Страница 39 от 159 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Втора употреба климатици

Преди няколко седмици един познат си купи ето този модел на SHARP AY-W28SX-С, чистак нов, най-добрият климатик за 2007 година в Япония. СОР-а му е само 6.6, и най-слабо технически грамотен човек като го по наблюдава малко и види, първо как е изработен и второ как работи- няма как да не остане с леко потиснато чувство от факта, че японците са поне с 10 години преди останалият свят в тази област. Не искам да описвам дизайна или невероятно тихата работа или пък факта, че продължава да духа топло макар и с понижен дебит докато външното тяло се разкрежава, нито ще описвам цялата му система за пречистване на въздуха и генератора на кислород, просто ще кажа, че след 3,4 или 5 години предпочитам да дам пари за ползвана такава от колкото за чисто нов китайски кютук.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

blue1, то кога всичките са китайски,пак горе-долу бива.Където има външни тела на ниско,ходя и ги оглеждам и рядко виждам Made in China. т.е нищо не пише. Съмнявам се ,че се вкарват бая клими с неустановен производител,ама туй е сигурно друга тема.По-вече клими от Япония,2-ра или нови,по-малко хаери,та зимаска да има кой да работи.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от DAVIDBECKAM
    за информация на velev при жена ми в службата има може би 10 мидеи,които падне ли под 0 гр.се чудят кой път да хванат,дали да топлят или да размразяват,като се има предвид че са сложени да помагат на парното.така че мястото на velev не е в този форум.като гледам логото му да ходи в midea.благодаря на другите.чакам оферти
    Това че са в службата е ясно защо не работят търсена е най ниска цена на климатик и монтаж и естествено работата е претупана и толкова се и подържат то собственици в къши не си чистят филтрите а какво остава за служебния климатик.
    А лого мога да си сложа каквото си пожелая но мога да кажа че съм доволен от избора на марка която да продавам и подържам на фона на многото марки с проблеми особнно изразени тази зима.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Преди няколко седмици един познат си купи ето този модел на SHARP AY-W28SX-С, чистак нов, най-добрият климатик за 2007 година в Япония. СОР-а му е само 6.6, и най-слабо технически грамотен човек като го по наблюдава малко и види, първо как е изработен и второ как работи- няма как да не остане с леко потиснато чувство от факта, че японците са поне с 10 години преди останалият свят в тази област. Не искам да описвам дизайна или невероятно тихата работа или пък факта, че продължава да духа топло макар и с понижен дебит докато външното тяло се разкрежава, нито ще описвам цялата му система за пречистване на въздуха и генератора на кислород, просто ще кажа, че след 3,4 или 5 години предпочитам да дам пари за ползвана такава от колкото за чисто нов китайски кютук.
    духа топло докато се разкрежава???това ми мирише на реотан а аз печка духалка си имам!

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Марто само ти мирише, но не е реотан. Като му мине мерака на собственика , ще я по открехнем за да разгледаме отвътре.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

ще е интересно да погледнем как работи това чудо.

8.  

9. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Като му мине мерака на собственика , ще я по открехнем за да разгледаме отвътре.
    И да не забравите да снимате!

10. Тук е от
    Feb 2008

да споделя и аз опит с въпросната варненска фирма Регата Еоод. През лятото си взех Mitsubishi 12ка, GX256, монтираха го лятото. Като почна да става студено, още през есента не качваше температура и извикахме техниците. Взеха го за ремонт , като обещаха да направят всичко възможно да стане преди празниците. Донесоха го към 15-16 декември, 5 часа се опитваха да го подкарат, когато тръгна, се оказа че пак не работи. Взеха го пак. На всички вече беше ясно, че по празниците ще сме без климатик. към средата на януари никаква вест от тях, обаждах се няколко пъти, управителката каза, че преди празниците пропуснала да го прати за пловдив, и стоял в тях. След многобройни обаждания и разправии донесоха климатика в началото на февруари. А в момента се опитвам да разбера дали пак няма проблем, защото се размразява на всеки 40 мин. Та като цяло съм много доволен от монтажистите, които монтират за тази фирма, мисля че Георги Жеков се казва човека, но не и от самата фирма.

11. Тук е от
    Feb 2008

а какво ще кажете за Mitsubishi GX 256 -W мисля че беше. Смятате ли че е надежден, и имате ли някаква информация като година на производство и характеристики.

12. Тук е от
    Aug 2007

просто си нямъл късмет с климатика. За монтажниците и аз съм съгласен с теб-добре си вършат работата. Лятото ми монтираха National cs22rch прозведен 2004г.работи засега отлично,безшумен,икономичен с хубав дизайн.Вдругата стая имам Хитачи 25-ца и просто няма място за сравнение!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Модела ти е този
    Mitsubishi MSZ-GX256
    Capacity
    kW-3.6

СОР-3.64
    Cooler
    capacity
    kW-2.5
    Capacity
    W-830

Модела е стар, произвежда се от 95 до 96 година, освен това е и от ниският клас.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

така, има развитие по моя проблем, описан в темата за размразяване. техниците дойдоха, установиха повредата, но казаха че единственото, което могат да направят е да източат фреона и да го заредят на везна с количеството според документацията, за да са сигурни че не е това причината.Ако не, трябва пак да го пратят в Пловдив. Макар, че според тях това няма да помогне с проблема с вечното размразяване през 40 мин /дори днес, когато е слънчево, той продължава да си се размразява на всеки 40 мин, а дори не стопява леда/. След разговор с управителката на фирмата, стигнахме до извод, че ще ми се върнат парите. както обещах, ето моделите, които в момента ми предлагат от друга фирма. Моля ви за мнение по техните характеристики и вашия съвет:

Corona COH ES 250
    Corona ROV 25BS
    Mitsubishi MUZ VS25H /изглеждаше най зле от трите/

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

И трите са доста стари, не заслужават.

17. Тук е от
    Jan 2008

blue1 ако можеш помогни ми за този DAIKIN F40 ETDP-W коя година е,накакви параметри и екстри има ли,а може и някои от другите колеги да го коментира благодаря предварително

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Модела е от 2004 година от Д серията на Дайкин СОР 3.41. Повече по-късно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 159 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе