Страница 27 от 159 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:Втора употреба климатици

Фирмата е "Регата" ЕООД за моя климатик и Дайкина и Национала. Двата климатика са вмесени от пловдивската фирма НТТ-3.
    А сега за развитието на проблема, дойде монтажника огледа климатика нямаше си представа какво значи тази грешка, нито да имаше някаква книжка в която да погледне. След като установи че климатика не работи , звънна на доставчика пловдивската фирма и те му казаха да праща външното тяло и електрониката на вътрешното при тях. Интересно дали няма да ми сменят климатика втори път

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Модела е произвеждан през 1997 година. 2.5 киловата на охлаждане, 3.6 на отопление оптимални стойности , СОР- 4.68 един от най-добрите модели за 97 година, ако не е здухан ще те изкара поне още 5 години.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

jsivkov интересно е за колко са ти го продали защото НТТ-3 такива машини ги продават по 150-200 лева без монтажа, ако въобще си ги сложат в техният магазин.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Това е друга работа. Щом е Нейшънъл а не е Нипон си добре! Въпреки че е на 10 години е с добри показатели , коп-а му е доста добър, дано да не е изпърдян и да си случил на здрава машина. Ще му се радваш дълго време, честито!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    jsivkov интересно е за колко са ти го продали защото НТТ-3 такива машини ги продават по 150-200 лева без монтажа, ако въобще си ги сложат в техният магазин.
    ааа, за Дайкин и Нейшънъл ще му искат повечко кинти, това че са му сглобили климатик от различни серии и години, това само те си го знаят и клиента трудно ще схване че го изработват. Щом му дават гаранция, тия си правят каквото си знаят

7. Тук е от
    Nov 2007

мноого благодаря-може ли да ми пуснете някоя прерпатка , къде да почета за този модел , и това че вентилатора му изобщо не спира не трябва ли да ме притеснява?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

препратки няма, а перката не спира защото е инвертор.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от rumo
    Kriss 11 Фирмата няма нищо общо с марката "NIPPON " която си е корейска и не знам да имат нещо общо с метро . На метро е Watson и не съм виждал такива клими
    A aз съм виждал клима в варненското Метро с марка Nipon. Ако не съм виждал нямаше да пиша,

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Нормално ли е работния свето диод ( тоя дето святка при ON и изгася при OFF ) да примигва докато не тръгне вътрешното тяло да духа топло ? Според специалист , който го гледа каза , че е нормално докато не подгрее фреона да си мига , ама аз да питам и вас . Климатика е National

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Rumo напиши какъв модел е климатика ти. По принцип възможно е да мига докато тръгне , но все пак напиши модела.

13. Тук е от
    Jul 2006

При Всички panasonic е така-значи нормално е.И при разлеждане също мига.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Последно нипон корейска или китайска фирма е?

Между другото, моят климатик е LG и винаги преди да започне да духа топло, за няколко минути свети лампичката, указваща режим на размразяване, така че не се притеснявай, при повечето е така.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Мерси за успокоителните отговори . Интересно е обаче че го прави само като паднат температурите около и под 0- та. Щото по - рано не го е правил .
    Blue1 модела съм ти го пращал ама айде пак National CS- G25R

17. Тук е от
    Oct 2007

Къде сбъркахме ?
    Станах малко като сапунен сериал с моята климатична драма
    Значи епизод пореден идват днес монтажниците да демонтират климатика и да го пратят за ремонт, но от къде ми хрумна малко преди да дойдат пробвам аз дали още не работи климатика. И о ЧУДО той работи все едно нищо не е било, никакви грешки H12 никакво изключване. Идват монтажниците отварят го външното тяло и вътре върху управляващата платка една умряла буболечка /bug / и обяснение от тяхна страна значи понеже в деня на монтажа беше дъждовно, и като се е навлажнила тази буболечка умряла там незнам си кога, климатика не ще да се включва за да не се "самоконтузи" изчистиха го и си тръгнаха. Сега работи отлично, а аз си играя на автоматичен прекъсвач и си трупам статистика дали няколко изключвания и включвания на случайни периоди ще му повлияят.
    Айде дано да е това ама тия от НТТ-3 Пловдив или въобще не ги ебе за климите и даже не ги чистят или просто да си пикая на късмета единствената непочистена клима се е паднала на мен .
    Ако някой е по-навътре с тези климатични проблеми може ли да ми подскаже дали версията им е реална или ала-бала само да отидат на друг монтаж и да изкарат по 40-50 лева за моя сметка.

18. Тук е от
    Nov 2007

rumo- моя е същия модел, както писах малко по-нагоре- имам го от седмица , така че нямам още много наблюдения , но точно затова което питаш и моя го прави. Вчера беше под 0-та и почти на всеки час червената лампичка , започва да мига , чува се движение на течности , около 5 минути и после си заработва отново. Обаче кажи при теб как е - защото аз вчера, като паднаха температурите, не може и не може да вдигне над 21 градуса , пък като беше по-топло си вдигаше 23-24 градуса Или пък стаята ми е голяма- 22 квадрата , а климата е 12-ка? Днес мисля да ида пак до сервиза да питам , но малко се чудя какво да им кажа - струята му е силна , струва ми се че проблема си е в моята стая , с една външна стена е...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 159 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе