Ще трябва да го видят.
Но малко е неудобно. Аз съм от Силистра а го купих от Варна-трудна работа с поддръжката.
Дано да не е сериозен проблема.
Ще трябва да го видят.
Но малко е неудобно. Аз съм от Силистра а го купих от Варна-трудна работа с поддръжката.
Дано да не е сериозен проблема.
landor видях,че външната температура и процента вътрешна влажност на този флагман от 2005г, влияят на броя вътрешно почистване.И друго интересно-съществува нагревател в хладилния агент ,и дефроста се извършва без спиране на работата,като се избягва по този начин спад на температурата в помещението.
твойта турбина би следвало да е лявата-дясната е 2006г. модел със засмукващия робот:
и частите при разглобяване за профилактика ,при които майстора да разбира какво прави-по долу:
Изтеглих инструкция за експлоатация за климатика но е на японски.http://dox.bg/files/dw?a=352e08d995
Как мога да я преведа ниакои има ли на идея?
Трябва да го прекараш през декодираща програма, да го отключиш и тогава ще можеш да копираш редове и страници.После с гугъл преводача.
Пробвах ама нещо нестана.
Скаква програма става. Излиза като снимка и текста не мога да го копирам за да го преведа.
На мен в службата компютърджиите ми ги отключват.Тук един колега от форума ми изпрати една програмка PASSWORD REMOVER V3.1 се казва, с нея работят.
ПДФ-файла е направен като снимка и самия текст от снимката не мога да копирам за да го преведа.
Сещам се, като бях се ентусиазирал и аз да разбера какво пише в едно упътване сканирах ПДФ-а с ето тази програма ABBYY.Fine.Reader.Corporate.Edition.v10.0.102.130.Multilang, която разпознава символи от всякакви картинки, сканирани документи и др. Може вече да е излязла и по-нова версия. Много мъчно се получи и превода след това беше ужасен.
Ето и част от новите (високия клас) модели за 2012г. за Япония:
Hitachi - S40B2 е избран за №1 (най-вероятно за енергоспестяване) с APF=6.7
Panasonic
Toshiba
Fujitsu
Mitsubishi Electric
MHI-Beaver
В сайта на Daikin не видях нови модели.
Като цяло няма развитие в хладилната част при новите модели.
Светна червена лампа на дисплея на климатик Митцубиши-msz-wx28j-w.
Не знам за какво е и дали е проблем.
landor ,ошашкаха те тези климатици-на национала запецна робота,сега пък този се разсвятка-няма страшно,нормална индикация е.
Точно върху индикатора си улучил светкавицата,но трябва да е за замърсени филтри-светва и ако е направил определен брой часове-330h.Под капака трябва да има копче-натисни го и го нулирай.
дискутирана е тази индикация, тук във форума-има и търсачка:
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg383612
Прав си все нещо им става. Дано като падне големия студ да не откажат.
Такаааа, и аз да се "похваля" с една лично сторена механична повреда.
Реших да измия клапата на единия Тошко, изхлузи се от ръката ми, падна на земята и се случи това на снимката.
[img width=800 height=600]http://s7.postimage.org/s3k9u418r/0218.jpg[/img]
Въпросът е, че след като ги залепя тези миниатюрни парченца по 2мм. (изобщо ако се залепят както трябва) има голяма вероятност перцата да не са като преди това и да не се движат както преди.
Въпрос към търговците във форума продаващи моделът PKVP/PAVP: Искам да знам ако евентуално са съвместими клапите с тази на Дайсейкай 5 (на PDR-а е 587мм., захваната с 2 щипки в двата края към тялото) и реша да си купя, колко пари би ми струвало това и за какъв период от време може да се достави? Благодаря предварително.
П.С. Машинката работи и без поставена клапа, но е друго когато му насочвам въздушната струя в желаната от мен посока
... Няма ли как да сложиш клапите, само счупеното перо да не го слагаш засега?