралел с цел по-точно регулиране на мощността*Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Проблема при конструирането на климатиците е основно от това, че работят при променлива външна температура. ОК, ще сложиш 1 компресор който да работи на ниски налягания и ниски външни температури, след него втори, който също да работи в облекчен режим при по-високи налягания и температури и ВОАЛА! Да, ама ако първия работи в облекчен режим при -17 градуса, при 0 градуса режимът му вече става свръх натоварен, наляганията се вдигат невероятно много, почва да се претоварва и да изклюва по кликсон. А реално -17 градуса е не повече от 10-15 дена в годината, което ще рече, че през останалия период каскадния отоплителен уред е негоден. Именно поради тези причини климите се правят така, че да работят през останалото време, а тези 10-15 дена когато са екстремални минусовите температури да издъхват.....
Ето обещаната оферта - http://www.york.ru/catalog/index.php...prd=120&idg=88
Тя е за големи машини, но ползва принципа на "казана" - той е описан по-долу в сайта в документацията.
При този тип машини (чилър вода-вода с потопен изпарител) са 2 или повече хладилни кръга. Обединени са в общ кожух на изпарителя, но работят независимо. Целта е да може да се регулира изходната мощност - 50% при работа на един компресор и 100% при работа на 2 компресора. Няма нищо общо с каскадно свързване.Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Най-после я намерих картинката : http://www.york.ru/catalog/7678_tcmo_&_tsmc_[ru].pdf - ясно се вижда вижда "казана".Първоначално публикувано от TazmaniaK
Ще внеса само една малка корекция - има разлика между двустъпален, тристъпален, многостъпален компресор и каскадно свързване на компресори. И този "казан" както го наричаш се казва "потопен изпарител" и се използва при машите с огромни мощности - над 1,5 мегавата
Идва панаира, да видим какво ще покажат великите изобретатели. Отделил съм си цял ден специално за тези неща.
Едва ли ще има нещо ново и интерсно, особено в тази област......Истината е в MostraConvegnio в Милано, но за съжаление е една голяма камара кинти....Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Пловдивския панаир си е за простосмъртни като мене. Не смятам че съм дорасъл за да ходя по изложения в чужбината. ( не че като ходя из европата не ми горят очичките по някои витрини - другата седмица ще постна една снимка от магазин с газови камини )Първоначално публикувано от TazmaniaK
Ами търсих си тема, в която да го пусна - не ми се прави нова...
Искам да питам badr, т.к. май е професионалист, Taz - щото май ги продава и още който може да помогне...
Установих/ме, че масово 9ки и 12ки инвертори се правят с едни и същи компресори и външни тела /за дадена фирма и модел де/ - слагат им повечко хладилен агент и май въртят на други обороти...
Та въпросите ми са
1. Как точно се преценява колко агент
2. Как се преценява как да върти компресора
3. Как се натоварва/износва компресора - ясно е, че следва да е повече
Та ако може малко техническа информация, или поне линк - не някой учебник от МЕИ, дето е апокрифна литература, за тези, които не са учили там - ако може!