към blue1 : да имаш случайно някаква информация за Mitsubishi MSZ VS258W 1998г. В интернет не можах нищо да намеря.
към blue1 : да имаш случайно някаква информация за Mitsubishi MSZ VS258W 1998г. В интернет не можах нищо да намеря.
valentinbg провери дали буквите преди цифрите са точно изписани, че има някакво разминаване.
към blue1 : на външното тяло пише MUZ-VS258, а на вътрешното MSZ-VS258-W
MSZ-SX258 2.5kW 0.9kW 3.0kW 575W 85W 895W 4.35 6.10
модел охлаждане охл.минимално охл.максимално охлаждане охлаждане отопление
отдадена мощ отдадена мощ отдадена мощ конс.ном. конс. мин. конс.макс. СОР СОP (AVE)
От моделите на митсубиши за 1998 година това е което имам, вероятно разликата в буквите има значение. Буквата -W означава че вътрешното тяло е бяло. Точно този модел найстина не съм го виждал, но данните който ти показвам са на очевидно модел от високият клас на марката.
veskodivia изпратих ти инфото за Национала на електронната поща.
Здравейте!Аз съм с климатик Хитачи и съм го взел втора ръка от фирма от Пловдив.Немога да се оплача от работата му през годините когато го имам.Но тази година се появи проблем.Започна все по-трудно и трудна да тръгва.А сега вече и неиска да тръгнеНаправих консултация и ми казаха че електрониката не пуска захранване на мотора.При включване тръгва за секунда-две и сработва блокировка,светват червените светодиоди на външното тяло и до там,а вътрешното си вентилира нормално.Какво ще ме посъветвате.Благодаря ви.
naydenz обърни се към фирмата от която си гу купил. Хитачитата ги ремонтират. В службата има две и едното направи същият проблем, но дойдоха и го ремонтираха на място.
Здр, някой да знае фирми предлагащи к-тици 2 ръка в Бургас. Изглежда изгодно (на пръв поглед), но трябва да се провери. Спалнята твърдо съм решил да я отоплявам с марков климатик, но за цената на един нов може да стопля и кухнята и пак да съм с японски к-тици. Общо взето дилема голляма.
Малко помощ за Sanyo SAP-258vr STK-то моля ако някои знае да ми каже каде се намира това STK във външното тяло ли е горе долу каде и как изглежда ако може снимка и за какво служи може ли да се намерят някаде.
Ами до колкото стана ясно няма от къде да си намери резервно STK. Само ако климатика е в гаранция има надежда.
mit777tim STK е във външното тяло и е една неголяма кутия с платка която е капселована- не се ремонтира. За съжаление фирмата в която съм попитал ги предлага, но само за клиенти на тяхната си фирма. Ако си от Пловдив вероятно ще ти оправят климатика.
Явно няма бургазлии в този форум!?!Здр, някой да знае фирми предлагащи к-тици 2 ръка в Бургас.
По принцип не познавам бургазлия (и варненец също), който да падне толкова ниско че да си вземе клима втора ръка!Първоначално публикувано от Stanio
Вероятно затова, а и понеже Осака са бургазлии, не намираш нищо...
Колко пари могат да се дадат за Мидея 18 ка , монтирана 2003 г ноември месец.
Става въпрос за монтирана в помещение , което ще наемам . Не е работила 1 година от посоченият период.
Иначе работи и то очудвашо тихо за външното тяло .
Освен товав помещението има и аспирационна система за въздуха. Помещението е било сладкарница , но с малко посетители / имам наблюдения понеже ми е на близо до дома/
Моля за спешен отговор - утре сутринта трябва да дам отговор - ще наемам офиса.
Спрял съм се на 320 лв / моя преценка/.