Страница 109 от 159 ПърваПърва ... 5999107108109110111119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Втора употреба климатици

Брат, то си пише на английски за всеки бутон. Това е елементарно дистанционно и няма нищо особено.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

мене ме интересува има ли нещо по-специфично...което да използвам от тошибката ?
    това го казавам...защото китаецът ми писа ..че имало кодове ???
    иначе..обикновен вариянт бил АКТ053 ???

//mod edit
    Искаш ли да се държиш малко по-сериозно и да не пускаш последователни постове?
    Форума не е чат!

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Това е едно и също дистанционно. Относно кодовете те се отнасят за самодиагностиката при авария. Някъде във форума имаше таблица на кодовете при Тошиба, но това така или иначе не е функция която да се използва от обикновеният потребител, и по-добре не експерементираи с тях. При някой модели от сервизните кодове могат да се променят някой параметри като ампеража- например.

5. Тук е от
    Oct 2009

ок брат ! лека вечер и...имаш една ракия от мене !!!

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    При някой модели от сервизните кодове могат да се променят някой параметри като ампеража- например.
    И после да се жалват на сервиза, че не топли... Някой открил ли е разумно приложение на тази функция, между другото. Аз я ползвам, само когато съм на генератор. И то в едната стая само - да не го претоваря случайно.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ами то в Япония точно това е идеята, да се намали пиковата консумация. Там плащането на потребената енергия е по-различна от тук и има условие до колко максимум може да е натоварването. За това и някои уреди като климатици имат такава опция.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте, бих искала да ви помоля за малко компетентна помощ при избор на климатик. Изискванията са следните : да мога да го ползвам за отопление през зимата. Помещението за което ми трябва е около 26 кв.м. Бюджетът ми за съжаление е ограничен до 600-700 лв. Вчера гледах в Техномаркет една Осака CH-12CN за 560 лв. Четох цял слетобед тук във форума най различни мнения и коментари и съвсем се обърках. Тази Осака ли да взема или някой климатик втора употреба японски. Ако някои препоръча второто моля да препоръча и фирма от София.
    Благодаря на всички предварително.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

привет,
    познавам няколлко собственика на OSAKA /oaka/ , ако не искате стената ви да се тресе и да разбивате лед по топлообменника, за да тръгне блокиралата перка или пък да викате за пореден път техника да ви напълни климатика с фреон, който незнайно защо хукнал в атмосферата. По-добре се разтърсете за втора употреба има доста добри машинки, за 26м2 може би ще трябва да отидат още стотина лева отгоре на бюджета, търсете инвертор модел след 2000г. и гледайте за номиналната мощност на отопление да е около 5KW, за да не се мъчи машината и да ви е топло

11. Тук е от
    May 2009

Трябва ми превод на дистанционно KRC 105-2 зa Daikin и по специално наи долният бутон

12. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте! Ако някой има време и желание да погледне няколко климатика и да си каже мнението дали си заслужава да се вземе някой от тях. Благодаря ви предварително.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Тук е от
    Oct 2009

Както и този

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

синът ми има като последения модел / Тошиба RAS 225 UR...и е супер !!! Отоплява 15 м/кв...и никакъв проблем !Най-важното...икономичен и безшумен / мисля че беше около 19 децибела / ? Не съм специалист...но от опит го казвам ))))

16. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте всички!
    Искам да попитам и аз за един климатик. Mitshubishi от 2003г. На снимката се виждат и част от характеристиките, но не съм много наясно кое точно какво е... Трябва да си подобря японския
    Не намерих нищо за него в Интернет. Дайте съвет става ли за нещо и ще стопли ли 26кв. м.
    Благодаря ви предварително

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

millioni_1 да не сме екстрасенси, кажи поне в кой град, къща ли е апартамент, дограма каква, външни стени, съседи отопляват/живеят или не? Аз като гледам тези 28 килограма на външното тяло малко се съмнявам, че ще стопли 26 квадрата(може само до 7-10 градуса външни температури, оттам надолу- духалки радиатори, въглища и дърва)

18. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от millioni_1
    Здравейте всички!
    Искам да попитам и аз за един климатик. Mitshubishi от 2003г. На снимката се виждат и част от характеристиките, но не съм много наясно кое точно какво е... Трябва да си подобря японския
    Не намерих нищо за него в Интернет. Дайте съвет става ли за нещо и ще стопли ли 26кв. м.
    Благодаря ви предварително
    То на снимката се виждат характеристиките:
    2,5KW мощност на охлаждане при консумация 485W - ЕER 5,15
    3KW мощност на отопление при консумация 555W - COP 5,41
    А последното е максималната мощност при 2 градуса външна температура - 3,6КW при консумация от 1,135КW
    Не мисля че може да стопли цели 26кв.м освен ако не са много добре изолирани.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе