Малее, тая фирма нямат нищо по-новичко. Ще ти пиша на лични къде да отидеш щом си от Пловдив.
Малее, тая фирма нямат нищо по-новичко. Ще ти пиша на лични къде да отидеш щом си от Пловдив.
Може ли информация за Mitsubishi MSZ-V324-W?
Има ли някъде преведено дистанционното за употреба?
Мерси предварително - довечера ще постна снимки.
Не каза нешо като параметри и година на производство.
Ами модела е от 1994 година, 3.2 на охлаждане, 4 и нещо е на отопление...Консумация та е над 1000 W... малко по късно ще ти дам подробности...
Здравейте купих си два климатика, но ме интересуват някакви данни за тях( година, cop, консумация ) и като цяло дали са добри модели
1. Daikin AN22FNBS
2. Mitsubishi MUZ-J36T
Благодаря предварително на всички отзовали се .
И двата са добри, Дайкина е 2005-6 година СОР 5.62, Мицубишито е 2006-7 година, базов модел малко слаб СОР 3.72
Някой може ли да ми помогне като ми каже какви са х-ките на DAIKIN AN28FIS-W.Имам такъв втора употреба и не мога да намеря никъде характеристики и година на производство за да сравня с казаното от продавача! Предварително Благодаря!!!!!!!
Здравейте !
Някой да предлага клими 2-ра употреба на територията на Ст. Загора ? Търся нещо малко за 12 кв. м. стая без екстри и пр. Единственото изискване е да топли и да не духа много силно , че и без друго малка стаята .
Ако някой има нещо в предвид тука или на лични да ми пише.