те ги продават за 18
---------------------------------
за всяка марка различно ли е имам национал cs sg28k купен е като 14
те ги продават за 18
---------------------------------
за всяка марка различно ли е имам национал cs sg28k купен е като 14
благодаря не ми стана приятно но поне няма да се повтори във 4 магазина в които ходих делят номера на две и ето ти 14
Аз пък да питам може ли някой да ми ломогне за дистанционното на ФУДЖИТСУ AS45 HPG2W тези очертаните бутони не са ми ясни имам превод от фирмата от която го закупих но не е на същото дистанционно[img=http://img510.imageshack.us/img510/5219/001ao6.th.jpg]
Вие нормални ли сте бе хора?Как ще си купиш климатик 94 ти набор ? Те в момента дори коли 94-та нямат почти никаква стойност а пък камо ли климатик.Първоначално публикувано от bai-mangal
Аз си мислех , че като говорите за климатици втора употреба имате предвид клими произведени 2004 и по-нови.
И какви толкова феноменални копове имат тия клими от миналият век ?
Никви КОПове нямат - подлъгват ги хората - ще се сетят, ама дано не е късно
Климатик висок клас дето е струвал преди три/четири години три бона, сега да го купиш за един е далаверата! Ама "драгстери" от балканската война за по 500-700лв просто ... нямам думи.Първоначално публикувано от blue1
Втора употреба запазен климатик си струва инвестицията. Намират се чудесни машини. Има модели след 2000-та, та дори 2004-2005, които като нови не можем да си ги позволим. А те имат още мнооого живот.
Привет, имам един въпрос относно едно старо MITSUBISHI MSZ-G226, много се разбуча компресора особено на някои обороти, тампони не помогнаха та решихме проблема генерално като си купих FUJI 09LCC нов, но какво да правя със стария мислите ли че компресора е за смяна?
Иначе се справяше много добре даже и на -18, само дето все едно сме до летището излита и каца със страшна сила
Ако е компресора за смяна ми предложиха 150 - 200лв., та тогава маи остава за скрап
Иначе се справяше много добре даже и на -18, само дето все едно сме до летището излита и каца със страшна сила :default
Ако е компресора за смяна ми предложиха 150 - 200лв., та тогава маи остава за скрап
----------------------------------------------------------------------------------------
Ами опитва се да отлети в един" по-добър свят". angel angel
Продай вътрешното тяло на някой за локално парно и трафа също можеш да го продадеш.
200 лв за компресор?Това е евтиния.Дай ми ги тези на мене.Дай ми и климатика дори.Купувам го.
Здравейте!
Може ли да ми дадете информация за климатик National CU-G25R ще се ползва за отопление на помещение с обем 30 куб.м., същото се ползва за кухня има две външни стени и стара дограма.
Климатикът се продава за 850 лв. с монтажа. Ако имате други предложениа може да ги споделите.
Този национал не е 12ка и ще е малко на кантар за помещението което описваш още повече че имаш две външни стени. Цената на този климатик е колкото на един нов инвертор 12ка.
Машината е производство 2000-01 година и е 3,6 киловата на отопление оптимално което са равнява на 12283,71 BTU. За твоето помещение тази мощност е доста завишена, но това няма да е проблем ако изолацията ти е лоша. Цената е малко височка за възрастта на тази машина. Въпреки това тази машина в технологично отношение е много по-добра от Мидеята и от другите китайски имитации, ако я взимаш задължително трябва да я огледа разбирач и да се пазариш за цената. В момента цените на втората употреба падна.