Страница 91 от 116 ПърваПърва ... 41818990919293101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Re:Собственици на климатици 100V

Изобщо защо ни сравнявате с другите страни като имат сто пити по-развита икономика и прочие.Ясно е ,че в Б-я отоплението с гас излиза скъпо и не всеки може да си позволи
    п.с сравнявайте Климатиците какво разводнявате темата с газификации има си други теми !

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Дикси по успокой малко топката че на север не ползват основно климатици за отопление това е ясно на всички....
    Може и да си прав-да разработват модели работещи безпроблемно до -30' ,развита дилърска мрежа на лидерите в бранша за тук там някоя бройка в задния двор,и то за да се разхладят.Та не ми се вярва броя на климатизираните домакинства да е малък. И както каза Джъсти-това са държави с голяма територия,и голямите градове може да са газифицирани,но малките,селата,вилите -както и да е ,поотклонихме се малко от темата.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Blue 1,не съм чужденец,както казват пичовете по горе,успокойте топката!!Изрично направих уговорка ,че не искам никого да обиждам,имам се за достатъчно добре възпитан,за да не допусна това към хора,които непознавам!!Ь ьз съм си кореняк майничка,от пъпа на Пловдив дето се вика....А за дараците.....айде пак да не почваме...смешно става!..С очите си съм виждал,близо до магазина РИЛА,там зад гумите на Райчев/ако си филибелия знаеш за какво иде реч,ако не,то пловдивчаните от тоя бранш веднага ще се сетят/какви боклуци и в какво състояние се разтоварват.....Та да не я подхващаме пак!.....А за скандинавието..картината се изясни,да така е след написаното на 97 стр от няколко човека!

5. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

По-глупав пост не съм чел ... с тези реплика (дараците) ако не рабираш обиждаш всички ползватели на тези климатици и то без да ги познаваш ! И като те гледам си голям самохвалко ако си навит хайде намерими климатик за 500-600 лв. който да е икономичен и да
    работи при минусови температури да не говорим за комфорт

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

E,ceco.boikov,не ме карай да се смея!Като ти гледам японското знаменце,дето си го оплел с нашето,ми е пределно ясно в кой отбор играеш!Така,че реакцията ти е очаквана и предвидима!Занимавам се с химикали и надали ще тръгна с тебе да "намирам"климатик!Като ми трябва,а това е факт,ще се обърна към подходящия човек или фирма и ще си купя качествена и добра стока!Човека ,обаче на 100%няма да си ти!Казваш,че по глупав пост не си чел....Аз пък ще ти кажа,че май изобщо малко си чел и още по малко пътувал!....Не съм самохвалко,печеля си парите с честен труд,високо квалифициран,в смисъл,че в Словакия не мия чинии, и не съм склонен да ги давам точно за ДАРАЦИ!!А искам и да предпазя и други,които най вече поради липса на средства,ще се насочат към боклуците с които се напълни страната!!Апропо,не забелязваш ли,че един много умен явно човек от форума много тактично изобщо не взема отношение!?Защо ли?....Не споменавам имена,задавай си въпросите на ум и си отговоряй на глас,така ще ти е по лесно!

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Словака, примерите ти са крайни и не точни, аз също не съм в бизнеса с климатици, но мога да ти дам примери за фирми предлагащи в голямата си част сравнително нови и добре запазени машини, което разбира се не е показателно за всички фирми. Това обаче се отнася и за продавачите на чисто нови и квалитетни марки, там също можеш да бъдеш излъган. Относно моделите продавани в различните части на света лично от Дайкин Япония ми отвърнаха на мое запитване за разликите в моделите, че политиката на фирмата е да задоволява критериите на всеки един пазар, писмото преди години го бях публикувал някъде из форума. При условие, че си кореняк пловдивчанин имаш меко казано странен ник, нещо се срамуваш от произхода си....?

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

При положение, че темата е за собственици на 100V-клими, и че Словака със сигурност няма да влезе скоро в тази категория, не ми е ясно защо се изгенерира толкова спам.

10. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    E,ceco.boikov,не ме карай да се смея!Като ти гледам японското знаменце,дето си го оплел с нашето,ми е пределно ясно в кой отбор играеш!Така,че реакцията ти е очаквана и предвидима!Занимавам се с химикали и надали ще тръгна с тебе да "намирам"климатик!Като ми трябва,а това е факт,ще се обърна към подходящия човек или фирма и ще си купя качествена и добра стока!Човека ,обаче на 100%няма да си ти!Казваш,че по глупав пост не си чел....Аз пък ще ти кажа,че май изобщо малко си чел и още по малко пътувал!....Не съм самохвалко,печеля си парите с честен труд,високо квалифициран,в смисъл,че в Словакия не мия чинии, и не съм склонен да ги давам точно за ДАРАЦИ!!А искам и да предпазя и други,които най вече поради липса на средства,ще се насочат към боклуците с които се напълни страната!!Апропо,не забелязваш ли,че един много умен явно човек от форума много тактично изобщо не взема отношение!?Защо ли?....Не споменавам имена,задавай си въпросите на ум и си отговоряй на глас,така ще ти е по лесно!
    Нищо смислено пак не каза освен,че искаш да направиш реклама на някого ! И факта,че си патувал "нее геройство" :Д
    И ако имаш нещо против 100 волтовите машини хайде дай поне някакъв пример към който можем поне малко да се усъмним в тяхното качество и надежност,че така хич не помагаш на никого - а форума в крайна сметка е затова.

11. Тук е от
    Feb 2010

Не виждам защо да няма и доволни и недоволни от нови и от стари климатици това си е нормално,а кой какво ще си купува си е негова работа аз например имам и нов китайски ментак и стар изхвърлен японски но съм доволен и от двата

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Ц.Бойков,пише се пътувал,а не патувал,и........Бог ме опазил да влезна в групата на Втората употреба!!!Абе ти да не си от тая фирма ,зад гумите на Райчев,дето сте напраскали на всички клими Мейд ин Джапан,ама на японски ли е ,китайски или иврит....един дявол знае!.../Иврит е езика който се говори в Израел,да не те затруднявам ти го споменавам!/...Айде,повече не ми се занимава с тебе,бъди здрав!

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Бог ме опазил да влезна в групата на Втората употреба!!!
    И мен ме опазил Бог да се кача на Opel, ама и във форума им не пиша. Изобщо, какъв ти е проблема със 100V (нови и втора употреба)?

14.  

15. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Е,нека не смесваме Зубадан с познатите нам климатици!Пак казвам ,сигурно ги има,сигурно има и шоурумове за тях,знам ,че сега особено актуални са някакви чудесии дето вадят топлината от земята,дори наскоро моя близка словачка,женена в Норвегия ми се похвали,чие имали вече топлина от земята!Но скоро очаквали нови данъци и бе силно притеснена колко ли ще са и дали вложението ще има ефект!Но да се твърди,че скандинавските страни са окичени като коледни елхи с познатите и обсъждани тук климатици,е меко казано смишно!Особено за тези ,които пътуват по една или друга причина повечко!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305544380[/time]_________________________________________________

....Ами давайте мнения бе хора,аз казвам това което мисля,кажете и вие!....
    Blue 1,не съм чужденец,както казват пичовете по горе,успокойте топката!!Изрично направих уговорка ,че не искам никого да обиждам,имам се за достатъчно добре възпитан,за да не допусна това към хора,които непознавам!!Ь ьз съм си кореняк майничка,от пъпа на Пловдив дето се вика....А за дараците.....айде пак да не почваме...смешно става!..С очите си съм виждал,близо до магазина РИЛА,там зад гумите на Райчев/ако си филибелия знаеш за какво иде реч,ако не,то пловдивчаните от тоя бранш веднага ще се сетят/какви боклуци и в какво състояние се разтоварват.....Та да не я подхващаме пак!.....А за скандинавието..картината се изясни,да така е след написаното на 97 стр от няколко човека!
    Нямам думи,първо оправи своя правопис и след това нечии.

16. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

slovaka, май не си виждал климатик на 100 волта. Хайде намери ми такъв тих, с коп над 5, да топли и на -13 градуса и да е под 1000 лв с номинал 2.5kW. Сам разбираш че няма. Аз имам у нас китайски и японски климатик. Като ми монтираха японския(от изхвърлените, но внимателно подбран и доста запазен) установих че другото ми не е климатик, а купчина дрънчащи ламарини. Ето да си гледаш и да спреш да говориш глупости:
    https://picasaweb.google.com/dragozo...eat=directlink

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    от изхвърлените, но внимателно подбран и доста запазен
    Това не е валидно за всеки клиент и търговец. Дори бих казал, че вероятността за това при голяма част от търговците на втора употреба и без връзки и познания е доста малка.
    Нямам никакво отношение към машини първа, втора ръка. Просто отбелязвам.

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

При новите е същото, ако не подбереш подходящото не ти върши работа, особено за отопление. Това се опитвах да кажа ама slovaka ми страда сега на лични съобщения че не съм си вкопал тръбния път без да знае колко е високо и как мисля да го скрия в красив канал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1652
    Последно: 21-09-24, 00:17
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе