Страница 83 от 159 ПърваПърва ... 3373818283848593133 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re:Втора употреба климатици

Искам да ви попитам гледах втора употреба климатици.Първият е
    SANYO-sap-258vr-750лв с монтажа
    fujitsu-as25epb-750лв с монтажа
    и на последно място нов hitachi ot техно маркет HITACHI RAS/RAC-E14H2
    Двата японски климатика не можах да разбера с какви показатели са,моля ви дайте съвет и ако можете кажете ми с какви параметри са че нищо не намерих за тях

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

По добре забрави за Хитачито. Ако твърдо си решен на климатик втора употреба гледай все пак да не е прекалено стар. За около 1000 кинта можеш да вземеш марков конвенционален климатик, който също ще работи добре. По марков се разбира, Даики, Фиджитсу(и разновидностите му), Митсубиши хеви и бягай далеч от Техномаркет. Климатик не се купува от там.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от dminkov
    Искам да ви попитам гледах втора употреба климатици.Първият е
    SANYO-sap-258vr-750лв с монтажа
    fujitsu-as25epb-750лв с монтажа
    и на последно място нов hitachi ot техно маркет HITACHI RAS/RAC-E14H2
    Двата японски климатика не можах да разбера с какви показатели са,моля ви дайте съвет и ако можете кажете ми с какви параметри са че нищо не намерих за тях
    И двата модела са от 98-99 година и са от ниският клас имам характеристиките им, но не си заслужават за тази цена.

5. Тук е от
    Dec 2008

благодаря за съветите еми ще почакам малко тогава

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Имам Фуджицу на 200v модел AS45HPG2W и нещо много интересно се случва на 2,3пъти сега като е топло го държа денонощно на 21градуса и вент.на ауто да ама изведнъж като почне да духа силно тоя ми ти вентилатор та не се трае дам го на на наи силна степен и тои веднага утихва та едвам го чуваш нормално ли е?термометъра показва 21,5

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Подобен ефект има и при Националите ми. Ако намаля рязко температурата от 23* на 18* както кротко си духа след малко турбината завърта на макс така няколко минути след това отново утихва. При мен не е неприятно, защото машините са 22ки.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

а на какво се дължи

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

При теб - вероятно при включване на компресора, тъй като може да е изключвал, понеже е топло. И първите минути от включването му, турбината явно се развърта максимално докато софтуера се усети, че няма нужда... Е това е - въпрос на управление.

11. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Здр. може ли да ми дадете инфо за следните модели климатици:

МАРКА: МОДЕЛ ВЪНШНО ТЯЛО: ЦЕНИ:

NATIONAL CU-SG22A -------------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 490 ЛВ.

NATIONAL CU-G25R ------------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 720ЛВ

MITSUBISHI MUZ-CX22-G -------------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 690 ЛВ.

MITSUBISHI MUZ-G225 -------------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 470ЛВ

SANYO SAP-284 VR -------------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 940 ЛВ

SANYO SAP-C258 VR ------------------------------ ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 870 ЛВ.

SANYO SAP-C224 AVR----------------------------- ЦЕНА БЕЗ МОНТАЖ 710 ЛВ.

Кой според вас е най добър за 15.5 м2 / 42.5 m3 / за отопление .Стаята е с обикновена дограма и външни ролетни щори и без изолация. За град Сандански тук темп. са значително по високи от другите градове.

12. Тук е от
    Sep 2008

Щеше да е хубаво да им запишеш и годините, през които са произведени!
    И аз също се интересувам от тези модели, но ще видим...ще мисля да лятото.

13. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ами за това питам и аз по принцип.Какъв COP имат? Коя година са произведени ? Ма няма за сега никакъв отговор.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2003

bobovo, за неволята знаеш ли я приказката? Вместо да седиш и да чакаш да ти падне от небето вземи се разтърси из нета. Не ти отговаря никой защото моделите са толкова архивни че не излиза ни един резултат на първо четене в търсачката - прави си сам сметката с какъв набор на станция Мир ще се овътриш. Направих си труда от любопитство и за Sanyo SAP 284 VR се оказва че един съфорумец(stu_74) го има - попитай го за впечатления, обаче другите ... все си мисля че втора употреба има смисъл ако е супер скъпа/популярна/топ модел машина(или поне над средния клас) - само дето ще е старичка. Ама такива супер неизвестни модели ... или толкова стари че ... и да кажеш да са без пари ... не си ли намериш модела в нета да го видиш разписан черно на бяло - не те съветвам да го взимаш. Как ще го провериш какво има вътре, че те са по-скъпи от нов китайски - слагат ти го в старата кутия и ти се кефиш и те на далавера - това беше шега ама има над какво да се замислиш - не се доверявай на сляпо. Късмет ти желая и умната

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

bobovo аз мисля ти отговорих на лична, че моделите са масово преди 96 година и не си заслужават парите. Модела на на stu74 е много добър бил е от високия клас, но пак е стар. За цените които ти ги дават мисля, че ще ти е по -изгодно да отидеш до София или Пловдив да си избереш машина след 2000 година и да се спазариш за монтажа. За 960 лева без монтажа има машини на по 3-4 години, че и по-нови.
    Сега проверих и видях, че Toshiba RAS-255JD чисто нов с СОР-5,8 струва 1150 лева.

17. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Благодаря ви много за информацията! И най вече на blue1

18. aad
    aad е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

въпрос към знаещите. нещо се разтрака в климатика преди завъртане на вентилатора по време на работа и след спирането.честотата на тракането може да я определя като закачане на нещо при въртене на турбината.интересно е че при спряла турбина пак се чува известно време(15-20сек) климатика е национал 2004г.знам че не хвърляте на боб ама все пак

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе