gnf , пробвай с моментно лепило-мисля,че ще стане-и поне няма кво да стане по зле,нали са един вид копчета на перата.
ето я цялата:
gnf , пробвай с моментно лепило-мисля,че ще стане-и поне няма кво да стане по зле,нали са един вид копчета на перата.
ето я цялата:
Да, може да се сложи, но утре ще пробвам да ги залепя парченцата и чак след това мисля да го монтирам. Ако не се получи сполучливо залепване може и да го оставя временно така, докато имам евентуално нова клапа. Само че цената й ако е твърде висока ще сложа сегашната.
... Като гледам там няма голямо натоварване, но лепилото може да промени диаметъра на детайла и да не пасне.
То ''късмет'' та си засегнал и на двете секции,най крайните,близките пера,но пробвай с лепилото,и провери цена с доставка от Япония,ако е по тънка цената.
Да, натоварването не е голямо. Утре ще видя какво ще стане след лепенето.Първоначално публикувано от Mega
Това също ще се провери в близките дни.Първоначално публикувано от diksanal
gnf
Виж в Практис едно лепило в червена тубичка-на нея пише Tangit PVC-U.Лепилото е на Henkel,На работа лепиме с него пластмаси и плексиглас. :rolleyes:
Вместо да се ремонтира самата втулка може тя да се залепи директно за гнездото в което се вкарва. Повече няма да се вади, но ще стане по-здраво и от преди и на външен вид ще си бъде пак оригинално.
Това няма как да стане, защото след това перата няма да са подвижни.Първоначално публикувано от valen1
gnf виж какво е писал karambam. Тангита разтваря ABS от каквото са направени. Получава здравина след 24ч. макар, че и след 1 няма проблем, ако не се натоварва. От кой град си?
Същото. За варна можех да измисля нещо.Първоначално публикувано от gnf
Очаквам някой да се включи по въпроса, може и на ЛС
Първоначално публикувано от gnf
БлагодаряПървоначално публикувано от vankoto
нали не мислиш ,че се предлагат подобни части за PAVP ? явно никога не си търсил някакви части за климатик .. насочи се към доставка от Япония ,ще стане по бързо и ще е по евтино а и частта ще е оригинална ..
Тази вечер "наредих пъзела", но ми се струва че няма да е с нужната устойчивост. Оставям за утре монтажа на клапата и тогава ще пиша за крайния резултат.
Защо да не се предлагат? Както виждаш чупливи са.Първоначално публикувано от Alexi
Да, не съм търсил никога части за климатик, защото никога не ми е било необходимоПървоначално публикувано от Alexi
Той и PAVP е произведен в Япония, неговите части също трябва да са оригинални. Ще разуча и за двата варианта (PAVP & PDR), който е по изгоден, той ще еПървоначално публикувано от Alexi