Страница 35 от 159 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Втора употреба климатици

Има грешките за Панасоник, но това с лампичките не ми е ясно. Най добре звънни на сервиза. По телефона ще се разберете какво означава мигането на лампичката. Няма нужда да идват техниците.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от hellenlaw
    Имам климатик втора употреба марка National.Моят климатик е с дистанционно на китайски.Освен това, в долния десен край имам 4 малки лампички с надписи на китайски под тях.От вчера ми мига непрекъснато 4 поред лампичка като се брои отгоре надолу и от ляво на дясно т.е. лампичките са разположени така 12.Молбата ми е някой ако знае, дами каже сайт в който мога
    34
    да проверя защо ми мига тази лампичка.Климатикът ми е в гаранция, но не ми се вика екип от фирмата само заради това, защото може да се окаже нещо незначително.Още повече, че купих климатикът от Пловдив, а аз живея на 40 км. от там.
    Благодаря Ви предварително за съдействието.

Лампичката която мига е за филтрите, след като се измият те, тя се спира от копче на дистанционното. Вече съм го писал някъде назад. Ако не се оправиш пиши модела на климатика и модела на дистанционното. Ако не се лъжа дистанционното е с капаче и като го отвориш най-отдолу и отляво син или зелен бутон. И да не я спреш да мига проблем няма. Под лампичката която мига трябва да пише това フィルター което е филтър на японски.

4. Тук е от
    Dec 2007

Sharp AU-F28SEY
    Namerixa mi problema v elektronikata
    Ot 2 dni raboti idealno pri vsqkakvi temperatyri

5. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря за бързия отговор на поставения от мен въпрос.Опитах да намеря някакво копче за филтрите, но лампичката продължава да свети, дори след почистването им.Климатикът е National, модел CS - G 25 R.Не можах да намеря копче за филтрите.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

http://66.102.9.104/search?q=cache:h...ient=firefox-a

hellenlaw виж на този линк дали това е дистанционното ти. Машината е от 94-96 година и за този модел инфо има някъде в тази тема. Виж под капака на вътрешното тяло дали има бутон с този надпис フィルター това е за филтъра, натисни го и задръж докато лампичката загасне.

7. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря на blue 1 за информацията.Ако може още един въпрос.Външното тяло на климатика има малка кръгла дупчица отдолу, която в момента е замръзнала и оттам тече вода, а в същото време от маркуча, който е прикрепен към външното тяло вода не капе, както си беше по принцип.Това на ниските температури ли се дължи или има някакъв проблем.Знам, че въпросът ми е малко глупав, но нищо не разбирам от климатици и затова моля за съдействие.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тоя маркуч, заедно с щуцера, не само, че е безполезен, но и пречи при тези студове. Замръзва и не може да се оттича водата. По-добре е да го махнеш за зимата (заедно с щуцера). Да капе директно от дупката на дъното на външното тяло.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Напълно съм съгласен с deian. И моя Национал единият му замръзна маркуча, но пък на другия не, обаче той е на по скътано място и тръбичката му е съвсем къса.

11. Тук е от
    Sep 2007

До blue 1 - а какво означават останалите три лампички на климатика.Освен лампичката за филтрите там има още три.Също - като отворих вътрешното тяло, там има един зелен бутон - това ли е копчето за филтрите.Нещо нямам необходимия шрифт на компа и затова не мога да видя надписа, който ми пращаш,излиза ми само на кутийки

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

hellenlaw, за това с кутийките - аз въпреки, че нямам шрифта и ми излизат странни символи, понеже ползвам Opera и като маркирам текста на Японски и давам десен бутон и там има "Translate Japanese to English" и така - като маркирам онова, ми показва "Filter"
    Иначе за да го видиш, си инсталираш японски на браузъра

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от hellenlaw
    До blue 1 - а какво означават останалите три лампички на климатика.Освен лампичката за филтрите там има още три.Също - като отворих вътрешното тяло, там има един зелен бутон - това ли е копчето за филтрите.Нещо нямам необходимия шрифт на компа и затова не мога да видя надписа, който ми пращаш,излиза ми само на кутийки
    Освен за филтъра има лампичка която свети при включен таймер, при включен климатик и при включено турбо (при някой модели на охлаждане светва друга лампичка, а не тази която свети при отопление). Зеленият бутон за който питаш ако превключва на две позиции не е за филтъра а включва и изключва климатика, трябва да се натисне)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2008

л.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

.

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ей приятел, хубаво е че искаш да помогнеш на човека, но поста му е отпреди 2 месеца.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 159 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе