Страница 142 от 159 ПърваПърва ... 92132140141142143144152 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,116 до 2,130 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от макс
    Здравейте. Харесах си един NATIONAL CS-256TB-W но информацията която откривам за него в нета е с йероглифи. Някой има ли инфо за този модел, и оправдана ли е покупката му според вас. Предлагат ми го за 900лв с монтажа. Благодаря предварително на всички отзовали се.
    Имам такъв в магазинче 20кв.м.(от 20.01.2010 в подписа), добре изолирано, вътрешно. Никакъв проблем при отоплението тази зима, никакъв и при охлаждане( то не е имало и топло де). Изключително тих. При максимални обороти, на 3м. от външното тяло не се чува, а се чуват Samsung, намиращ се на 10м. и Midea на 20м. Вътрешното пък само струята се чува, никакъв друг шум. На средни обороти се чува едва доловимо. Няма никакви екстри, ама единият ми има плазма и като я пусна, след 30мин. започва страхотно главоболие и не я ползвам, може би защото съм миньор от ММИ и не съм свикнал на чист въздух.
    Много икономичен, меря го с уредче за моментна и с натрупване консумация.
    Важен е монтажа ВНИМАВАЙ!!!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

Незнам дали тук е правилната тема, но заслужава ли си това Fujitsu на цена от 1500лв с монтажа? 2004 година е бройката, стаята е 25м2.

Модел: AS28NPZ - NOCRIA

Охладителна мощност: 2.8 (0.4~3.9)kW
    Отоплителна мощност: 4.0 (0.4~7.6)kW
    COP: 6.06/ EER: 6.15
    Фреон: R-410А
    Консумация на електроенергия:
    охлаждане: 455 (190~1500)W
    отопление: 660 (290~2100)W

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Машината е уникална и се произвежда до 2005 година, като външност е подобна на европейският момент, но спецификацията и е доста по-добра. Екстрите и управлението на машината можеш да ги прочетеш в ръководството на европейският модел, който се продава на цена около 2500 лева, макар, че не съм сигурен дали отговаря на номиналната мощност. На кратко, ако машината е запазена и фирмата е сериозна, цената макар и малко висока си заслужава.

5. Тук е от
    Jul 2010

Мерси за категоричния отговор! Не можем да знаем колко е запазена , все пак е работила 5-6 години някъде в Япония. Фирмата е варненска, гаранцията е 3 години, ако се заплаща годишна профилактика. Друг избор са National базови модели от 2007-2008.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

аз имах един дето ме гледаше ,докато не му избодох окото коя е тая варненска фирма дето има такива машинки висок клас втора ръка

7. Тук е от
    Jul 2010

Някой има ли инфо какви са параметрите при 2 градуса? В японския мануал е написано много странно...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Някой има ли инфо какви са параметрите при 2 градуса? В японския мануал е написано много странно...
    [/quote]

Ето ти страницата на Фуджитсу. За твоя модел 2004г няма много подробно инфо, но за следващия има по-подробно, предполагам разликите няма да са големи.
    http://translate.google.bg/translate...e22s%26hl%3Dbg
    Иначе и по мое мнение цената е височка. Аз лично взех NDR 05г производство преди няколко месеца с около 200 лв надолу. Може да се потърси и по-евтина подобна машина дори и на друг производител.

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

eddy, NDR е модел от 2004 година, а не от 2005-та...А нокрията при 2° има 5 и нещо kW на отопление

11. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от eddy

Ето ти страницата на Фуджитсу. За твоя модел 2004г няма много подробно инфо, но за следващия има по-подробно, предполагам разликите няма да са големи.
    http://translate.google.bg/translate...e22s%26hl%3Dbg
    Иначе и по мое мнение цената е височка. Аз лично взех NDR 05г производство преди няколко месеца с около 200 лв надолу. Може да се потърси и по-евтина подобна машина дори и на друг производител.
    Нещо си ми пратил линк с инфо за европейски модели маи?
    Никъде не видях ефективност при 2 градуса?!? Или аз нещо недовиждам или не е изписана.... Някой друг с инфо за мощност/консумация при 2 градуса?

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

dzverum, не четеш ли какво съм написал?! Със сигурност утре ще ти кажа. Но мисля, че беше 5.4 kW.

13. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    dzverum, не четеш ли какво съм написал?! Със сигурност утре ще ти кажа. Но мисля, че беше 5.4 kW.
    Извинявай, видях какво си ми написал, но писах отговора по времето по което ти си писал и след публикуването го видях! Мерси за инфото, моделът заслужава ли си парите според теб? Или е прехвален?

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Модела е хубав, колкото до парите, спорен въпрос?!

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    eddy, NDR е модел от 2004 година, а не от 2005-та...А нокрията при 2° има 5 и нещо kW на отопление
    Сашо знам, че е от 2004, просто тоя е произведен 05г, не че е от голямо значение +/- 1г не е болка за умиране, EDR не е с по-добри параметри.

Цитат Първоначално публикувано от dzverum
    Нещо си ми пратил линк с инфо за европейски модели маи?
    Никъде не видях ефективност при 2 градуса?!? Или аз нещо недовиждам или не е изписана.... Някой друг с инфо за мощност/консумация при 2 градуса?
    Линка е за японски модели просто е с гугъл транслейт, така ми седи букмаркнат. За 2004 няма данни за +2г, но ако е като 05 модела е с 5,8 кв макс мощност. Като си в линка цъкни от ляво има годините и си избери Бруно Келар серията. На 2005г моделите под краткото описание, има технически характеристики, цъкни на тях и ще ти излезнат пълните техн характеристики на модела. За съжаление на 04г модела има само кратките техн характеристики Дано тоя път се оправиш

http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...ppzdetail.html ако така ти е по-лесно Това е подробната характеристика за 05 модела, тъй като 04 модела няма подробна характеристика има само кратка:
    http://www.fujitsu-general.com/jp/pr.../2004/npz.html

17. Тук е от
    Jul 2010

Да, сега с обяснението стигнах до инфото. 2005-та резултатите са малко по-добри, но се става ясно.

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Отоплителна мощност при 2° външна температура - 5.5 kW...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе