Страница 18 от 159 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Втора употреба климатици

Мидеята си е марка макар и китайска, ако е конвенционална 18 ка, бичат здраво и са надеждни, а пък за тая цена направо си е най-добрия климатик.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

@blue1
    Благодаря . Мислех сида не съм се набутал.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Втора употреба Мицубиши инвертор 14-ка за 750 лв. с монтажа заслужава ли си?

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Брато дай модела поне за да ти кажем?

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

На един съсед са го монтирали и трябва да го питам. На външното тяло долу в дясно е щампован някакъв надпис, но с невъоръжено око не се вижда. Ако това нещо ви подсказва.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

На вътрешното тяло трябва да пиши.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2007

Аз съм от Пловдив и мисля да си купувам климатик втора употреба.Само че от едната фирма ми предлагат 12 ска инверторен за 650 лева с монтажа, но със стара газ.От другата фирма ми предлагат 12ска инвертор с нова газ, но за 800 лв. с монтажа.Някой може ли да ме светне каква е разликата между климатик втора употреба с нова газ и такъв със стара газ?
    Благодаря предварително за информацията!

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Дали е нов или втора употреба няма значение. Фреон 410 освен, че е екологично чист, то климатичните системи работещи с него са и по-икономични. А относно фирмите трябва да знаеш, че вносителя е един, а другите са прекупвачи.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Дали е нов или втора употреба няма значение. Фреон 410 освен, че е екологично чист, то климатичните системи работещи с него са и по-икономични.
    Това от кой вестник го прочетохте,защото ако се занимавате професионално с тези неща е просто смешно твърдението Ви

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ти не беше ли онзи великия разбирач от острова на Афродита? Извини ме, че съм посмял да споделя невежото си мнение. Сподели моля истината за двата вида фреон пред нас непросветените.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Ти не беше ли онзи великия разбирач от острова на Афродита? Извини ме, че съм посмял да споделя невежото си мнение. Сподели моля истината за двата вида фреон пред нас непросветените.
    Да! Е ,и!Дай статистика,обоснови се и цитирай изследванията по тази тема!Готов съм да почерпя безценен опит и наблюдения доказани с факти,а не с каталози

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Като гледам освен теб други не спорят на тази тема така, че ми е абсолютно безразлично твоето мнение.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Като гледам освен теб други не спорят на тази тема така, че ми е абсолютно безразлично твоето мнение.
    А мен Вашето ме интересува!Аз съм любознателен човек и винаги слушам чуждите мнения,а виж после мога и да си правя заключения!
    Айде стига,че май става дребнаво заяждане!Всеки по пътя си!

17. Тук е от
    Sep 2007

Добре де, що се заяждате? Обяснете на нас непросветените за типовете фреон, за херци и волтове .. и аз мисля за втора употреба японче - 12 инвертор - и имам избор между National, Mitsubishi, Daikin, Sanyo .. говориха ми за Дайкина бил нещо много добро, окей, но всеки търговец иска да си продаде стоката така че на кой да вярвам - магазините за нови климатици се смеят - тея боклуци, не се занимавай с тях - дура, дъра .. бъра, ела аз да ти продам нов Fujitsu 12 инвертоер само за 1700 без монтаж но с 3 год гараниция .. а Дайкина 1999 год - инвертор, 12-ка ще ми легне 720 с монтажа и няква 6-месечна гараниця .. Ся трафа си е траф и да има загуби в него - то те са минимални .. повече ме интересува пречи ли му много на такъв японец че работи на 50 херца вместо на 60? Има ли почва в твърденията на продавачите на нови климатици, че тези (60 херцовите) са неефективни и ще се скапят много бързо? Наистина, моля, който може да сподели.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Като ще купуваш стар климатик поне да не е 8 годишен. Толкова стар климатик няма да е ефективността на нов. Просто тогава климатиците, дори инверторите са били с ниски COP-ове. Какъв е смисъла да вземаш стар климатик с характеристики на нов китайски, а и на цена на нов китайски. Аз иначе не съм привърженик на новите китайки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 159 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе