Бен Тарп, серията Дайсейкай за японският пазар за 2006 година е от три класа с по 10 модела с различна мощ. Първата серия и най-класната е GDR след това GR и последната е GX. Основно се различават по СОР и по екстрите които имат класовете при най-високия клас СОР е 4.97 при модела които теб те интересува е 3.79 и при GX е "едва" 3.62, но той е чист откъм екстри. Това което теб те интересува е
Capacity
Heater 6.0kW (0.8 - 8.6)
Cooling 5.0kW (0.8 - 5.4)
Power consumption
Heater 1,580W (125 - 2,600)
Cooling 1,950W (150 - 2,050)
Fishers plasma cleaning mold
A g plasma air purifier
Pre antibacterial filter
Good Sleep tight
Reheat dehumidifier
Energy saving
Auto Cleaning
Glow remote control
Cleaning lamp notified of the indoor unit.
Indoor Power (200 V single-phase 15A) piping more than 15 m in length.
Low-temperature heat capacity 6.2 kW
Разликата с GDR е аспирацията, ако можеш да си го позволиш не прави компромис.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 8Одобрявам
8Одобрявам

Явно има някой неща, които инжовете у нас не могат да осмислят.
 Явно има някой неща, които инжовете у нас не могат да осмислят.

Колко по-мощен трябва да е? Предложи нещо ако разбираш.
 Колко по-мощен трябва да е? Предложи нещо ако разбираш.
						 едно, че всичките му характеристики ще идат на майната си, друго, че няма да се справи.
 едно, че всичките му характеристики ще идат на майната си, друго, че няма да се справи. Преди като бях с Хаер, с 12 инвертор топлех добре 28квадрата, а показателите му са бая по-слаби от на хиперинверторите. Утре ще взема да ида да видя какво ще ми кажат във фирмата.
 Преди като бях с Хаер, с 12 инвертор топлех добре 28квадрата, а показателите му са бая по-слаби от на хиперинверторите. Утре ще взема да ида да видя какво ще ми кажат във фирмата.
						 Иначе съм взимал климатици от тях. И Хаерите навремето и новите японските за апартамента са от тях и проблеми не съм имал аз поне
 Иначе съм взимал климатици от тях. И Хаерите навремето и новите японските за апартамента са от тях и проблеми не съм имал аз поне