Страница 110 от 159 ПърваПърва ... 60100108109110111112120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,636 до 1,650 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от millioni_1
    Здравейте всички!
    Искам да попитам и аз за един климатик. Mitshubishi от 2003г. На снимката се виждат и част от характеристиките, но не съм много наясно кое точно какво е... Трябва да си подобря японския
    Истинско съкровище! Макар и на фреон 22. Номинална мощтност на отопление 3 kW при 555В консумация. COP 5.4
    Ше те топли идеално, че и ще остане достатъчен запас за ниските температури. Максимална 3.6 kW при 2* и консумация 1.135 kW

@pi0neer бързааак!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2009

@Kasap - климатика наистина не е лош но човека иска да топли 26кв.м с него.
    Ако сметнем грубо 26кв.мх2,60м височина са 68кубика.При 50 вата на кубик се получават 3400вата което е почти максимума при 2 градуса.......
    Нека човека да даде повече сведения и тогава ще видим дали ще му свърши работа този модел.

4. Тук е от
    Oct 2009

Да съжалявам , не споменах... Стая 18кв с коридорче и антре още 8 кв.м
    Тухла, нова, с изолация и хубава ПВЦ дограма, Изток....
    това дано стига... за компетентни мнения..

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

pi0neer-че, както е известно, моите обиталища ги смятам на 70 вата/кубика. Ако се касае за добре изолиран апартамент, с хубава дограма, мили и зиморничави съседи... сметката отива друга.

П.С. Не знам защо много хора тук смятат антретата и коридорите в отопляемата квадратура?!

6. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    pi0neer-че, както е известно, моите обиталища ги смятам на 70 вата/кубика. Ако се касае за добре изолиран апартамент, с хубава дограма, мили и зиморничави съседи... сметката отива друга.
    Щом millioni_1 казва че апартамента е топъл,пък и стаята му е 18кв. а останалите са към коридора значи този модел наистина ще се справи.
    Просто почти всеки на първо четене би му казал че климатика е малък за такава квадратура.Болшинството от хората тук са с дори по-мощни клими в помещения около 18-20кв. но това е заради тъпите панелки в които е кучи студ

7. Тук е от
    Oct 2009

Добре... последно> Струва си. Да не се чудя... а за марката никой не спомена има ли + и - ....
    Ще се почудя още малко...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Когато става въпрос за машини за японският пазар, марката почти няма значение.

10. Тук е от
    Oct 2009

обаче...ако се вслушаш в съветуте на blue1..няма да сбърка6...или toshiba ili daikin !!! ))))

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Марката не топли, а "милиона" да огледа и конвенционалните модели.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

rexito - Напротив.В японките има доста модели,поорязани откъм отоплителни възможности.Така че да не се хвърля на сляпо,а да се провери всичко за конкретния модел.

13. Тук е от
    May 2009

Може би закъснях с отговора тъй като студовете "дойдоха"
    Цитат Първоначално публикувано от millioni_1
    Здравейте, бих искала да ви помоля за малко компетентна помощ при избор на климатик. Изискванията са следните : да мога да го ползвам за отопление през зимата. Помещението за което ми трябва е около 26 кв.м. Бюджетът ми за съжаление е ограничен до 600-700 лв. Вчера гледах в Техномаркет една Осака CH-12CN за 560 лв. Четох цял слетобед тук във форума най различни мнения и коментари и съвсем се обърках. Тази Осака ли да взема или някой климатик втора употреба японски. Ако някои препоръча второто моля да препоръча и фирма от София.
    Благодаря на всички предварително.
    Избери II употреба японски. Тая Осака не е инверторна.
    Аз като собственик на японка 2ра, Осака 1ва (избери българското) (инверторни) и оператор на Мидейка (служебно) мога да ти пиша, че
    1. Не чети онзи дето пише какво било с Осаките и как по "разваления телефон" чул някой нгов приятел какво било.
    Просто описания от теб модел (в практикер ли ги гледаш на таа цена) не е инверторен.
    Иначе не слушай и онзи дето ти казва че това новопостроено кутийче което описваш няма да го стоплиш с въпросната Японска Климатичка ][ употреба. Достатъчно ти е. Дано си купил него... ще студовете дойдоха...:-(

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ако за тебе едно 26 м2 кутийче не е проблем да стоплиш с 22ка,па била тя и японка,то просто вече нямам думи от "специалисти" като теб.... Затова пък зимата ще си имаме гарантирана работа от такива клиенти....

16. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    Днес ми монтираха ето тази машинка. Много съм доволен - работи като пчеличка.

[img width=800 height=450]http://img213.imageshack.us/img213/813/p1010971e.jpg[/img]
    и
    Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    .........И ако искате да знаете хората от ЕКОКЛИМА са наистина компетентни специалисти, които са готови винаги да ви помогнат, а не да ви "набутват" определена марка и модел, щото това им е останало в склада и се чудят на кого да го "набутат" , че да се отърват.
    Аз ли съм сляп или
    1. Климатика е 2ра Употреба но не от Япония а по скоро от Гърция. Нали тя взе безвъзмездна помощ от ЕС за подмяна на климатици. Да може да жуши да грее и да изстудява ама е на захранване 230 V 50 Hz.
    2. Самия факт че дори не са ти казали от къде е климатика ама наистина говори не ми ги хвали - ОК ти си се радвай на климатика ама Еко Клима варна, да ми я хвалиш че не са ти пробутали нещо залежало по складовете.... моля моля... Точно това са направили!

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Аз вдигам ръце от въпросния казус...
    @ванко 25ца ще топли 18 квадрата + алаба без проблеми. А работата, зимата ви я осигуряват, най-вече клиенти, дето гледат да минат по тънката лайсна. Не че ми е ясно, точно какво можеш да направиш, като те извикат за замръзнала Осака или за 3 номера по-малък климатик...

18. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Ако за тебе едно 26 м2 кутийче не е проблем да стоплиш с 22ка,па била тя и японка,то просто вече нямам думи от "специалисти" като теб.... Затова пък зимата ще си имаме гарантирана работа от такива клиенти....
    не се разбра.... ама няма значение... в крайна сметка аз не живея на таван ново строителство състоящо се от антре + стаичка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе