Страница 152 от 159 ПърваПърва ... 102142150151152153154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,266 до 2,280 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Той е върхов модел за марката, но преди 18 години - него го чакаме да умре, но се държи гада, е външното тяло се нуждае от тенекеджия, че бая е изгнило, но иначе е уникално тих и здрав климатик.
    Е кой климатик за европейския пазар може да се похвали с подобен работен стаж?

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    От онази фирма са го изпръскали отпред в бяло,та не е в оргиналния си цвят,но това да му е кусура.
    Там от където си купих климатиците също правеха подобно пребоядисване на вътрешните тела по желание на клиента и не само, за да се вписва по-добре в интериора на стаята. Не мисля, че това е недостатък, даже напротив изглеждат като нови и са по красиви

2.  

3. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Е кой климатик за европейския пазар може да се похвали с подобен работен стаж?
    Никой!!!

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Никой!!!
    Точно така. Но при избора на рециклиран климатик ти трябва късмет и вътрешен човек като BLUE1, за да попаднеш на такъв без последващи проблеми и на изгодна цена

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Никой!!!
    Е, не бъдете такива абсолютисти.Имам впечатления от 2 фуджитсу 12 ЛЦЦ(можеби-никога не съм се интересувал от модела освен че бяха за европейския пазар -220 волта) монтирани 1998год. в игрална зала.Работен цикъл 8 месеца/4 седмици в месеца/24 часа на денонощие).Обслужване-чистене- веднъж на 2-3 години-те изобщо не знаеха, че трябва да се чистят.В залата се пушеше денонощно... и въпреки това без авария до махането им 2010год.Ако щете вярвайте, то ттогава и аз не бях съвсем наясно че климатиците се чистели.Сега като се сетя и направо не е за вярване, станаха жълти от цигарения дим, но работят...

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Ей Джъсти, освен теб няма кой да извади (от вълшебната торбичка) пример за работещи (а дали топлят?) климатици на повече от 15г. на 220 волта, нищо че в твоя пример са на 12 годинки, което си е постижение

7. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

За пребоядисването gnf -виждал съм същото саньо като мойто,но в оригинална разцветка-е много по красиво е,макар да не е в бяло.А и покритието им е съвсем друго-даже, като пипаш с ръка си личи,когато е пръскано и дори задържа повече прах по повърхностите.Просто японеца е пипнал всичко.

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    За пребоядисването gnf -виждал съм същото саньо като мойто,но в оригинална разцветка-е много по красиво е,макар да не е в бяло.А и покритието им е съвсем друго-даже, като пипаш с ръка си личи,когато е пръскано и дори задържа повече прах по повърхностите.Просто японеца е пипнал всичко.
    Няма две мнения за Оргиналната Жапонска стока. А последващата интервенция по някакъв начин предава друга физиономия и все пак е колоритно и интересно, в случай че е доста изхабен оригиналния цвят. Въпрос на вкус

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

justify Fujitsu 12LCC си е железен климатик спор няма.

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Ей Джъсти, освен теб няма кой да извади (от вълшебната торбичка) пример за работещи (а дали топлят?) климатици на повече от 15г. на 220 волта, нищо че в твоя пример са на 12 годинки, което си е постижение
    друго отопление зимата и охлаждане лятото не е имало .Да не казвам как се пушеше...имаше японска мазилка цялата пропита на цигарен дим, да не говорим, че повечето от посетителите бяха ходещи димилници(даже дрехите и кожата им бяха пропити на цигарен дим).Залата работеше денонощно...Според мен тази 12-годишна експлоатация 24 часа в денонощието, необслужвани по 2-3 години се равнява на 22-23 години домашна експлоатация.Не съм виждал досега климатик да издържи такава брутална експлоатация без авария .

12. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Джъсти само че в случая пак говорим за японска стока, даже сигурно и там са били произведени, демек са от преди ерата Китай и масовото поевтиняване на стоките и силното занижаване на качеството. Като цяло в последните години с наблюдава един сериозен спад на качеството за сметка на количеството и цената. Сега вече само върхови модели, за топ пазари се произвеждат и сглобяват от качествена работна ръка, което всъщност е ефекта от глобализацията, но се проявява тенденция отново да има лек обратен процес. Въпреки всичко мисля, че всякаква техника произведена за високо развит пазар е доста по-качествена като цяло от техниките, които се продават на пазари като българския, където оборотите са значително по-ниски и се компенсира с надценки и вкарване на стоки с по-ниско качество (2ро, 3то)

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не ще да е бил 12LCC през 1998-ма година. Но няма значение, щом си работи.

14.  

15. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

имам косвени наблюдения на едни GENERALI не знам коя година са но дистаннционното е жично и стойките са правени от винкел сигурно тогава е нямало такива за профилактика и дума нее ставало щом питата отвън е равна и си изпълняват задълженията

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Някой може ли да даде инфо къде в Русе има магазини за клими втора ръка?

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Адаком на Николаевска 54 и Клима Контрол на Вардар 31 (пресечка срещу Билла - **********).

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Thanks, от тия на Адаком не бях впечатлен, ще ги видя и тия Клима Контрол.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе