И аз се зачудих дали за 2 климатика пита човека... То изобщо единия е 22-ка, другия 25-ца
И аз се зачудих дали за 2 климатика пита човека... То изобщо единия е 22-ка, другия 25-ца
Здравейте може ли някой да ми даде повече информациа за климатик daikin f25etds сащо така ми трябва и превод на дистанционното ако някой може да помогне ще съм много благодарна
Хубава машинка от 2004-5 година нисък клас. На охлаждане е 2,5 киловата, консумация(505 вата)СОР-4,95. На отопление е 2,8 киловата, консумация (500 вата) СОР-5,60. Дистанционното е елементарно и ако до довечера никои не ти качи превод, аз ще ти го пратя.
Сравнително младо климатиче. Мой съвет е - взимай! Стига да няма видими дефекти.
F256TGX беше написано на външното тяло,а цифрите А-2284 бяха написани на вътрешното тяло(на самия найлон ,с който беше опакован),но се предлага като комплект?!?Първоначално публикувано от Aleksandars
добре,става въпрос за фирма "Валдез" в Пловдив.На въпроса ми към собственика коя година са климатиците (а те имат много,ама наистина кам 200-300),той ми каза ,че щом са японски това нямало значение??После питах пак жена му и тя каза,че всички са над 2000 година,щот преди 2000 са били само конвенционални в Япония??? ....та записах този номер на поне един климатик да ги проверя.....всички климатици втора употреба там са 750 лв. за 12ка.(влиза монтажа)....само да кажа имахме инверторен Samsung,след 3 години се развали.....не купувайте Samsung!!!!
А мнение за въпросната фирма"Валдез"–бр.Бъкстон гр.Пловдив ,има ли някои?
Благодаря ви!
Добавено:
Поне тези цифри показват ли годината?
Daykin F28DTES - W7 Toва 12-ка ли е и коя година е ?
Daikin F28DTES - 2003-4 година модел - охлаждаща мощност (9500 - 10000 btu) 2.8 kW (1.4 - 3.1), консумация 945 W (480 - 1170), COP 2.96, отоплителна мощност (12000 - 13000 btu) 3.8 kW (1.4 - 4.1), консумация 125 W (430 - 1430), COP 3.04 - в общи линии, модела не е нищо особено като параметри...
Аз за тази фирма няма да казвам нищо, но модела които ти се предлага за производство след 2000 година всъщност е произведен през 1996 година.Първоначално публикувано от ghost705
Много ви благодаря за отговора.....трудно е да случи човек на свестни търговци
Благодаря ви много за инфото!Просто не зная тази фирма, от която купихме климатика, как няма да има превода на цялото дистанционно!Все си мисля, че като си тръгнал нещо да продаваш трябва да е в пълен комплект.Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички за помоща!
Здравейте!
интересувам се от климатик SANYO SAP-YD25C може ли някои да ми каже какви са му характеристиките
Mmitaka да разбирам ли, че съм се набутал като съм дал 730
на вътрешното тяло пише 2001
Какви евентуални проблеми мога да очаквам