Страница 7 от 159 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от alexx
    нещо не намерих адреси /нормални или нетски/ за втора употреба клими от София и в темата с линковете гледах ако може да постнете може да съм пропуснал ...
    alexx,защо е така с поред теб?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

ами де да знам или ги триете за да няма реклама или незнам , но е тъпо намерих само мнения "да не е от там" ами дайте мнения там са Ок и готово ... трябва да се експериментира ли ?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Просто са нелигални и не се рекламират

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Въпрос на времем е да ги отрежат тези, които продават техника за 100/110V 60Hz. Както знаете термоклима продава такива, но нови. Всички знаят, че са контрабанда, но никой нищо не прави по въпроса.

6. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

Julian,недей така бе човекТи с бутонките направо влизаш-за всеки влак си има пътнициПо-добре такива фирми да има,отколкото депутатите да ги гледам как спят и си бъркат по носовете,а за този им гяволък плащаме ние без да получим нищоПоне климатици получаваме и някои сме доволниХората са си намерили ниша и си хранят семействата,а на нас ни е топлоАйде,чао

7. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Климите са 100V и са 50-60hz и са по икономични от новите прехвалени клими с голям cop. дето е на една трета от написания по етикети при -7. Мога да го дкажа с графики на някой много хвалени клими.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от airclima
    Климите са 100V и са 50-60hz и са по икономични от новите прехвалени клими с голям cop. дето е на една трета от написания по етикети при -7. Мога да го дкажа с графики на някой много хвалени клими.
    Давай!

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

http://85.130.85.220/PIC/Panasonic%20CU-XE12EKE002.jpg http://85.130.85.220/PIC/Panasonic%20CU-XE12EKE003.jpg
    Мисля че не е нужно да обяснявам повече за прехваления панасоник.

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

аз в сервизната документация на панасоник друго гледах ,специално тоз модел беше добре ... я дай линк към целия пдф ? 2те графики си противоречат като цяло .. освен това много от другите климатици са даже по зле само дето няма графики да се видят ...

12. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Първата е за 9ка та

13. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от airclima
    http://85.130.85.220/PIC/Panasonic%20CU-XE12EKE002.jpg http://85.130.85.220/PIC/Panasonic%20CU-XE12EKE003.jpg
    Мисля че не е нужно да обяснявам повече за прехваления панасоник.
    Не разбра при каква вътрешна температура са направени тези графики?Например ми кажи при външна -15 и вътрешна 0 градуса колкоще е ?, че да ми стане ясно наи накрая.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Miry,аз пък не разбирам какво още не си разбрал?Графиката на airclima дава ясен отговор на доста въпроси,особенно ако си запознат със свойствата на различните видове фреони.В ръководствата за експлоатация на всеки климатик са дадени номиналните условия за работа,като замерванията се извършват със сух и мокър термометър.
    Пример за "Тошиба"
    -Охлаждане:Стайна темп.=27гр./сух т-тър/ и 19гр./мокър т-тър/
    Външна темп.=35гр./сух/ и 25гр./мокър/
    -Отопление:Стайна темп.=21гр./сух/ и 15.5гр./мокър/
    Външна темп.=7гр./сух/ и 6гр./мокър/
    Всичко това важи при положение,че влажността на въздуха е макс.80%
    Относно тези Огр. вътрешна - /да не живееш в палатка/ и -15 вън обличайте кожусите,защото на климата ще и трябва много късмет и усилия да ви стопли.
    Извинявам се за дългия пост,но дано съм помогнал с нещо.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Линка го има в друга тема на форума не ми се търси ще го намериш ако имаш желание.

17. Тук е от
    Dec 2006

някой има ли упътване за Sanyo__SAP-E287VSD или каквото и да е инфо,че в нета всичко е на ябанджийски

18. Тук е от
    Oct 2006

Моля да споделите мнения за Toshiba RAS-255SV - от една седмица се отоплявам с такъв. Засега е ОК - 23-24 гр. в стаята не са проблем, то и температурите навън все още не са под нулата. Само дето незнам дали ще надвиши 25 гр., защото онзи ден за 2-3 часа неможа. Няма лед по външното тяло, в мъглата капеше много, но сега не. Постоянно е включен, вентилатора е на auto, но засега не съм усетил да спира ( да се размразява). Колко харчи - не мога да кажа, просто много консуматори има вкъщи - другия месец се надявам да имам яснота и по този въпрос и дано остана доволен. А и предколедно това пожелавам на всички - дълго и безпроблемно отопляване с климатиците и малки сметки за ток, но преди всичко ЗДРАВЕ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 159 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе